Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02/05/2011

Η παρόρμησή μας υποχωρεί!!! Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες μας κάνουν λιγότερο μαχητικούς και βιαστικούς. Οι αλλαγές μπορεί να μας τρομάζουν τώρα και δεν παίρνουμε εύκολα πρωτοβουλίες. Οι ρυθμοί γενικότερα πέφτουν και γινόμαστε πιο νωχελικοί έως και τεμπέληδες, ενώ χαιρόμαστε και ευχαριστιόμαστε με τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Μια αίσθηση κούρασης και πλήξης είναι πολύ πιθανές.
Κριός 21/03-20/04:  Αν και νιώθετε αρκετά δυνατοί και αισιόδοξοι,  έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία, οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν σήμερα.  Πολλοί θα πρέπει να οργανώσετε τη διαχείριση των οικονομικών σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να προωθήσετε επαγγελματικούς στόχους ή όνειρα που είχατε κάνει στο παρελθόν. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν...
      

Ταύρος 21/04-21/05: Η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας σε προσωπικά ζητήματα. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας έχουν μεγαλύτερη σημασία τώρα  και θα προσπαθήσετε με πείσμα να προωθήσετε κάποια σχέδια σας. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Οι ρυθμοί σας πέφτουν.  Πολλοί νιώθετε κούραση και έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι, μακριά από τα προβλήματα και τις εντάσεις της καθημερινότητας.  Μια πιο εσωτερική σκέψη ή αναζήτηση, μπορεί να σας οδηγήσεις και καινούργιες ιδέες  και νέους επαγγελματικούς στόχους. Παρασκηνιακή δράση ευνοείτε. Τα οικονομικά βελτιώνονται και δεν αποκλείεται να βρείτε νέες εισοδηματικές πηγές.                   
Καρκίνος 22/06-22/07: Αν και το τελευταίο διάστημα σας έχουν απορροφήσει θέματα που αφορούν την καριέρα σας, σήμερα χαλαρώνετε και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά με φίλους ή συνεργάτες. Προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σήμερα μπορεί να βελτιωθούν ή και να ξεπεραστούν. 
Λέων 23/07-23/08:  Μέσα σε ένα κλίμα γενικότερης αισιοδοξίας και μιας τάσης για αλλαγές και καινούργια ανοίγματα, προβληματισμοί γύρω από θέματα καριέρας μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας σήμερα. Έχετε την ανάγκη να αποδοχής από τους άλλους, έτσι ώστε να νιώσετε ασφαλείς. Εργασιακά θέματα προωθούνται με το καλύτερο τρόπο ενώ και στα οικονομικά βρίσκονται λύσεις.  
Παρθένος 24/08-23/09: Οι έντονοι προβληματισμοί γύρω από οικονομικά ζητήματα αλλά και οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να εκκρεμούν σας έχουν κουράσει το τελευταίο διάστημα. Από σήμερα  το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και ίσως καταφέρετε να αφήσετε για λίγο πίσω τις εξελίξεις στα οικονομικά. Σας δίνονται ευκαιρίες για να προωθήσετε νέα σχέδια ή να δημιουργήσετε καινούριες προοπτικές, πράγμα που ανεβάζει τόσο τη διάθεσή όσο και την αυτοπεποίθηση σας. Οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια ονειρεμένη και πολύ ρομαντική μέρα με το σύντροφό σας.
Ζυγός 24/09-23/10: Μέσα σε ένα κλίμα μάλλον φορτισμένο σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, έρχονται να προστεθούν και κάποιες αλλαγές στα οικονομικά. Θα χρειαστεί πολλοί από εσάς να επαναπροσδιορίσετε τον προϋπολογισμό σας έτσι ώστε να αποφύγετε λάθει που θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια. Θέματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία, σήμερα προωθούνται με ευκολία.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Το πρόγραμμα σας συνεχίζει να είναι φορτωμένο και κουραστικό, φέρνοντας τα εργασιακά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, σήμερα έρχονται στην επιφάνια θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις για  να διευθετηθούν καταστάσεις. Πολύ ρομαντική και ερωτική η σημερινή μέρα για τους σκορπιούς των δύο πρώτων ημερών. 
Τοξότης 23/11-21/12:  Η χαλαρότητα που σας διακρίνει το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ πιθανό να σας έχει δημιουργήσει προβλήματα. Από σήμερα λοιπόν καλείστε να σοβαρευτείτε και να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Η οργάνωση σε θέματα  υγείας ή εργασίας θα σας απασχολήσει. Τα οικονομικά βελτιώνονται  για τους περισσότερους από εσάς ενώ και στο σπίτι το κλίμα είναι ευχάριστο.    
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οι εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογένειας συνεχίζονται αλλά από σήμερα το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και το ενδιαφέρον σας στρέφετε σε διασκέδαση, χαρά και έρωτα.  Χαρείτε λίγο λοιπόν γιατί το έχετε πολύ ανάγκη. Η σχέση σας με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος βελτιώνονται ενώ εσείς των δύο πρώτων ημερών σήμερα μπορεί να εμπνευστείτε έξυπνες ιδέες που θα  βοηθήσουν την υλοποίηση των στόχων σας.     
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Αν και στη καθημερινότητα σας είναι πολύ πιθανό να ζείτε μια τρέλα αυτή τη περίοδο, από σήμερα τα πράγματα σιγά- σιγά ηρεμούν (ξεκινώντας από εσάς των πρώτων ημερών) ενώ η προσοχή σας στρέφετε σε ζητήματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Βοήθεια από άτομα κύρους θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ πολλοί από εσάς των δύο πρώτων ημερών θα έχετε μια ευφάνταστη ιδέα που θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Τα οικονομικά συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντός σας και με δυσκολία καταφέρνετε να βάλετε όρια στη καταναλωτική σας μανία. Από σήμερα όμως ξεκινά μια πολυάσχολη περίοδος με πολλές συζητήσεις επαφές και μετακινήσεις που σιγά- σιγά θα σας αποτραβήξει από τα πολλά έξοδα. Οι στόχοι σας προωθούνται και νέοι δρόμοι μπορεί ν’ ανοίξουν τώρα για τους γεννημένους κοντά στις 26 Μαρτίου. 
AstroMeleti