Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 23/05/2011

Με μια διάθεση ανεξαρτησίας ξεκινά αυτή η εβδομάδα αφού η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του επαναστάτη και εκκεντρικού Υδροχόου. Νιώθουμε  την ανάγκη να βγούμε από τα καθιερωμένα, να πειραματιστούμε με καινούργια πράγματα και να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό.  Κάτι που θα τονίσει τη διαφορετικότητα μας.  Οργάνωση και προγραμματισμός δύσκολα θα διατηρηθούν σήμερα ενώ θα πρέπει ν’ αποφύγουμε  ακραίες και απότομες εκδηλώσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης Άρη κάνει το κλίμα σήμερα πολύ ερωτικό και εξομαλύνει προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος ενώ μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και σε   οικονομικά ζητήματα.   

Κριός 21/03-20/04: Η εβδομάδα ξεκινά αλλά δεν είναι εύκολο να μπείτε στους καθιερωμένους ρυθμούς της δουλειάς και των υποχρεώσεων. Θα προτιμούσατε σήμερα να ξεφύγετε κάνοντας κάποιες κοινωνικές επαφές ή  διασκεδάζοντας με φίλους. Οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και δεν αποκλείεται να  προκύψει μια νέα εισοδηματική πηγή κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου... 

Ταύρος 21/04-21/05:  Εξελίξεις σε επαγγελματικά ή θέματα καριέρας θα υπάρξουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Κάποιες ανασφάλειες μάλλον σας ταλαιπωρούν  και θέλετε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Η σύνοδος Αφροδίτης Άρη στο ζώδιο σας, ανεβάζει την ερωτική διάθεση και ωθεί πολλούς από εσάς σε παρασκηνιακή δράση ακόμα και στο χώρο της δουλειάς. Θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο ενώ αν δεν έχετε κάποια σχέση, σήμερα θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε μια.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα. Το κλίμα είναι αισιόδοξο και δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε μ’ ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οι ρυθμοί σας μπορεί να παραμένουν χαμηλοί, παρόλα αυτά υπάρχει μια ερωτική διάθεση και δεν αποκλείεται να σας προκύψει μια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή. Κάποιοι μπορεί ν’ αναπολείτε το παρελθόν μια σχέσης και να σκέπτεστε το μέλλον της.              
Καρκίνος 22/06-22/07: Με δυσκολίες και πιθανά λάθει στη διαχείριση των οικονομικών, ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Ωστόσο, η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε. Ομαδικές δραστηριότητες και συλλογική δουλειά  ευνοούνται. Υπάρχει μια ερωτική διάθεση στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις και δεν αποκλείεται, κάποιοι από εσάς να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση με άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Λέων 23/07-23/08: Απρόσμενες ίσως εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας προβληματίσουν. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης μπορούν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, αφού σας είναι εύκολο τώρα να γοητεύσετε ανωτέρους ή άτομα κύρους και να τους πείσετε να στηρίξουν τα σχέδια και τις αποφάσεις σας.
Παρθένος 24/08-23/09:  Εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις ή εντάσεις στο τομέα της δουλειάς. Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο. Το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο και θα κουραστείτε αρκετά σήμερα. Ωστόσο η μέρα κρύβει και ευχάριστες εξελίξεις αφού είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί ένας στόχος ή να μπει σε τροχιά υλοποίησης ένα σχέδιο που θα επηρεάσει θετικά  και τα οικονομικά σας.
Ζυγός 24/09-23/10:  Συναισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και ίσως δυσκολευτείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Τα οικονομικά δείχνουν να βελτιώνονται και θα μπορούσατε σήμερα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Κάποιοι προσπαθείτε να οριοθετήσετε κάποιες σχέσεις ενώ και η ερωτική σας διάθεση αυξάνετε σήμερα.  
Σκορπιός 24/10-22/11:  Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Κάποιοι ίσως κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή αλλάζετε τόπο διαμονής. Σοβαρές εξελίξεις θα έχετε σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ενισχύεται η ερωτική σας διάθεση αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές σας γιατί μπορεί να επηρεαστεί όλη η καθημερινότητα σας.      
Τοξότης 23/11-21/12:  Πολύ δραστήριοι είστε σήμερα και ενώ θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμα σας αν θέλετε να διευθετήσετε όλες τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, θα είναι δύσκολο να τα καταφέρετε. Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές θα σας εκνευρίσουν ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε διαφωνίες με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε εργασιακά ή θέματα υγείας που θα επηρεάσουν κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ένα ερωτικό ειδύλλιο μπορεί να προκύψει στον εργασιακό σας χώρο.     
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στα οικονομικά. Πολλοί από εσάς θα κάνετε ακραίες οικονομικές κινήσεις βάζοντας σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.   Από την άλλη, το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα είναι άκρως ερωτικό και δεν αποκλείεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα έχουν ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς ή θα αναζωογονήσετε μια ήδη υπάρχουσα  ερωτική σχέση.       
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας δημιουργώντας σας την ανάγκη να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις επιθυμίες του. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα  και αυτό μπορεί να μην τους αρέσει. Ίσως υπάρξουν αντιδράσεις. Στο σπίτι πάντως το κλίμα είναι ευχάριστο και πολλοί θα οργανώσετε μια συγκέντρωση στο σπίτι ή κάποιον άλλο προσωπικό σας χώρο.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί σας συνεχίζουν να είναι χαμηλοί και νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι, μακριά από την  καθημερινότητα που σας κουράζει. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν εξελίξεις στα αισθηματικά  που θα σας ευχαριστήσουν. Η γοητεία που ασκείτε εσείς των πρώτων ημερών σε φίλους και συγγενείς, σας βοηθά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Κάποιοι θα υπογράψετε μια σημαντική συμφωνία που θα επηρεάσει θετικά το εισόδημα σας.
AstroMeleti