Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 04/05/2011

Στην αρχή της ημέρας, η σελήνη παραμένει στον Ταύρο συνεχίζοντας, να κρατάει σε χαμηλούς ρυθμούς και να απασχολεί με οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Με το πέρασμα της μέρας η σελήνη θα βρεθεί στους Διδύμους, χαρίζοντας μας μια πιο εξωστρεφή διάθεση. Η ανάγκη μας για επικοινωνία και πληροφόρηση τονίζετε.   
Κριός 21/03-20/04:  Οικονομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και θα απασχολήσουν σήμερα, κυρίως εσάς του τρίτου Δεκαημέρου. Οι Κριοί των πρώτων- πρώτων ημερών είναι πολύ πιθανό να τολμήσετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας. Πολλοί μπορεί ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα για το σύντροφό σας ή και τον ίδιο σας τον εαυτό και αυτό θα σας οδηγήσει σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε συναισθηματική πίεση και βάρος από δουλειές ή ταλαιπωρίες που σας φορτώνουν κάποιοι άλλοι...


Ταύρος 21/04-21/05: Με προσωπικά σας ζητήματα ασχολείστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου οι οποίοι νιώθετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στις δικές σας επιθυμίες και ν’ απομακρυνθείτε απ’ ότι σας κουράζει και σας στενοχωρεί.  Νέες ιδέες και σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά προκύπτουν για τους Ταύρους των πρώτων ημερών. Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια ξαφνική έμπνευση, μια πολύ καλή ιδέα που θα σας ξεαγχώσει.  Δεν θα λείψουν κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ίσως  λόγω ανασφαλειών. Πολλοί από εσάς θα περάσετε σήμερα πολύ ευχάριστες στιγμές με φίλους.
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Οι ρυθμοί σας σιγά – σιγά ανεβαίνουν και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα είστε πεσμένοι και κακοδιάθετοι σήμερα. Μια ξαφνική συνάντηση με ένα φίλο ή μια απρόσμενη  γνωριμία σήμερα, μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους. Θα μάθετε πράγματα και θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες που θα   σας οδηγήσουν στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης γιατί η κρίση σας δεν θα είναι  αντικειμενική. Ζητήστε τη συμβουλή ανθρώπων που εμπιστεύεστε.                       
Καρκίνος 22/06-22/07: Οι ρυθμοί σας σιγά- σιγά πέφτουν και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών έχετε τη διάθεση να βγείτε, να συναντήσετε φίλους και να διασκεδάσετε. Οι προβληματισμοί γύρω από θέματα καριέρας δεν λένε να σας αφήσουν  αλλά σήμερα, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε μια ξαφνική και ευχάριστη εξέλιξη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά. Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε και μην παρασύρεστε από πολύ φιλόδοξα όνειρα ή σχέδια που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις.    
Λέων 23/07-23/08:  Οι προβληματισμοί γύρω από θέματα καριέρας σιγά- σιγά υποχωρούν και η διάθεσή σας ανεβαίνει. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου είστε επικεντρωμένοι ακόμη σε επαγγελματικά ή θέματα αποκατάστασης, ενώ παράλληλα νιώθετε την  ανάγκη  αναγνώρισης και αποδοχής σας, από τους άλλους.  Ξαφνικά μπαίνει στη ζωή σας  η προοπτική για ένα μακρινό ταξίδι, σπουδές, δικαστικές εξελίξεις ή ένα θέμα που αφορά εξωτερικό. Πολλοί καλείστε να πάρετε αποφάσεις για μια προσωπική η επαγγελματική σχέση. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές  σήμερα γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε λανθασμένες επιλογές ή να εξαπατηθείτε.   
Παρθένος 24/08-23/09: Επαγγελματικοί προβληματισμοί ή ανάληψη περισσότερων ευθυνών, έρχονται να χαλάσουν το λίγο πιο αισιόδοξο κλίμα των προηγούμενων ημερών, με εξαίρεση μόνο εσάς των τελευταίων ημερών που θα διατηρήσετε την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας για λίγο ακόμη. Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις θα προκύψουν από εκεί που δεν τις περιμένατε.  Μην προωθήσετε σήμερα θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες και μην πάρετε αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσεις. Δεν έχετε καθαρό μυαλό, ούτε τη σωστή αντίληψη και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε λάθος επιλογές.  
Ζυγός 24/09-23/10: Η εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών υποχωρεί, δίνοντας τη θέση της σε μια  πιο αισιόδοξη διάθεση. Ευχάριστες εξελίξεις θα παρουσιαστούν ξαφνικά σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, που θα πληρούν τις προϋποθέσεις που θέλετε για να είστε ικανοποιημένοι.  Μπερδέματα στον εργασιακό χώρο μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών. Μια μικρή αδιαθεσία μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Αν παίρνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, να είστε προσεκτικοί σήμερα γιατί μπορεί π.χ. να ξεχάσετε να πάρετε κάποιο φάρμακο ή να μπερδέψετε τις δόσεις.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικές υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών, είστε ακόμη επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν μια σχέση ή μια συνεργασία. Ευχάριστες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Μια ξαφνική δουλειά μπορεί να προκύψει, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού.  Είναι ένα πολύ δημιουργικό αλλά και ερωτικό διάστημα για εσάς των δύο πρώτων ημερών.     
Τοξότης 23/11-21/12:  Προβληματισμοί γύρω από προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια για τους τοξότες, με εξαίρεση μόνο εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ευχάριστα και απρόσμενα μηνύματα θα πάρουν οι περισσότεροι από εσάς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε μόνο σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος σήμερα να υπάρξουν μπερδέματα ή και να   εξαπατηθείτε    
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πολύ δουλειά έχουν οι περισσότεροι από εσάς σήμερα και θα χρειαστεί να τρέξετε για να τα προλάβετε όλα. Μόνο εσείς των τελευταίον ημερών θα παραμείνετε χαλαροί για λίγο ακόμη. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν στο σπίτι ή σε οικογενειακό επίπεδο. ‘Ίσως συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα που θα σας οδηγήσουν σε βελτίωση των ταραγμένων οικογενειακών σχέσεων. Θετικές εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σας ταλαιπωρούν.  Ελέγξτε με προσοχή τα μηνύματα που θα πάρετε, κυρίως εσείς των 2 πρώτων ημερών γιατί μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται τα πράγματα. Αν έχετε κάποιες καινούργιες ιδέες, πριν την υλοποίησή τους, σιγουρευτείτε ότι έχουν ρεαλιστικές βάσεις και είναι πραγματοποιήσιμες. Αποφύγετε υπογραφές ή συμφωνίες γενικότερα.     
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου συνεχίζετε ν’ απασχολείστε με θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι. Οι υπόλοιποι αρχίζετε να χαλαρώνετε και νιώθετε έντονη την ανάγκη για φλερτ και διασκέδαση. Θα πάρετε ευχάριστα μηνύματα ή ξαφνικά θα έχετε κάποιες καλές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους σας. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή αγοραπωλησίες γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν λάθει ή μπερδέματα.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι ρυθμοί σας πέφτουν και το ενδιαφέρον σας σιγά – σιγά κερδίζουν ζητήματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι. Ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις γύρω από οικονομικά ζητήματα θα καταφέρουν να ξεαγχώσουν εσάς των πρώτων ημερών.  Θα είναι μια έντονα συναισθηματική μέρα που με δυσκολία θα καταφέρετε να κρατήσετε την αυτοσυγκέντρωση και τη λογική σας.  
AstroMeleti