Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 21 & 22/05/2011

Το Σάββατο η διάθεση μας παραμένει σοβαρή και επικεντρωνόμαστε σε θέματα γενικότερης αποκατάστασης. Θα υπάρξει έντονη πνευματική δραστηριότητα και επικοινωνία, ενώ θετικές εξελίξεις και σημαντικές αλλαγές θα προκύψουν για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Την Κυριακή η σελήνη περνά στον υδροχόο κάνοντας μας πιο επαναστατικούς και έτοιμους να αποδεσμευτούμε από τους κανόνες και τα πρέπει του Αιγόκερου. 

Κριός 21/03-20/04: Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει το Σάββατο γύρω από επαγγελματικά, οικονομικά ή αγοραπωλησίες. Η μέρα είναι πάρα πολύ καλή τόσο για τα οικονομικά, όσο και τα συναισθηματικά σας. Σημαντικές εξελίξεις σ΄ αυτούς τους τομείς, μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή. Ξεκινά ένα πολυάσχολο διάστημα τις επόμενες μέρες για εσάς, γεμάτο συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις αλλά και εκνευρισμό. Προσοχή σε ατυχήματα. Την Κυριακή είναι έντονος ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία δημιουργώντας το κίνδυνο να κάνετε επιπόλαιες επιλογές και καταχρήσεις.  Βάλτε όρια, ιδιαίτερα ανήκετε στους Κριούς των τελευταίων ημερών. Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε. Θα βρεθείτε με φίλους και ίσως εμπλακείτε σε μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά...
 

Ταύρος 21/04-21/05:  Πολύ δραστήριοι και επικοινωνιακοί θα είστε το Σάββατο. Παρορμητικός και έντονος τόσο ο λόγος, όσο και η σκέψη, στη  προσπάθεια  να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να πείσετε τους άλλους να σας στηρίξουν.  Η έντονη γοητεία και το πάθος σας γίνονται ισχυροί σύμμαχοι σ’ αυτή σας τη προσπάθεια.  Συνεργάτες ή αγαπημένα σας πρόσωπα βοηθούν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Για κάποιου η μέρα κρύβει έντονες συναισθηματικές και ερωτικές εξελίξεις. Ένα διάστημα έντονου καταναλωτισμού και αυξημένων δαπανών ξεκινά από τώρα για εσάς των πρώτων ημερών και θα επηρεάσει σταδιακά και τους υπόλοιπους. Την Κυριακή υπάρχουν συναισθηματικές εντάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε επιπόλαιες επιλογές. Αποφύγετε να πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Από σήμερα ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας και η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο σας ανεβάζει σιγά-σιγά τους ρυθμούς και σας βγάζει από το λήθαργο των τελευταίων ημερών. Ωστόσο το Σάββατο είναι μια μέρα που κρύβει συναισθηματικές εντάσεις γύρο από θέματα σπιτιού και κοινωνικές επαφές. Παρασκηνιακές σχέσεις ή επαφές ευνοούνται ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών.  Την Κυριακή το κλίμα είναι αισιόδοξο και θα περάσετε ευχάριστα με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε τις υπερβολές.             
Καρκίνος 22/06-22/07: Το Σάββατο υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε ότι αφορά κοινωνικές επαφές, ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά. Είστε άκρως επικοινωνιακοί και προσπαθείτε να δικτυωθείτε για να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μια σημαντική σχέση ή συνεργασία θα μπορούσε  να προκύψει τώρα, η οποία θα αλλάξει όλα τα δεδομένα σας. Παρόλα αυτά οι ρυθμοί σας αρχίζουν να πέφτουν και το ζητούμενο των επόμενων ημερών θα είναι η απομόνωση και η ηρεμία. Την Κυριακή οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσουν σε επιπόλαιες επιλογές σε ότι αφορά επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης.
Λέων 23/07-23/08: Έντονη πνευματική δραστηριότητα γύρω από ζητήματα καριέρας, θα υπάρξει σήμερα κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Συζητήσεις, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, ακόμη και υπογραφές συμφωνιών θα σας απασχολήσουν. Θα έχετε τη δυνατότητα τώρα πείσετε τους άλλους για τα σχέδια και τους στόχους σας κερδίζοντας τη στήριξη τους. Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε και θα σας δοθούν ευκαιρίες να εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες ή μια συλλογική δουλειά (συλλόγους, σωματεία κλπ). Ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης θα σας απασχολήσει την Κυριακή. Έντονος ενθουσιασμός και αισιοδοξία μπορεί να παρασύρει εσάς των τελευταίων ημερών σε βιαστικές συναισθηματικές αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.
Παρθένος 24/08-23/09:  Έντονη δραστηριότητα γύρω από την προώθηση ενός σχεδίου που μπορεί ν’ αφορά ένα ταξίδι, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Νέες προοπτικές έχουν δημιουργηθεί για εσάς και είστε έτοιμοι να τις ακολουθήσετε. Κοινοποιήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια σ’ αυτούς που θέλετε, προσέχοντας να μην παρασυρθείτε και πείτε περισσότερα από όσα πρέπει. Πολύ ευνοϊκή μέρα τόσο για σχέσεις και συνεργασίες, όσο και για οικονομικά ζητήματα. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης θα σας απορροφήσουν το επόμενο διάστημα. Την Κυριακή το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο ενώ εσείς των τελευταίων ημερών, αποφύγετε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις που μπορεί να συνδέονται με την οικογένεια ή ένα ακίνητο.
Ζυγός 24/09-23/10:  Έντονη δραστηριότητα θα υπάρξει το Σάββατο,  γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Υπάρχουν τώρα οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε σχετικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Η ικανότητα σας να χειριστείτε την υπόθεση θα σας οδηγήσει σε λύσεις που θα επηρεάσουν και ίσως αλλάξουν ριζικά την οικογενειακή σας ζωή ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Από το Σάββατο η διάθεσή σας αρχίζει σιγά-σιγά να ανεβαίνει και το κλίμα θα είναι πολύ πιο ευχάριστο και αισιόδοξο τις επόμενες μέρες. Διασκέδαση φλερτ και έρωτα υπόσχετε η Κυριακή. Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείτε και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να κάνετε βιαστικές ή επιπόλαιες κινήσεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο το Σάββατο και θα σας απασχολήσουν έντονα.  Θα έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις γύρω από σχέσεις και συνεργασίες και είναι πολύ πιο εύκολο τώρα να πείσετε τους συνομιλητές σας, για τις επιθυμίες και τους στόχους σας. Ευνοούνται υπογραφές και  συμφωνίες για σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Ριζικές αλλαγές γίνονται αυτή τη περίοδο στην καθημερινότητα και το κοντινό περιβάλλον όσων έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Οκτωβρίου.  Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα αρχίζουν να σας απασχολούν  από το Σάββατο και μετά. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο την Κυριακή. Αποφύγετε  βιαστικές αποφάσεις και λανθασμένες επιλογές.    
Τοξότης 23/11-21/12:  Εργασιακά ή θέματα  υγείας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, έχετε πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στο χώρο της δουλειάς ή για θέματα δουλειάς. Ανακαλύπτετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε συμφωνίες που εγγυώνται οικονομικές απολαβές στο μέλλον. Την Κυριακή θα έχετε πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνετε και δεν θα λείψει ο εκνευρισμός. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα είστε πιο χαλαροί και θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα. 
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η ανάγκη σας για αναγνώριση και τόνωση της αυτοπεποίθησής σας είναι μεγάλη και το Σάββατο θα δραστηριοποιηθείτε έντονα προς αυτή τη κατεύθυνση.  Θα επιδιώξετε πολλές επαφές και συζητήσεις στις οποίες θα παρουσιάσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Ο έντονος και  αποφασιστικός λόγος σας από τη μία και η γοητεία σας αυτή τη περίοδο από την άλλη σας βοηθούν να πείσετε τους συνομιλητές σας και να προωθήσετε τους στόχους και τα σχέδια σας. Το πρόγραμμα σας μέρα με τη μέρα θα γίνεται πιο βαρύ ενώ δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσει τις επόμενες μέρες ένα πρόβλημα υγείας.  Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο την Κυριακή και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα.  
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Έντονη δραστηριοποίηση υπάρχει σε ότι αφορά οικογενειακά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Θα υπάρξουν πολλές σκέψεις, συζητήσεις αλλά και υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών για σχετικά θέματα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις τώρα, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Την Κυριακή η σελήνη περνά στο ζώδιο σας στρέφοντας τη προσοχή σας σε πολύ προσωπικά ζητήματα και θέτοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε προτεραιότητα. Προσεκτικοί σε ατυχήματα λόγω βιασύνης ή επιπολαιότητας θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών.         
Ιχθείς 20/02-20/03:  Έντονα επικοινωνιακό το Σάββατο για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Συναντήσεις, επαφές, νέες γνωριμίες, υπογραφές συμφωνιών ή μετακινήσεις θα γεμίσουν τη μέρα σας και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα  σημαντικό σας στόχο που αφορά μια σχέση ή συνεργασία. Φίλοι ή άλλοι δικοί σας άνθρωποι θα σας στηρίξουν. Εξελίξεις στο σπίτι ή την  οικογένεια αρχίζουν να σας απασχολούν από το Σαββάτο. Την Κυριακή αισθάνεστε κουρασμένοι και θα προτιμήσετε  να μείνετε σπίτι. Οι ιχθείς των τελευταίων ημερών θα χρειαστεί να διαφυλάξετε τα οικονομικά σας. Αποφύγετε περιττά ή υπερβολικά έξοδα.
AstroMeleti