Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 27/05/2011

Η σελήνη είναι στο Κριό, τονίζοντας τον παρορμητισμό και το δυναμισμό μας.  Με τόλμη και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με τα προβλήματα της. Όμως θα πρέπει να προσέξουμε λίγο τη συμπεριφορά μας, γιατί μπορεί να γίνουμε εριστικοί και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα αφού και οι άλλοι νιώθουν το ίδιο δυναμικοί και θα μας αντικρούσουν.     

Κριός 21/03-20/04: Δραστήρια και κοινωνική μέρα η σήμερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.  Συζητήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Το αίσθημα αμφισβήτησης που έχετε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα, αλλά και η ανάγκη σας για αλλαγές τονίζετε. Στα επαγγελματικά υπάρχουν προβλήματα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με ανωτέρους.  Προτεραιότητα σήμερα έχετε εσείς και οι επιθυμίες σας αλλά οι άλλοι δεν δείχνουν να το κατανοούν αυτό. Έτσι είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εντάσεις, τόσο με το σύντροφο σας, όσο και με συνεργάτες. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας αναγκών και των αναγκών που έχουν οι άλλοι δίπλα σας...
         

Ταύρος 21/04-21/05:  Το αίσθημα της κούρασης είναι διάχυτο σήμερα και το μόνο που θέλετε είναι να συρθείτε σε μια γωνιά μόνοι σας για να ηρεμήσετε. Ωστόσο είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν συζητήσεις ή και συμφωνίες γύρω από οικονομικά. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Τα σχέδια σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε και αυτό σας δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι χαμηλοί ρυθμοί ή κάποια μυστικά, θα δημιουργήσουν σε σας του δευτέρου δεκαημέρου,  προβλήματα και διαφορές στον εργασιακό χώρο. Προσέξτε την υγεία σας γιατί είναι πολύ πιθανό να σας ταλαιπωρήσει ένα πρόβλημα υγείας.         
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ο ήλιος στο ζώδιο σας, έχει ανεβάσει τη ζωτικότητα σας και σας έχει γεμίσει ενέργεια. Νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να κάνετε ότι σας αρέσει και σας ευχαριστεί. Θα βρεθείτε με φίλους ή θα εμπλακείτε σε ομαδικές δραστηριότητες, που θα σας κοστίσουν τόσο οικονομικά όσο και ψυχικά. Θετικές εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ο οποίοι βρίσκετε τρόπους να προωθήσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σας στόχο.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Εξελίξεις ή πιθανές εντάσεις σε επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικής αποκατάστασης, θα σας απασχολήσουν σήμερα και είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές με το σύντροφο ή συνεργάτες. Παρασκηνιακές διεργασίες ευνοούνται για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και ίσως βρείτε σήμερα την οικονομική ή συναισθηματική στήριξη που χρειάζεστε. Χαμηλούς τόνους σε οικογενειακά ζητήματα θα πρέπει να κρατήσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά και δεν θα ασχοληθείτε όσο πρέπει με την οικογένεια, πράγμα που θα δημιουργήσει εντάσεις στον οικογενειακό χώρο.   
Λέων 23/07-23/08: Η ανάγκη σας σήμερα να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα και ρήξεις στον εργασιακό χώρο. Προβλήματα και εντάσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Θέματα εργασίας ή υγείας σας βάζουν σε διαδικασία σοβαρών αλλαγών.  Πιο δραστήριοι σε κοινωνικό επίπεδο είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα περάσετε ευχάριστα με φίλους ή γνωστούς.           
Παρθένος 24/08-23/09: Καινούργια δεδομένα θα υπάρξουν σε ότι αφορά τις εισοδηματικές σας πηγές. Επαγγελματικά ή θέματα καριέρας ευνοούνται. Κάποιοι σας στηρίζουν χωρίς να το ξέρετε. Η μέρα όμως κρύβει πάθει και εντάσεις και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οικονομικά προβλήματα προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι θα πρέπει να βρείτε λύση για να ισορροπήσουν τα έσοδα σας, με τις δαπάνες και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.     
Ζυγός 24/09-23/10: Η μέρα κρύβει εντάσεις και απρόσμενες εξελίξεις σε ότι αφορά τις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις αλλά και τα οικογενειακά όσων ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο. Παρόλα αυτά είναι ιδανική μέρα για να προωθήσετε σχέδια και στόχους, ενώ ένα γραφειοκρατικό ή νομικό ζήτημα μπαίνει σε διαδικασία επίλυσης. Ταξίδια και θέματα σπουδών ευνοούνται. Δύσκολη μέρα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και τα προβλήματα της καθημερινότητας σας κουράζουν πολύ. Προσέξτε την υγεία σας.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Καινούργια πράγματα στην καθημερινότητα και τη δουλειά σας φέρνουν αντιμέτωπους με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να διαπληκτιστείτε μαζί τους. Ωστόσο για εσάς του πρώτου δεκαημέρου είναι και μια ευνοϊκή μέρα, όπου και τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν αλλά και οι επιθυμίες σας για αναγνώριση και αποκατάσταση φαίνετε να υλοποιούνται. Απρόσμενες εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας έχετε εσείς των πρώτων πέντε ημερών. Παρασκηνιακές επαφές ή συμφωνίες, δεν ευνοούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Προβλήματα του παρελθόντος δυσκολεύουν την καθημερινότητα σας.           
Τοξότης 23/11-21/12:  Ευχάριστη μέρα η σημερινή για τους τοξότες. Ιδιαίτερα ευνοϊκή σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες. Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να προκύψει για εσάς των πρώτων-πρώτων ημερών. Τα οικονομικά βέβαια συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα ένα οικονομικό ζήτημα θα σας δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση. Στόχοι και δημιουργικότητα μπλοκάρονται από έλλειψη οικονομικών προϋποθέσεων.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να σας απορροφήσουν, δημιουργώντας έτσι εντάσεις και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά. Ίσως είναι ευκαιρία να δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και να προχωρήσετε σε αλλαγές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέματα υγείας και ευεξίας ευνοούνται αλλά μπορεί να σας φορτίσουν συναισθηματικά.     
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Πολύ δραστήριοι είστε σήμερα. Νέες γνωριμίες, επικοινωνία και μετακινήσεις τονίζονται και σας βοηθούν τόσο να διασκεδάσετε όσο και να ανεβάσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας. Γενικότερα υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Δυσκολίες στην προώθηση των σχεδίων σας αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Κάποιοι, κυρίως άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θέλουν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Μην τους αφήσετε να ανακόψουν τις προσπάθειες σας για ανανέωση και αλλαγή.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικά ζητήματα έχουν έρθει στο προσκήνιο και σας απασχολούν. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε κάποιες απρόσμενες εξελίξεις στο τομέα των οικονομικών και υλικών γενικότερα. Οικονομικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση ενός στόχου, μιας ελπίδας και αυτό μπορεί να βγάλει από μέσα σας απωθημένα του παρελθόντος. Βοήθεια από την οικογένεια θα έχετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Η οικογένεια σας είναι εκεί και σας στηρίζει.             
AstroMeleti