Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 10/05/2011

Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο λιοντάρι, τονίζοντας την ανάγκη μας να έρθουμε στο προσκήνιο, να δείξουμε τα ταλέντα και τις ικανότητες μας με στόχο την αναγνώριση τόσο της δουλειάς όσο και της ύπαρξης μας γενικότερα.  Η διασκέδαση, η χαρά, η δημιουργία και ο έρωτας,  έχουν πρωταρχικό ρόλο όταν η σελήνη βρίσκετε σ’  αυτή τη θέση. Εκφράζουμε τα συναισθήματα μας με γενναιοδωρία , αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουμε εγωκεντρικοί έως και δογματικοί κάποιες φορές.  

Κριός 21/03-20/04:  Πολλές αλλαγές και ένα ανανεωτικό κλίμα, μπορεί εύκολα να σας παρασύρει σήμερα σε αγορές και γενικότερα έξοδα με στόχο τη συναισθηματική σας ικανοποίηση. Οικονομικές υποθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν σε κάποιους από εσάς ένα κλίμα απογοήτευσης. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται. Σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τη πραγματικά συμβαίνει σε κάποιες σχέσεις και να προχωρήσετε σε διευθέτηση διαφορών ή προβλημάτων. Οι συζητήσεις ευνοούνται...

Ταύρος 21/04-21/05: Προβλήματα στο σπίτι ή με άτομα της οικογένειας, σας ρίχνουν ψυχολογικά. Η δυσκολία στην προώθηση προσωπικών υποθέσεων θα σας εκνευρίσει. Στον εργασιακό χώρο τα πράγματα βελτιώνονται. Το τοπίο σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει και σύντομα θα είστε σε θέση να  πάρετε αποφάσεις για τη δουλειά και το μέλλον σας.
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Η έντονη δραστηριότητα της ημέρας έρχεται σε αντίθεση με την ανάγκη σας για ξεκούραση και απομόνωση. Από τη μια έχετε να  τακτοποιήσετε διάφορα καθημερινά πράγματα και από την άλλη δεν έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα από αυτά. Όπως είναι φυσικό, αυτό θα δημιουργήσει μια συναισθηματική πίεση,  κυρίως σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Παρασκηνιακές επαφές ή συζητήσεις δεν ευνοούνται. Δημιουργικά σχέδια, θέματα προσωπικών σχέσεων ή παιδιών, που καθυστερούν ή σας δημιουργούν προβλήματα, σήμερα θα μπορούσαν να βελτιωθούν και να προχωρήσουν.      
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας που σας προβληματίζουν ή σας κουράζουν εδώ και καιρό, βελτιώνονται και θα μπορούσατε να  διευθετήσετε ή να προωθήσετε ανάλογα θέματα τώρα. Οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες δεν σας επιτρέπουν να προωθήσετε τους στόχους σας και αυτό σας στενοχωρεί και σας δημιουργεί μια εσωτερική πίεση και μελαγχολία.  Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν.          
Λέων 23/07-23/08:  Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας, τονίζοντας την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας. Η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν θα δημιουργήσει προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο.  Αποφύγετε αλαζονική ή εριστική συμπεριφορά σε συζητήσεις με ανωτέρους γιατί θα δημιουργηθούν έντονα προβλήματα. Γραφειοκρατικά κολλήματα και καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συμβόλαια, σήμερα βελτιώνονται. Πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και συγγενείς σας δίνουν την ευκαιρία διευθέτησης πιθανών διαφορών.
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί σας έχουν πέσει για τα καλά και η ανάγκη σας για απομάκρυνση από τις καθημερινές δραστηριότητες θα δημιουργήσει προβλήματα στην προώθηση κάποιου σχεδίου. Παρασκηνιακές δραστηριότητες δεν ευνοούνται. Αποφύγετε νομικές διαδικασίες σήμερα γιατί δεν έχετε το σθένος για ν’ ανταπεξέλθετε. Σχέδια, ταξίδια και σπουδές, δεν προωθούνται. Τα οικονομικά βελτιώνονται ή σταθεροποιούνται, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.    
Ζυγός 24/09-23/10: Από τη μία, οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα έχουν αρχίσει ν’ απορροφούν την ενέργεια σας και τη σκέψη σας, ενώ από τη άλλη νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε διασκεδάζοντας με φίλους και γνωστούς. Όπως είναι φυσικό αυτό θα σας δημιουργήσει συναισθηματικές εντάσεις σήμερα, γιατί όταν θα  επιλέγετε το ένα, θα  σας πιέζει το άλλο. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Η στόχοι σας και το γενικότερο πακέτο της ζωής σας θα σας προβληματίσει και σήμερα. Τι πρέπει να κάνετε για να νιώθετε ασφαλείς και ικανοποιημένοι τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά; Ποια είναι τα δικά σας θέλω σε θέματα αποκατάστασης; Ερωτήματα που σας δυσκολεύουν και πρέπει ν’ απαντηθούν. Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις έρχονται να κάνουν ακόμα πιο σύνθετα τα ερωτήματα αυτά. Δεν ευνοούνται συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.
Τοξότης 23/11-21/12:  Το αισιόδοξο κλίμα συνεχίζετε και σήμερα και ενώ νιώθετε την ανάγκη για ανανέωση, ταξίδια  και καινούργιες εμπειρίες, εργασιακά ή ένα θέμα υγείας σας προσγειώνουν. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις σε θέματα υγείας ή εργασίας. Φίλοι θα σας στηρίξουν. Ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα διανύεται εσείς των τελευταίων ημερών. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα μπορούσατε τώρα να προωθήσετε με επιτυχία προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους.         
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, εφορία, επενδύσεις κ.λ.π. σήμερα θα σας στενοχωρήσουν και θα μειώσουν το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας.  Δεν είναι καλή μέρα για επενδύσεις και ρίσκα. Η επικοινωνία με τα παιδιά γίνετε μετ’ εμποδίων ενώ ένα δημιουργικό σχέδιο μπορεί να σκοντάψει σε οικονομικές αδυναμίες και εμπόδια.  Ωστόσο επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται και έχετε τη δυνατότητα σήμερα να προωθήσετε στόχους επαγγελματικής ή κοινωνικής ανάπτυξης.       
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Δεν είναι καλή μέρα για θέματα που αφορούν σχέσεις και οικογένεια. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια συζήτηση με το σύντροφό σας προκειμένου να λυθούν κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να είναι εριστική ή εγωκεντρική. Παρόλα αυτά, τα σχέδια σας προωθούνται και πολλοί από εσάς αρχίζετε να οργανώνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.           
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το πρόγραμμα σας συνεχίζει να είναι φορτωμένο και δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό στη δουλειά με στόχο την αναγνώριση της αξίας σας από τους άλλους. Σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε προκλήσεις. Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και ίσως αρχίζουν να διαφαίνονται λύσεις, για ζητήματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ατυχήματα.     
AstroMeleti