Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προιβλέψεις 05/05/2011

Πιο δραστήριοι, επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς γινόμαστε κάθε φορά που η σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Η ανάγκη της πληροφόρησης και της επικοινωνίας με τον οποιοδήποτε τρόπο τονίζετε σήμερα. Θέλουμε να μάθουμε τα πάντα, ενώ η τάση να ασχολούμαστε ταυτόχρονα, με πολλά και διαφορετικά πράγματα, δεν αποκλείεται να μας δημιουργήσει εκνευρισμό.    
Κριός 21/03-20/04:  Δραστήρια μέρα η σημερινή. Πολλές υποχρεώσεις, συναντήσεις και επαφές  θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε  συνεργασίες και επαγγελματικούς στόχους. Οι Κριοί του τελευταίου δεκαημέρου διανύεται μια πολύ ευνοϊκή περίοδο όπου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που παρουσιάζονται ικανοποιώντας τόσο προσωπικούς όσο και επαγγελματικούς στόχους...
     

Ταύρος 21/04-21/05: Σκέψεις και συζητήσεις γύρω από τα  οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οργανώστε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας, καλύπτοντας έτσι τυχόν  ανασφάλειες που υπάρχουν.  Καθυστερήσεις και προβλήματα στη δουλειά ή την υγεία σήμερα θα μπορούσαν να ξεπεραστούν ή να βελτιωθούν. Η καθημερινότητα σας βελτιώνετε.
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Με τη σελήνη στο ζώδιο σας είναι πολύ φυσικό να επικεντρώνεστε στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ασχολείστε κυρίως με τον εαυτό σας σήμερα και δεν είναι απίθανο να κάνετε ακόμη και μια αλλαγή στην εμφάνισή σας.  Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν σε επαγγελματικά και θέματα καριέρας. Κερδίζετε το σεβασμό των ανωτέρων σας και αυτό σας ικανοποιεί και  ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας. Προβλήματα που υπάρχουν σε θέματα που αφορούν παιδιά, σήμερα βελτιώνονται.                         
Καρκίνος 22/06-22/07: Κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά νιώθουν οι περισσότεροι από εσάς σήμερα.  Οι άλλοι γύρω σας, σας ταλαιπωρούν και σας φορτώνουν με υποχρεώσεις, δημιουργώντας σας όχι μόνο κούραση αλλά και άγχος. Τα πράγματα στο σπίτι σταθεροποιούνται και οι οικογενειακές σχέσεις δείχνουν να βελτιώνονται. Προβλήματα ή καθυστερήσεις,  σε θέματα ακίνητης περιουσίας, σήμερα υποχωρούν, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τα προωθήσετε.
Λέων 23/07-23/08:  Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε σήμερα. Κοινωνικές επαφές με φίλους ή συνεργάτες, όχι μόνο θα γεμίσουν ευχάριστα τη ζωή σας,  αλλά παράλληλα θα  βοηθήσουν τις επιδιώξεις σας. Κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε συζητήσεις ή επαφές που αφορούν εργασιακά ή θέματα υγείας και  καθυστερούσαν μέχρι σήμερα.       
Παρθένος 24/08-23/09: Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης έρχονται στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πολλοί θα κάνετε συζητήσεις, επαφές ακόμη και ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους. Τα οικονομικά βελτιώνονται κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου γεμίζοντάς σας ικανοποίηση και χαρά.    
Ζυγός 24/09-23/10: Αν και οι περισσότεροι διανύεται μια δύσκολη και κουραστική περίοδο, σήμερα το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο. Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία επιλέγετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και ν’  αναζητήσετε νέες εμπειρίες και περιπέτεια. Μια μέρα πιο χαλαρή, μακριά από υποχρεώσεις.         
Σκορπιός 24/10-22/11: Συζητήσεις γύρω από οικονομικά θα σας οδηγήσουν σε λύσεις και ευχάριστα αποτελέσματα. Εκκρεμότητες τακτοποιούνται και η ψυχολογική σας διάθεση ανεβαίνει. Προβλήματα από το παρελθόν που έχουν έρθει στην επιφάνεια και σας ταλαιπωρούν, σήμερα θα μπορούσατε να τα ξεπεράσετε ή να τα βελτιώσετε.  Η διάθεσή σας βελτιώνετε. Με εργασιακά ή θέματα υγείας ασχολείστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.
Τοξότης 23/11-21/12:  Μέχρι και το τέλος του μήνα διανύεται μια πολύ ευνοϊκή περίοδο με πολλές ευκαιρείς επιτυχίας, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Περισσότερο ευνοημένοι, εσείς του τρίτου δεκαήμερου. Εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. Πιθανά προβλήματα που υπήρχαν σε φιλικές σας σχέσεις σήμερα βελτιώνονται. Αν είχατε οικονομικές διαφορές λύνονται, ενώ η κοινωνική σας ζωή ζωντανεύει και πάλι.        
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο σήμερα, σας βοηθούν να προωθήσετε στόχους που είχαν μείνει πίσω ή είχαν κολλήσει για κάποιο διάστημα. Οι συνεργάτες αναγνωρίζουν την αξία σας και σας προωθούν. Πολλοί από εσάς, μπορεί σήμερα να πάρετε μια προαγωγή ή με κάποιο τρόπο να καταξιωθείτε.  Μια μικρή αδιαθεσία ταλαιπωρεί κάποιους από εσάς.      
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Δημιουργικό και ευχάριστο είναι το κλίμα σήμερα. Διασκέδαση, φλερτ και έρωτας συμπληρώνουν το πάζλ της σημερινής μέρας. Σχέδια που δεν προχωρούσαν εδώ και καιρό, σήμερα καταφέρνετε να τα  προωθήσετε, έστω και λίγο. Δημιουργικά σχέδια, ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες προωθούνται με ευκολία.            
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με το σπίτι και την οικογένεια θ’ ασχοληθούν οι περισσότεροι από εσάς. Κάποιοι αποφασίζετε να φτιάξετε το χώρο σας, ενώ πολλοί από εσάς θα δεχθούν επισκέψεις από φίλους στο σπίτι. Ζητήματα οικονομικά βελτιώνονται και σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας απασχολούν εδώ και καιρό.
 AstroMeleti