Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 17/05/2011

Η σελήνη παραμένει  στο σκορπιό και σήμερα θα βρεθεί ακριβώς απέναντι από τον ήλιο, πραγματοποιώντας το φαινόμενο της πανσελήνου.  Ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο γίνεται η πανσέληνος κάθε μήνα, ενεργοποιείται  κάθε φορά και ένας διαφορετικός τομέα της ζωής μας. Είναι η στιγμή που ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα  στον τομέα αυτό και συνήθως η  πραγματικότητα αυτή δεν μας αρέσει. Είναι μια ιδιαίτερα έντονη συναισθηματική στιγμή και επηρεάζει  εσάς του τρίτου δεκαημέρου και  κυρίως, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους .
Κριός 21/03-20/04: Η  διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων  σας προβληματίζει έντονα και σας φορτίζει συναισθηματικά , καθώς προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για να  τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους (δάνεια, εφορία, ασφάλειες κλπ).  Θέματα εξουσίας σε επαγγελματικές κυρίως σχέσεις  έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να βάλετε όρια στο τι ανήκει σ’ εσάς και τι στους άλλους. Αντίθετα ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών ευνοείτε για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και  σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να σταθεροποιήσετε μια σχέση...
Ταύρος 21/04-21/05: Το τελευταίο διάστημα έχετε επικεντρωθεί σε προσωπικά σας σχέδια και υποθέσεις, αφήνοντας στο περιθώριο τους άλλους ( τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο). Η πανσέληνος αυτή θα τους φέρει στο προσκήνιο καλώντας σας να ενδιαφερθείτε περισσότερο γι’ αυτούς.   Αυτό μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά, δίνοντας σας την αίσθηση ότι οι άλλοι γίνονται εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Έντονες συναισθηματικές εκρήξεις είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών.  Θα χρειαστεί   να διαπραγματευτείτε ή ακόμη και να συμβιβαστείτε  αν δεν θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο μια σοβαρή σχέση ή συνεργασία. Θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας έχετε οι του δευτέρου δεκαημέρου. Φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν αν είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Το κλίμα στη δουλειά γίνεται ανταγωνιστικό. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εξελίξεις που δεν περιμένατε ή μεγάλος φόρτος εργασίας θα σας φέρει στα όρια σας, δημιουργώντας εντάσεις και εκνευρισμό με τους συνεργάτες. Διανύεται μια φάση ηρεμίας και  η ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τη δουλειά, σας καταπιέζει και σας φορτίζει έντονα.  Ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του τώρα. Ευχάριστες εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αν ανήκετε στους διδύμους των δύο πρώτων ημερών θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σ’ ότι αφορά επαγγελματικά σχέδια και ιδέες.
Καρκίνος 22/06-22/07: Δεν είναι άσχημη η πανσέληνος αυτή για εσάς, αντίθετα μπορεί να σας φέρει κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ερωτική πανσέληνο, γεμάτη πάθος, ένταση αλλά και ζήλιες. Μια έντονη συναισθηματική ιστορία γίνεται αιτία  να απορρίψετε  κοινωνικές υποχρεώσεις που ίσως δεν θα έπρεπε.  Θα χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία μεταξύ προσωπικής ευχαρίστησης και κοινωνικών υποχρεώσεων.  Δημιουργικά σχέδια, έρωτας και παιδιά σας δίνουν ευχαρίστηση. Τόσο οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και η θεμελίωση μια συνεργασίας ευνοούνται σήμερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.
Λέων 23/07-23/08: Επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικής αποκατάστασης, σας  έχουν απορροφήσει το τελευταίο διάστημα και η οικογένεια έχει μείνει στο περιθώριο.  Με την πανσέληνο αυτή, οι υποχρεώσεις στο χώρο του σπιτιού έρχονται στο προσκήνιο και σας θυμίζουν την ύπαρξή τους. Θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ  επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με δικούς σας ανθρώπους. Εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού, ακόμη και μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανά για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Διαφυλάξτε τα οικονομικά σας  και αποφύγετε δανεισμούς ή επενδύσεις, αν ανήκετε στους λέοντες των δύο πρώτων ημερών.
Παρθένος 24/08-23/09: Καθημερινές υποχρεώσεις  που είχατε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει  να διευθετηθούν τώρα, πράγμα που θα σας κουράσει και θα σας εκνευρίσει. Προβλήματα και εντάσεις  θα υπάρξουν στην επικοινωνία ή σε μετακινήσεις ενώ και οι σχέσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον διαταράσσονται. Τα οικονομικά βελτιώνονται ή σταθεροποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μπερδέματα με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη έχετε εσείς των δύο πρώτων ημερών.
Ζυγός 24/09-23/10:  Προβληματισμοί που αφορούν το εισόδημά   αλλά και  τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας, έρχονται στο προσκήνιο και σας δημιουργούν ανασφάλειες. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με ψυχραιμία και μη πάρετε κάτω από αυτή τη συναισθηματική πίεση αποφάσεις για τα οικονομικά.  Κάποια  έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν και να σας αγχόσουν. Ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικές υποθέσεις θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ προσεκτικοί σε ότι αφορά τα εργασιακά ή θέματα υγείας θα πρέπει να είστε οι Ζυγοί των δύο πρώτων ημερών.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η πανσέληνος  πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας αυτό το μήνα, φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικές σας επιθυμίες. Νιώθετε την ανάγκη να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, όμως αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ρήξη με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες που έχουν προσδοκίες από εσάς. Βρείτε την ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και των αναγκών που έχουν οι άλλοι και μην παρασύρεστε από τον έντονο πάθος και το συναισθηματισμό που σας κατακλύζει συνήθως. Πολύ ρομαντική η ατμόσφαιρα για τους σκορπιούς των πρώτων ημερών. Προβλήματα του παρελθόντος ή κάτι κρυφό που ταλαιπωρεί εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, βελτιώνεται σήμερα.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Η πανσέληνος αυτή ξυπνά το υποσυνείδητό σας και μπορεί να φέρει στην επιφάνια παλιές πληγές.   Έχετε την  ανάγκη να μείνετε μόνοι και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που έχει γίνει πολύ κουραστική και καταπιεστική το τελευταίο διάστημα. Η συναισθηματική έξαρση θα είναι μεγάλη για τους τοξότες των τελευταίων ημερών.  Ένα πρόβλημα υγείας θα μπορούσε να έρθει τώρα στην επιφάνεια ή ένα μυστικό που έχει σχέση με τη δουλειά. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολλές για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και σας κουράζουν, αλλά σήμερα τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Φίλοι  και κοινωνικές υποχρεώσεις στέκονται εμπόδιο στις  επιδιώξεις σας και δεν  σας επιτρέπουν να  κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστούσαν.  Σας πιέζουν με κάποιο τρόπο και αυτό μπορεί να οδηγήσει στην αποσταθεροποίηση της σχέσης σας. Ελέγξτε το πάθος σας, ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών.  Θα πρέπει ίσως τώρα να καταλάβετε το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι φίλοι ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή σας. Επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικής αποκατάστασης που σας προβληματίζουν, σήμερα εξελίσσονται ευνοϊκά. Μπερδέματα σε θέματα επικοινωνίας ή σε μετακινήσεις έχετε εσείς των δύο πρώτων ημερών. Αποφύγετε υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων.   
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Από τη μία αναλαμβάνετε επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις θέλοντας ν’ αποδείξετε την αξία σας στους άλλους, ενώ από την άλλη οι υποχρεώσεις του σπιτιού και τις οικογένειας είναι πολλές και  αποσπούν  τη προσοχή σας από τα επαγγελματικά.  Είναι πολύ δύσκολο, αλλά αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να βρείτε ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας  χωρίς να παθιάζεστε και να τα βάζετε πότε με άτομα της οικογένειας και πότε με συνεργάτες. Σχέδια και νέες προοπτικές που είχατε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου και  καθυστερούσαν, σήμερα μπορούν να προωθηθούν.  Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και διαφυλάξτε τα χρήματα σας αν έχετε γεννηθεί στις δύο πρώτες μέρες του Υδροχόου.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Δεν είναι άσχημη για εσάς αυτή η πανσέληνος, αντίθετα δημιουργεί ένα αισιόδοξο κλίμα, φέρνοντας στην επιφάνεια σχέδια και προοπτικές που έχετε στο μυαλό σας. Νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε, αλλά η καθημερινότητα είναι απαιτητική και δεν θα σας το επιτρέψει.  Όπως είναι φυσικό θα υπάρχει συναισθηματική πίεση και εκνευρισμός, ιδιαίτερα για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Οικονομικά ζητήματα σταθεροποιούνται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό φίλοι να σας βοηθήσουν.
AstroMeleti