Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 24/05/2011

Μέχρι και το μεσημέρι η σελήνη παραμένει στον υδροχόο διατηρώντας τη διάθεσή μας στο κλίμα των τελευταίων ημερών. Αμέσως μετά η είσοδος της σελήνης στους Ιχθείς μας κάνει πιο συναισθηματικούς αλλά  και ονειροπόλους.

Κριός 21/03-20/04: ‘Έως και το μεσημέρι, ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών,  είστε πολύ κοινωνικοί και δραστήριοι και αυτό διευκολύνει την προώθηση των  σχεδίων σας. Από το μεσημέρι και μετά, οι ρυθμοί πέφτουν και παρουσιάζονται δυσκολίες τόσο στην επικοινωνία με τους άλλους, όσο και στις μετακινήσεις σας. Οι περισσότεροι νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι, αποφεύγοντας συζητήσεις και επαφές.  Συμβόλαια η συμφωνίες δεν προωθούνται, ιδιαίτερα αν γίνονται παρασκηνιακά...
          

Ταύρος 21/04-21/05:  Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε από το μεσημέρι και μετά και θα περάσετε ένα διασκεδαστικό τριήμερο με φίλους και κοινωνικές επαφές γενικότερα. Με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα γιατί είναι πολύ πιθανό να δαπανήσετε περισσότερα από όσα πρέπει. Όπως και έχει θα περάσετε καλά. Μόνο εσάς των τελευταίων ημερών, θα σας απασχολήσουν εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο. Η Βελτίωση των οικονομικών ή η τακτοποίηση κάποιας οικονομικής εκκρεμότητας θα σας βγάλει από μια κατάσταση άγχους και στρες.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα χαλάσουν τη διάθεση. Ίσως πάρετε κάποιο δυσάρεστο μήνυμα ή δημιουργηθούν εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες. Αν είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σας εξαπατήσουν. Ελέγξτε εξονυχιστικά προτάσεις και γενικότερα επαγγελματικά σχέδια. Καλύτερη η μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών. Είστε σε πολύ καλύτερη διάθεση. Η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός σας, βοηθούν στη προώθηση ενός σχεδίου. Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, σας ανοίγουν καινούργιους δρόμους.               
Καρκίνος 22/06-22/07: Μια καλύτερη μέρα ξεκινά και η σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του ιχθύ, σας χαρίζει αισιοδοξία και όρεξη για καινούργια σχέδια και εμπειρίες. Κάνετε όνειρα για το μέλλον, όμως οι οικονομικές προϋποθέσεις δεν φαίνεται να υπάρχουν και αυτό σας στενοχωρεί. Κάντε λίγη υπομονή. Από τον Ιούνιο θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο προκύπτουν για τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών.  Μελετήστε τις προσεκτικά και μην πάρετε  βιαστικές αποφάσεις.   
Λέων 23/07-23/08: Πιο εσωστρεφές θα είναι σήμερα το κλίμα για εσάς. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές για δάνεια, ασφάλειες κλπ. γιατί θα υπάρξουν ασάφειες και μπερδέματα. Η διάθεσή σας δεν είναι καλή και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στις φιλικές σας σχέσεις. Μην μπλέξετε οικονομικά με φίλους. Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν ν’ απασχολούν εσάς των τελευταίων ημερών ενώ παράλληλα σας δίνονται ευκαιρίες για ν’ ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Ισχυρός σύμμαχος η φαντασία και η δημιουργικότητα σας.  
Παρθένος 24/08-23/09: Ο σύντροφος ή κάποιοι συνεργάτες θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα καριέρας αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο γενικότερα.  Μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση μπορεί να φαίνετε ιδανική αλλά θα πρέπει να μελετήσετε όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωσή της. Εξελίξεις στη δουλειά, δημιουργούν οικονομικές ευκαιρίες ή νέες πηγές στήριξης για εσάς των τελευταίων ημερών. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. 
Ζυγός 24/09-23/10:  Εργασιακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο ενώ το πρόγραμμά σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο σήμερα. Δυσκολίες θ’ αντιμετωπίσετε στην οργάνωση ενός σχεδίου που αφορά θέματα εξωτερικού, σπουδές ή νομικά. Καλύτερη μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε ή να βελτιώσετε ζητήματα που αφορούν τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές σας σχέσεις. Καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.    
Σκορπιός 24/10-22/11:  Αν και το κλίμα γενικότερα είναι ευχάριστο από το μεσημέρι και μετά, οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θα σας χαλάσουν τη διάθεση και μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο ζητήματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης. Ωστόσο η μέρα είναι ιδανική για να περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μόνο εσείς των τελευταίων ημερών είστε ακόμη προβληματισμένοι με οικογενειακά ή θέματα σπιτιού. Εργασιακά ευνοούνται ενώ κάποιοι θα μπορούσατε τώρα να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα στο σπίτι.        
Τοξότης 23/11-21/12:  Σε θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας, θα επικεντρωθείτε από το μεσημέρι και  μετά. Το μέλλον μιας σχέσης σας προβληματίζει και θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις. Το τρέξιμο σε καθημερινή βάση συνεχίζεται και αυτό σας κουράζει. Αν ανήκετε στους Τοξότες των τελευταίων ημερών, σήμερα έχετε τη τύχη με το μέρος σας και θα μπορούσατε να προωθήσετε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο. Πολλοί ίσως χρειαστεί να στηρίξετε κάποιο φίλο ή αγαπημένο  πρόσωπο.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πιο επικοινωνιακοί και δραστήριοι θα είστε σήμερα και το πρόγραμμά σας γεμίζει συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις ή συμφωνίες. Ακόμη και ένα κοντινό ταξίδι είναι πολύ πιθανό. Προβλήματα στη δουλειά ή μεγάλος φόρτος εργασίας θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε νευρικότητα και βιασύνη που μπορεί να σας προκαλέσουν ατυχήματα. Οικονομική στήριξη από την οικογένεια θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών.
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και είναι πολύ πιθανό να νιώσετε  απογοήτευση βλέποντας ότι δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να κάνετε αυτό που θέλετε και σας ικανοποιεί πραγματικά. Συναισθηματικά προβλήματα σας στενοχωρούν. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα βοηθήσουν τις επιδιώξεις σας, έχετε εσείς των τελευταίων ημερών.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Στο προσκήνιο έρχεστε από το μεσημέρι και μετά με την είσοδο της σελήνης στο ζώδιο σας. Και ενώ θέλετε να δώσετε προτεραιότητα σε πράγματα που σας ευχαριστούν, οι υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια δεν θα σας επιτρέψουν να χαρείτε. Αν και συνεχίζετε να κινήστε σε χαμηλούς τόνους εσείς των τελευταίων ημερών, διανύεται μια περίοδο με οικονομικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο.  Δραστηριοποιηθείτε και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες αυτές.

AstroMeleti