Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 06/05/2011

Η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στους Διδύμους διατηρώντας και σήμερα την εξωστρέφεια που μας χαρακτηρίζει τις δύο τελευταίες ημέρες. Κινητικότητα αλλά και νευρικότητα, τα χαρακτηριστικά και της σημερινής μέρας. 
Κριός 21/03-20/04:  Οι ρυθμοί συνεχίζουν να είναι υψηλοί και  προσπαθείτε  πολύ για να κατορθώσετε  να κάνετε ταυτόχρονα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή  και σας δίνονται ευκαιρίες να προωθήσετε τους στόχους και τα σχέδια σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται...
          

Ταύρος 21/04-21/05: Η ενέργεια σας, μέρα με τη μέρα ανεβαίνει αφήνοντας πίσω τον μέχρι σήμερα  νωχελικό εαυτό σας. Πάρτε λοιπόν σιγά-σιγά τα πράγματα στα χέρια σας και αρχίστε την υλοποίηση των σχεδίων που προετοιμάζατε εδώ και καιρό. Οι των τελευταίων ημερών μπορεί να νιώθετε ακόμη λίγο κουρασμένοι και θα θέλατε να παραμείνετε μακριά από τη δράση, όμως σήμερα η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να σας δοθούν.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Παραμένετε και σήμερα στο επίκεντρο την προσοχής, αγνοώντας, προκλητικά πολλές φορές, το τι γίνεται γύρω σας. Η κοινωνική σας ζωή παραμένει έντονη ενώ φίλοι θα βρεθούν κοντά σας και θα διασκεδάσετε μαζί.  Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσετε σχέσεις οι συνεργασίες πολύ ευνοϊκές για εσάς.                         
Καρκίνος 22/06-22/07: Για λίγες μέρες ακόμη, η καριέρα και η αποκατάστασή σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, επηρεάζοντας περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι η εικόνα σας προς τα έξω είναι πάρα πολύ καλή αυτή τη περίοδο και προωθείστε στόχους που μπορεί να έχετε. Ευνοϊκή μέρα και για εργασιακά ή θέματα οικογενείας.     
Λέων 23/07-23/08:  Προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι προωθούνται με ευκολία σήμερα, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Η διάθεσή σας συνεχίζει να είναι ευχάριστη και με ενθουσιασμό και αισιοδοξία δοκιμάζετε καινούργια πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί να τα κάνετε μέχρι τώρα. Μέχρι το τέλος του μήνα το κλίμα είναι ευνοϊκό για εσάς οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται ή να δημιουργήσετε τις δικές σας.   Οι κοινωνικές επαφές και σήμερα θα σας ευχαριστήσουν.         
Παρθένος 24/08-23/09: Κάντε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ σύντομα τα πράγματα θ’ αρχίσουν να γίνονται πολύ καλύτερα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να απασχολούν κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Σήμερα όμως ευχάριστα μηνύματα και εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά θα σας χαροποιήσουν. Θα έχετε τη στήριξη της οικογένειας ή θα κερδίσετε χρήματα μέσω κάποιας ακίνητης περιουσίας. 
Ζυγός 24/09-23/10: Συνεχίζετε να βρίσκεστε σε ένα πιο αισιόδοξο και ανανεωτικό κλίμα.  Ευχάριστες εξελίξεις γύρω από σχέσεις και συνεργασίες, προκύπτουν κυρίως  για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η πιθανότητα ενός γάμου είναι πολύ έντονη. Οικονομικοί προβληματισμοί έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη ζωή σας και πολύ σύντομα το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έχουν αρχίσει να προβληματίζουν εσάς των πρώτων ημερών. Νέες σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να προκύψουν τώρα ή παλιότερες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Εργασιακά ή ένα φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα κουράζουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι σήμερα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα δουλειάς ενώ παράλληλα βελτιώνονται και τα οικονομικά σας. Η εικόνα σας στον εργασιακό χώρο είναι θετική και κάνετε πολύ καλή εντύπωση στους άλλους αυτή τη περίοδο. Εκμεταλλευτείτε το και προωθήστε τα σχέδια σας.
Τοξότης 23/11-21/12:  Πολύ ευνοϊκή μέρα η σημερινή για να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια, ζητήματα που αφορούν εμπόριο ή επενδύσεις. Συνεργάτες ή ο σύντροφος θα σας βοηθήσουν.  Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε ένα μεγάλο ενθουσιασμό που μπορεί να σας παρασύρει σε νέα ξεκινήματα αλλά και στην κραιπάλη.  Βάλτε όρια στην υπεραισιοδοξία σας και μην της επιτρέψετε να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες επιλογές.  Ζητήματα που αφορούν παιδιά ευνοούνται.          
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οικογενειακά είναι τα θέματα που θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου σε οικογενειακά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Αγοραπωλησίες  ή αλλαγές στο σπίτι είναι πολύ πιθανές. Πολλοί από εσάς μπορεί να βρίσκεστε σε διαδικασία θεμελίωσης κάποιας καινούργιας επαγγελματικής δραστηριότητας και η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να προωθήσετε ανάλογα σχέδια.
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Αν δεν έχετε βρει τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργεια που έχετε αυτό το διάστημα, τα νεύρα σας θα έχουν γίνει σαν χορδές και σίγουρα θα υπάρχουν εντάσεις με τους ανθρώπους γύρω σας.  Ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να είστε πολύ κινητικοί αυτή τη περίοδο προσπαθώντας να τακτοποιήσετε πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις δεν θα σας λείψουν αυτές τις μέρες και θα πρέπει να τις κάνετε αν θέλετε να ολοκληρώσετε κάποιες επιδιώξεις σας.               
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις προκύπτουν σήμερα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.  Πιο δραστήριοι γίνεστε, μέρα με την ημέρα εσείς του πρώτου δεκαημέρου και αρχίζετε να κάνετε συζητήσεις και επαφές για εργασιακά ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Οι του δευτέρου δεκαημέρου είστε χαλαροί αυτή τη περίοδο και μπορείτε χωρίς προβλήματα να προωθήσετε τους στόχους σας. 
AstroMeleti