Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 30/04 & 01/05/2011

Όλο το Σαββατοκύριακο η σελήνη θα παραμείνει στον δυναμικό και τολμηρό Κριό, κάνοντας μας πιο αποφασιστικούς αλλά και πιο ανταγωνιστικούς. Πολύ πιο έντονη μέρα η Κυριακή όπου από τη μία,  η αντίθεση Αφροδίτης Κρόνου δημιουργεί προβλήματα στα αισθηματικά φέρνοντας ψυχρότητα στις σχέσεις και από την άλλη η σύνοδος Άρη Δία βάζει στη πρίζα εσάς του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι  θα πρέπει να αποφύγετε λάθει λόγω υπεραισιοδοξίας και ενθουσιασμού.  
Κριός 21/03-20/04:  Η σελήνη θα παραμείνει όλο το Σαββατοκύριακο στο ζώδιο σας φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικά ζητήματα. Οι επιθυμίες σας τώρα, ακόμη και για πολύ απλά πράγματα,  έχουν προτεραιότητα και θα επιδιώξετε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Προβλήματα με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη θα έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ξέρω ότι σας είναι δύσκολο αυτή τη περίοδο, να αρνηθείτε στον εαυτό σας οτιδήποτε σας ευχαριστεί αλλά θα πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των θέλω σας και των υποχρεώσεων σας σε μια σχέση, αν δεν θέλετε να τη διαταράξετε. Οι του τελευταίου δεκαημέρου θα είστε μες τον ενθουσιασμό και την ενέργεια, ιδιαίτερα την Κυριακή. Η πίστη στις ιδέες και τα σχέδια σας είναι μεγάλη και δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να σας πείσει για κάτι διαφορετικό. Αισθάνεστε ιδιαίτερα δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες. Μπορείτε τώρα, χωρίς φόβο, να πάρετε αποφάσεις και να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα. Αποφύγετε υπερβολές ή επιπολαιότητες στις οποίες θα μπορούσε να σας οδηγήσει η υπεραισιοδοξία αυτής της περιόδου...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Αυτό το Σαββατοκύριακο, νιώθετε την ανάγκη για απομόνωση και ηρεμία, ενώ και το παρασκήνιο δεν λέει να υποχωρήσει. Η Κυριακή είναι πιο έντονη μέρα και κρύβει συναισθηματικούς προβληματισμούς για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Πολλοί νιώθετε κουρασμένοι, δεν έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τίποτα  ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν και πρέπει να τις διεκπεραιώσετε. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και των εργασιακών σας προοπτικών. Ο Άρης με το Δία  σας κάνουν να πετάτε στα ουράνια και δίνουν φτερά στους οραματισμούς σας. Τα όνειρά σας παίρνουν φωτιά και αισθάνεστε πολύ δυνατοί και αποφασιστικοί για να τα πραγματοποιήσετε. Πολλοί θα μπορούσατε τώρα να βρείτε την οικονομική στήριξη που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.                        
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονα κοινωνικό φαίνετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα βρεθείτε με φίλους σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή μπορεί να λάβετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες. Οι στόχοι σας προωθούνται από εσάς, με δυναμισμό και τόλμη.  Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είστε πολύ ελκυστικοί αυτή τη περίοδο στον κοινωνικό σας κύκλο και όλοι θέλουν να βρίσκεστε μαζί τους. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα αυτές τις μέρες και να φέρει διενέξεις σε κάποιες σχέσεις σας. Προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά είναι πολύ πιθανά. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μάλλον θα ξεσαλώσετε (ιδιαίτερα τη Κυριακή). Νέοι φίλοι μπαίνουν στον κύκλο σας και είναι πολύ πιθανή η έναρξη μιας σχέσης ή συνεργασίας.                 
Καρκίνος 22/06-22/07: Αυτό το σαββατοκύριακο η προσοχή σας εστιάζετε σε επαγγελματικά ή γενικότερα σε θέματα αποδοχής και αποκατάστασης. Προσπαθείτε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.  Ισορροπίες θα πρέπει να βρείτε μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  Άτομα της οικογενείας μπορεί να σας κάνουν παράπονα και θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή την κατάσταση αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν εντάσεις. Έντονος ενθουσιασμός γύρω από τα επαγγελματικά προκύπτει για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Υπάρχουν ευκαιρίες που υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και  μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει. Εμπιστευθείτε την οδό της λογικής.     
Λέων 23/07-23/08:  Πάρα πολύ αισιόδοξο και ευχάριστο το κλίμα, αυτό το σαββατοκύριακο. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε καινούργια πράγματα που δεν είχατε δοκιμάσει στο παρελθόν.  Λίγο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου γιατί μπορεί να δημιουργήσετε προβλήματα με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Πράγματα που θέλετε να κάνετε ίσως δεν είναι εύκολο να έχουν πρακτική εφαρμογή και αυτό δεν σας αρέσει. Προσπαθήστε να κρατηθείτε κάπου στη μέση, ισορροπώντας το συναίσθημα με τη λογική σας και μην πιέσετε καταστάσεις. Αποφύγετε ατυχήματα. Αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμός  θα κατακλίσει την Κυριακή, εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Η αυτοπεποίθησή σας τονίζεται και παίρνεται πρωτοβουλίες που σας φέρνουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός σχεδίου.             
Παρθένος 24/08-23/09:  Τα οικονομικά ή η υλοποίηση κάποιων βαθύτερων επιθυμιών, θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτό το σαββατοκύριακο. Πολλοί προσπαθείτε να οργανώσετε και πάλι τον προϋπολογισμό σας, βάζοντας όρια στο τι ανήκει σε σας και τι στους άλλους (π.χ. σύντροφο, συνέταιρο κλπ). Θέματα εξουσίας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.  Οικονομικές δυσκολίες προβληματίζουν ιδιαίτερα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αφού δεν σας επιτρέπουν να αποκτήσετε κάτι που θέλετε ή να χαρείτε κάποιες απολαύσεις που θα σας ευχαριστούσαν. Κάποιοι θα θέλατε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες προς άλλους αλλά δεν υπάρχει η υποδομή για να το κάνετε και αυτό σας δημιουργεί προβλήματα. Πιο χαλαροί και ενθουσιώδεις εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε πως έχετε τις δυνατότητες για να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Ωστόσο είναι πάρα πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις λόγω υπεραισιοδοξίας.  Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν από οικογένεια ή ακίνητη περιουσία.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Θα είναι ένα έντονο σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα την Κυριακή  θα χρειαστεί πολλοί από εσάς, να διαφυλάξουν τις σχέσεις τους. Οι ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου καλείστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας αναγκών και των αναγκών των άλλων. Ίσως θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.  Πάντως φαίνεστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσετε τη κατάσταση χωρίς περιστροφές. Ενέργεια και δυναμισμός παρασύρουν και εσάς του τρίτου δεκαημέρου που θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ή επαγγελματικές συμφωνίες που θα προκύψουν. Εντάσεις δεν θα λείψουν, αλλά  θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην παρασυρθείτε από την υπεραισιοδοξία των ημερών.                                    
Σκορπιός 24/10-22/11: Ένα πολύ φορτωμένο και κουραστικό σαββατοκύριακο σας περιμένει. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να νιώσετε μια αδιαθεσία ή να έχετε ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Οι σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα ή μια ψυχρότητα στις εργασιακές σχέσεις. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Δείξτε προσοχή σε πιθανά προβλήματα υγείας. Προκλήσεις στον εργασιακό τομέα θα έχετε να αντιμετωπίσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά,  πράγμα που μπορεί να μην σας φαίνετε αυτή τη στιγμή δύσκολο αλλά θα σας κουράσει και θα σας φθείρει.               
Τοξότης 23/11-21/12:  Μεγάλος ενθουσιασμός αλλά και η χαρά θα έχετε αυτές τις μέρες και σας περιμένει ένα σαββατοκύριακο που αν μη τι άλλο, θα διασκεδάσετε. Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου ίσως χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με φίλους ή συνεργάτες, την Κυριακή. Ίσως πρέπει να βρείτε κάποιες ισορροπίες μεταξύ των δικών σας συναισθηματικών αναγκών και των κοινωνικών υποχρεώσεων σας. Η αδυναμία να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε θα σας στενοχωρήσει. Αντίθετα εσείς του τρίτου δεκαημέρου σήμερα θα νιώθετε σαν να σας κάνουν συνεχώς ενέσεις ενέργειας την οποία θα πρέπει κάπου να διοχετεύσετε. Πολύ διασκέδαση λοιπόν, πολύ παιχνίδι, ξενύχτι, κέφι, έρωτας και καθόλου κούραση. Αν είστε γονείς θα περάσετε ατέλειωτες ώρες με τα παιδιά σας. Βάλτε κάποια όρια γιατί η υπερβολική δράση δεν θα σας κάνει καλό.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οικογενειακά ζητήματα έχουν έρθει και πάλι στην επιφάνεια και ζητάνε την προσοχή σας αυτό το  σαββατοκύριακο. Οι υποχρεώσεις στο σπίτι ή το ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας σας δημιουργεί προβλήματα. ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν σοβαρές διενέξεις στον οικογενειακό χώρο, θα πρέπει να βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε θέματα καριέρας και οικογένειας.  Την Κυριακή θα είστε αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα. Πολλοί μπορεί να νιώθετε μοναξιά αυτές τις μέρες και να πιστεύετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Δείτε λίγο όμως και τη δική σας συμπεριφορά. Έντονη δραστηριοποίηση, γύρω από θέματα που αφορούν ακίνητα ή οικογένεια , θα υπάρχει και για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Θετικές εξελίξεις σας περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα όμως μπορεί να γίνετε περισσότερο ριψοκίνδυνοι απ’ ότι χρειάζεται γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Το σαββατοκύριακο είστε πολύ δραστήριοι ενώ δεν θα λείψουν εντάσεις και εκνευρισμοί.  Σχέδια που αφορούν ταξίδια, σπουδές ή νομικές εργασίες εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο, ικανοποιώντας τις επιδιώξεις κυρίως όσων έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.  Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος  ή κάποιοι άνθρωποι  που θα γνωρίσετε τώρα σας προκαλούν να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Έντονη νευρικότητα διακατέχει εσάς του τρίτου δεκαημέρου που καλείστε να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας και να πείσετε τους άλλους γι’ αυτές. Θα το κάνετε με πολύ πείσμα και ζήλο, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό στους άλλους. Χαλαρώστε.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η διαχείριση των οικονομικών ή των συναισθηματικών θα σας απασχολήσει αυτό το σαββατοκύριακο. Θα υπάρξουν έσοδα αλλά και έξοδα. Πολλοί από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, επανεξετάζοντας τον προϋπολογισμό σας, αποφασίζετε να περιορίσετε την καταναλωτική μανία που σας είχε παρασύρει το τελευταίο διάστημα. Παίρνετε αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά και δεν αποκλείεται να ζητήσετε στήριξη από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και εσείς του τρίτου δεκαημέρου γιατί η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός που αισθάνεστε τώρα θα μπορούσε να σας παρασύρει σε επιπόλαιες οικονομικές επιλογές και σπατάλες. Θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να σας υπόσχονται πολλά αλλά εσείς δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.   

AstroMeleti