Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 30/05/2011

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σελήνη στο Ταύρο. Ο παρορμητισμός και ο δυναμισμός μας περιορίζονται ενώ με δυσκολία θα πάρουμε πρωτοβουλίες, μιας και η  ανασφάλεια που νιώθουμε δεν μας το επιτρέπει. Οι αλλαγές μας ταράζουν ενώ δεν είναι απίθανο να γίνουμε νωχελικοί φτάνοντας στα όρια της τεμπελιάς. Οι μικρές απολαύσεις της ζωής παίρνουν αξία τώρα και δεν αποκλείεται να πας παρασύρουν.

Κριός 21/03-20/04: Εξελίξεις τόσο σε οικονομικά, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα θα υπάρχουν στον ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί είναι πολύ πιθανό ο καταναλωτισμός αυτής της περιόδου σε συνεργασία με τον παρορμητικό χαρακτήρα σας να σας οδηγήσουν σε σπατάλες και άσκοπες δαπάνες. Ωστόσο επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας...
  

Ταύρος 21/04-21/05:  Στο ζώδιο σας η σελήνη σήμερα, στρέφει την προσοχή σας σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Θα δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας αψηφώντας σχεδόν τις ανάγκες των άλλων. Αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ πιθανό να φέρει εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες  σας. Ευνοϊκή μέρα για να προωθήσετε ένα σχέδιο που έχει σχέση με εξωτερικό, σπουδές ή νομικά ζητήματα.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Σε χαμηλούς ρυθμούς ξεκινά η εβδομάδα αυτή, που είναι μια σημαντική εβδομάδα για εσάς, μιας και στα μέσα της, θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη ηλίου στο ζώδιο σας. Προς το παρόν νιώθετε πεσμένοι και συναισθηματικά φορτισμένοι, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Το παρασκήνιο βρίσκεται σ’ εξέλιξη και αν δεν είστε εσείς που κάτι κάνετε κρυφά αυτή τη περίοδο, τότε κάτι που γίνεται πίσω από την πλάτη σας μπορεί να το μάθετε τώρα. Οικονομικά ζητήματα προωθούνται μέσα στη μέρα και θα μπορούσατε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή ανάγκες. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Μια συλλογική δουλειά έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει στην αρχή της εβδομάδας. Συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε ελεύθερα και να πάρετε τις αποφάσεις που θέλετε. Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών προκύπτουν για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Ιουνίου. Αν ανήκετε στους καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου αποφύγετε διαπληκτισμούς με φίλους ή συνεργάτες. Δεν είναι απαραίτητο να αποδέχονται όλοι τις απόψεις σας ούτε πρέπει να είστε αρεστός σε όλους.
Λέων 23/07-23/08: Με προβληματισμούς γύρω από τη ζωή και τους στόχους σας ξεκινά η καινούργια εβδομάδα. Μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα σκέφτεστε να ξεκινήσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με αφορμή τη βελτίωση των οικονομικών σας.  Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στη δουλειά και αγωνίζεστε για να αποδείξετε την αξία σας στους ανώτερους σας. Εργασιακά ή θέματα καθημερινότητας αλλάζουν σιγά-σιγά για τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 28 Ιουλίου, με αφορμή ίσως την αλλαγή κατοικίας. Σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για να προωθήσετε αυτές τις αλλαγές.          
Παρθένος 24/08-23/09: Σε αισιόδοξο και ανανεωτικό κλίμα σας βρίσκει το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Μιας εβδομάδας αρκετά σημαντικής, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας έχει αρχίσει και  δείχνει τα σημάδια της στον επαγγελματικό χώρο. Σήμερα πάντως φαίνετε να προωθείτε τα σχέδια σας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Μετακινήσεις ευνοούνται και ίσως νιώσετε την ανάγκη να οργανώσετε ένα κοντινό ταξίδι.         
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικοί είναι οι προβληματισμοί που έχετε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να κάνετε τώρα έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή ανάγκες που υπάρχουν. Παράλληλα κάποιοι προσπαθείτε να βάλετε όρια σε οικονομικά ή θέματα εξουσίας, που απορρέουν από  μια συνεργασία. Σπίτι, οικογένεια κ’ ακίνητα απασχολούν τους ζυγούς που έχουν γεννηθεί γύρω στις 28 Σεπτεμβρίου. Προωθήστε σήμερα σχετικά ζητήματα. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε θετικά την ενέργεια που σας περισεύει στο χώρο των σχέσεων, ώστε ν’ αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Μετακινήσεις ευνοούνται για όσους έχετε γεννηθεί κοντά στις 28 Οκτωβρίου, οι οποίοι μπορεί τώρα να βρίσκεστε, προ των πυλών μιας μεγάλης μετακόμισης ή γενικότερων αλλαγών στο κοντινό σας περιβάλλον.  
Τοξότης 23/11-21/12:  Πολύ φορτωμένο το πρόγραμμά σας σήμερα και η  προτεραιότητα σας είναι τα οικονομικά και εργασιακά. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στη δουλειά προσπαθώντας να αποδείξετε την αξία σας και να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων. Προσέξτε την υγεία σας και μην πάρετε ρίσκα που μπορεί να την επηρεάσουν.  Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 28 Νοεμβρίου μπορείτε σήμερα, με αφορμή την αίσθηση ασφάλειας, να προωθήσετε μ’ επιτυχία μια υπόθεση που αφορά το εισόδημά σας ή οικονομικά γενικότερα. Σχέσεις ή συνεργασίες έχουν αρχίσει να επηρεάζονται από  την  έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία ξεκινά αυτή η εβδομάδα για εσάς. Δημιουργικότητα, διασκέδαση αλλά και υποθέσεις που αφορούν παιδιά, τονίζονται σήμερα. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου είστε επικεντρωμένοι σε σχετικά ζητήματα, ενώ κάποιοι διοργανώνεται μια συγκέντρωση στο σπίτι για να διασκεδάσετε μ’ αγαπημένα σας πρόσωπα.  Εργασιακά ή ένα θέμα υγείας θα έρθει στο προσκήνιο με την έκλειψη της Πέμπτης.           
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Ανασφάλειες και προβληματισμοί γύρω από την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Μια αγοραπωλησία, μια μετακόμιση ή αλλαγές στο σπίτι είναι πιθανά σενάρια για σήμερα. Οι υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο και θα πρέπει να διοχετεύσετε θετικά την ενέργεια που σας περισσεύει, ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις με άτομα της οικογενείας σας ή ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού λόγω βιασύνης ή εκνευρισμού.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Πολύ δραστήριοι είστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις θα προκύψουν για τους περισσότερους από εσάς, με αφορμή οικονομικά ζητήματα και ανασφάλειες που σας δημιουργούν αυτά. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους, γιατί ο αυθορμητισμός και ο δυναμισμός, αν δεν ελεγχτούν,  μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα, τόσο λεκτικά, όσο και φυσικά.  Αν ανήκετε στους ιχθείς που έχουν γεννηθεί στα τέλει Φεβρουαρίου μπορείτε σήμερα να προωθήσετε με ευκολία θέματα που αφορούν  ένα στόχο σας.              
AstroMeleti