Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14 & 15/05/2011

Όλο το Σαββατοκύριακο η σελήνη θα παραμείνει στο ζυγό φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες και ζητήματα που μπορεί να πηγάζουν απ’ αυτές. Η συμπεριφορά μας γίνετε πιο διπλωματική, προσπαθώντας να κρατήσουμε ισορροπίες γύρω μας. Θέλουμε να είμαστε αρεστοί και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει κάποιες φορές,  σε ανειλικρινείς και στημένες συμπεριφορές.

Κριός 21/03-20/04:  Εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας προβληματίζουν και προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας μαζί τους. Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει από μια σχέση σας κουράζουν. Συνεργάτες μπορεί να φτάσουν στα όρια σας, εσάς του πρώτου δεκαημέρου και να βγάλουν από μέσα σας άσχημα συναισθήματα. Παρεξηγήσεις ή εντάσεις θα υπάρξουν την Κυριακή. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες γιατί υπάρχει μια τάση επιπόλαιης διαχείρισης των καταστάσεων λόγω υπεραισιοδοξίας. Την Κυριακή οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου ασχολείστε με οικονομικά ζητήματα. Οι δαπάνες σας μπορεί να είναι αυξημένες...


Ταύρος 21/04-21/05: Ισορροπίες θα προσπαθήσετε να κρατήσετε σε εργασιακά.   Το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο και η δουλειά με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσει όλο το Σαββατοκύριακο.  Προβλήματα στον εργασιακό χώρο αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ίσως έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις προσπαθώντας να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιο. Η προοπτική μιας σχέσης ή συνεργασίας προβληματίζει αλλά και φορτίζει συναισθηματικά τους γεννημένους γύρω στις 25 Απριλίου. Ερμής και Αφροδίτη περνάνε επίσης στο ζώδιό σας από την Κυριακή φέρνοντάς σας στο επίκεντρο των καταστάσεων. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και να αναπολείτε στιγμές από το παρελθόν.  Θέματα υγείας ή ευεξίας θ’ απασχολήσουν κάποιους από εσάς. 
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Το σαββατοκύριακο προβλέπετε ευχάριστο, διασκεδαστικό αλλά και άκρως ερωτικό. Θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας, ενώ αν είστε γονείς τα παιδιά θα απορροφήσουν ευχάριστα το χρόνο σας.  Έντονο πάθος και ζήλια θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις όσων έχετε γεννηθεί γύρω στις 26 Μαΐου, ενώ οι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε απογοήτευση λόγω αδυναμίας στο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Προβλήματα και εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών την Κυριακή. Ελέγξτε τον παρορμητισμό και τη βιασύνη σας.    
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικογένεια και ακίνητη περιουσία έρχεται στο προσκήνιο το Σαββατοκύριακο. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε οικογενειακές σχέσεις ενώ οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια σας κουράζουν και  σας φορτίζουν συναισθηματικά. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 26 Ιουνίου θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαρές ρήξεις. Θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα προβληματίσουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου την Κυριακή και ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με τους γονείς σας ή ανωτέρους.  Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές ή επιπόλαιες αποφάσεις. Σκεφτείτε με  τη λογική και όχι το συναίσθημα.    
Λέων 23/07-23/08:  Νέες γνωριμίες, συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις αλλά και κοντινά ταξίδια ή εκδρομές συμπληρώνουν το σκηνικό ενός πολυάσχολου και ευχάριστου Σαββατοκύριακου. Εξελίξεις στη δουλειά ή κάποιο πρόβλημα υγείας θα φορτίσει συναισθηματικά τους γεννημένους γύρω στις 26 Ιουλίου. Την Κυριακή επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά σας σχέδια και μπορεί να έρθετε σ’ αντιπαράθεση με άτομα της οικογενείας που ζητούν τη προσοχή σας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και δουλειάς. Προκλήσεις για αλλαγές και ανανέωση δέχεστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου.       
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσετε οικονομικά ζητήματα με συνεργάτες. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν σας αφήνουν τα οικονομικά  περιθώρια να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν. Η κατάσταση είναι πιεστική και σας δημιουργεί συναισθηματικές εκρήξεις. Αποφύγετε τα έξοδα εσείς του τρίτου δεκαημέρου γιατί μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας δημιουργώντας προβλήματα στην τακτοποίηση των οικονομικών σας υποχρεώσεων.     
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτό το Σαββατοκύριακο και όπως είναι φυσικό θα επικεντρωθείτε σε προσωπικά και θέματα σχέσεων. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ οι ζυγοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις και τις επαφές με άτομα της οικογενείας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι η οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας  σας πιέζουν πολύ με κίνδυνο να εκραγείτε. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε την Κυριακή οι ζυγοί των πρώτων ημερών. Η αίσθηση ότι οι άλλοι γίνονται εμπόδιο στη ζωή σας, θα δημιουργήσει τη Κυριακή προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο.  Προσπαθήστε να χαλαρώσετε. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Κουρασμένοι και άκεφοι θα είστε οι περισσότεροι αυτό το Σαββατοκύριακο. Συναισθηματικές ανασφάλειες ή ταλαιπωρίες που σας φορτώνουν κάποιοι άλλοι σας δημιουργούν συναισθηματική φόρτιση. Φίλοι ή συγγενείς θα φέρουν στα όρια τους όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 26 Οκτωβρίου, προκαλώντας σας  έντονες εκρήξεις, αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας.  Την Κυριακή η ανάγκη σας να μείνετε μόνοι δεν γίνεται κατανοητή από τους άλλους και αυτό εκνευρίζει, κυρίως όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο.
Τοξότης 23/11-21/12:  Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε αυτό το Σαββατοκύριακο και  σας κουράζει. Προβλήματα δημιουργούνται σε φιλικές σχέσεις ή με συνεργάτες σε μια συλλογική δουλειά, για τους τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου. Έντονη συναισθηματική φόρτιση δημιουργούν οικονομικά ζητήματα για τους γεννημένους  γύρω στις 25 Νοεμβρίου. Την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις με φίλους και θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ των δικών σας επιθυμιών και των αναγκών των φίλων σας. 
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Σχέσεις ή συνεργασίες στον επαγγελματικό χώρο, θα σας απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Η επανεξέταση κάποιων σοβαρών σχέσεων κρίνεται απαραίτητη τώρα. Εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα πιέσουν πολύ τους γεννημένους γύρω στις 25 Δεκεμβρίου, οι οποίοι αυτή τη περίοδο βρίσκεστε σε φάση σημαντικών αλλαγών. Η επικέντρωση στα επαγγελματικά, την Κυριακή θα δημιουργήσει εντάσεις στην οικογένεια. Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας.  
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Το κλίμα του Σαββατοκύριακου, αρχικά φαίνεται αισιόδοξο και ανανεωτικό. Ταξίδια, νομικές διαδικασίες ή θέματα σπουδών θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Η επανεξέταση ενός φιλόδοξου  σχεδίου, που εκκρεμεί εδώ και καιρό, θα  απασχολήσει το Σάββατο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.    Την Κυριακή με οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θ’ ασχοληθείτε οι γεννημένοι τις πρώτες-πρώτες μέρες.  Ενώ για εσάς του τρίτου δεκαημέρου υπάρχουν εντάσεις και εκνευρισμοί με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.        
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οικονομικές υποχρεώσεις και θέματα εξουσίας, έρχονται στο προσκήνιο αυτό το σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, επανεξετάζετε τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα και προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Κάποιοι προσπαθείτε να οριοθετήσετε το οικονομικό τοπίο μέσα σε επαγγελματικές συνεργασίες. Την Κυριακή προσέξτε τα οικονομικά σας εσείς του τρίτου δεκαημέρου γιατί μπορεί να κάνετε απερίσκεπτες δαπάνες για την ικανοποίηση κάποιων επιθυμιών σας.    
AstroMeleti