Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 11/05/2011

Η σελήνη παραμένει μέχρι και το μεσημέρι στο λιοντάρι και αμέσως μετά θα περάσει στην Παρθένο κάνοντας μας πιο οργανωτικούς, αναλυτικούς αλλά και γκρινιάρηδες. Θέματα δουλειάς ή υγείας είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο.    

Κριός 21/03-20/04:  Πιο χαλαρή η μέρα μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά, θα χρειαστεί να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και να βάλετε σε τάξη δουλειές που εκκρεμούν.  Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο η ενέργεια σας στρέφετε στα οικονομικά. Θα υπάρξουν έσοδα αλλά παράλληλα μπορεί να αναπτύξετε και μια έντονη καταναλωτική μανία με αποτέλεσμα να δαπανάτε περισσότερα απ’ όσα βγάζετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα έξοδα σας.  Μια μικρή αδιαθεσία θα σας ταλαιπωρήσει λίγο αυτές της μέρες. Πολύ ευνοϊκή μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών που έχετε την ευκαιρία και τη διάθεση να προωθήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Ένα επιχειρηματικό σχέδια, μια σχέση ή μια συμφωνία μπορεί να επισφραγιστούν αυτό το διάστημα με επιτυχία...

Ταύρος 21/04-21/05: Ένα πιο ευχάριστο και χαλαρό διάστημα ξεκινά από το μεσημέρι και μετά. Η είσοδος και του Άρη στο ζώδιο σας, σας γεμίζει ενέργεια και δυναμισμό. Νιώθετε έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας. Το μόνο εμπόδιο που μπορεί να συναντήσετε είναι η δικές σας ανασφάλειες. Η ενέργεια του Άρη είναι μεγάλη και είναι απαραίτητο να διοχετευτεί κάπου (αν όχι σε δουλειά, ίσως σε κάποιο σπορ) για να αποφύγετε εκνευρισμούς, πονοκεφάλους ή  αδιαθεσίες. Ευνοούνται παρασκηνιακές διαδικασίες για τους Ταύρους των τελευταίων ημερών.   
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Πολλές οι δραστηριότητες σας μέχρι και το μεσημέρι. Μετά οι ρυθμοί πέφτουν και θα μείνετε στο σπίτι. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απορροφήσουν. Με την είσοδο του Άρη στον ταύρο ξεκινά μια περίοδος έντονου παρασκηνίου ή εσωτερικών αναζητήσεων. Ίσως εσείς κάνετε κάτι κρυφά, ή  γίνεται τώρα κάτι πίσω από την πλάτη σας και θα το μάθετε αργότερα. Θα είναι έντονη μια αίσθηση κούρασης και ανάγκη για απομόνωση. Αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, διανύεται ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα. Μέσα από κοινωνικές επαφές ή συλλογική δουλειά θα μπορούσατε να προωθήσετε επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς στόχους.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά ζητήματα και αγοραπωλησίες, θα σας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι.  Μια περίοδος έντονης  κοινωνικής ζωής εγκαινιάζετε από σήμερα. Κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους θα ζωντανέψουν τις μέρες σας και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα μπορούσαν να  βοηθήσουν στη προώθηση ενός στόχου. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης προκύπτουν για τους καρκίνους των τελευταίων ημερών.            
Λέων 23/07-23/08:  Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο από το μεσημέρι και μετά και ίσως χρειαστεί να οργανώσετε τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο εγκαινιάζετε μια κουραστική περίοδος με εντάσεις και πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο. Θα δυσκολευτείτε αλλά παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις δυνατότητες σας. Τα σχέδια σας προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Παρουσιάστε τα σχέδια και τις ιδέες σας γιατί είναι πολύ πιθανόν βρείτε υποστηριχτές που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση τους. 
Παρθένος 24/08-23/09: Οι ρυθμοί ανεβαίνουν από το μεσημέρι και μετά. Σιγά – σιγά βγαίνετε από το λήθαργο των τελευταίων ημερών.  Η σελήνη στο ζώδιο σας, σας φέρνει στο επίκεντρο των καταστάσεων. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας δημιουργικής και παραγωγικής περιόδου, όπου θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας και ίσως ανοίξετε καινούργιους δρόμους στη ζωή σας. Ταξίδια στο εξωτερικό ή θέματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικές διαδικασίες θα σας απασχολήσουν στο επόμενο διάστημα. Ευκαιρίες ή προτάσεις, που υπόσχονται βελτίωση στα οικονομικά, προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών.      
Ζυγός 24/09-23/10: Έχετε κουραστεί αρκετά αυτές τις μέρες και από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί σας πέφτουν και νιώθετε έντονη την ανάγκη για ξεκούραση και απομάκρυνση από τη δύσκολη καθημερινότητα. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και ίσως υπάρξουν εντάσεις και τρέξιμο στο επόμενο διάστημα, για τη διευθέτησή οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ευχάριστες εξελίξεις σε ότι αφορά προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και ελέγξτε όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσετε.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Ζητήματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης περνούν στο περιθώριο και από το μεσημέρι και μετά αυτό που θα σας απασχολήσει είναι οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή. Η εγκατάσταση του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας δραστηριοποιεί ακόμη περισσότερο τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Νέες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αλλά μπορείτε αν θέλετε ν’ ανανεώσετε και μια παλιότερη σχέση. Ωστόσο υπάρχει και  κίνδυνος εντάσεων σε μια σχέση, μια συνεργασία ή και το γάμο σας.  Προσέξτε τη συμπεριφορά σας αν δεν θέλετε να υπάρξει σοβαρή ρήξη. Ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο θα προκύψουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Μια νέα δουλειά εμφανίζεται ή αναλαμβάνετε περισσότερες αρμοδιότητες στην ήδη υπάρχουσα.
Τοξότης 23/11-21/12:  Τέρμα τα σχέδια και οι οραματισμοί. Από το μεσημέρι και μετά θέματα καριέρας έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Μια κουραστική περίοδος ξεκινά στη δουλειά και θα πρέπει να οργανώσετε πολύ καλά την καθημερινότητα σας για να αντεπεξέλθετε. Θα χρειαστεί μάλλον να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά. Ένα θέμα υγείας μπορεί να προκύψει αυτή την περίοδο. Αν είστε γεννημένοι τελευταίες ημέρες θα μπορούσατε τώρα να προωθήσετε με ευκολία προσωπικά σας θέματα   που αφορούν  ερωτικά, παιδιά, εμπόριο, επενδύσεις ή δημιουργικά σχέδια. Αναγνωρίζονται οι ικανότητες σας και γίνονται πολύ καλά σχόλια για εσάς.          
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οι προβληματισμοί γύρω από τα οικονομικά περνούν στο περιθώριο και χαλαρώνετε από το μεσημέρι και μετά. Ένα πιο δημιουργικό αλλά και ευχάριστο διάστημα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του ταύρου. Η διάθεσή σας βελτιώνεται και η διασκέδαση παίζει σημαντικό ρόλο τώρα στη ζωή σας. Αν  έχετε παιδιά θ’ ασχοληθείτε με δικά τους θέματα που σας ευχαριστούν ή μπορεί τώρα να προσπαθήσετε ν’ αποκτήσετε έναν απόγονο.  Αν ανήκετε στους αιγόκερους των τελευταίων ημερών, η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και η θετική σας ενέργεια μεγάλη. Θέματα που αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία θα μπορούσατε να τα προωθήσετε μ’ επιτυχία, αρκεί να μη βιάζεστε τόσο και να αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Οι εντάσεις στις σχέσεις υποχωρούν και οικονομικά θέματα κάνουν τώρα την εμφάνισή τους. Η είσοδος του Άρη στον ταύρο δηλώνει την αρχή μια περιόδου που η δράση και η ενασχόλησή σας με το σπίτι θα είναι έντονη και κουραστική. Κάποιοι θα αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές ή εργασίες στο σπίτι. Μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανή. Αποφύγετε εντάσεις και τσακωμούς με άτομα της οικογενείας,  ενώ θα πρέπει να είστε  προσεκτικοί και για ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού. Αισιοδοξία και καλή διάθεση διακρίνουν εσάς των τελευταίων ημερών. Μια σημαντική συμφωνία ή ένα συμβόλαιο θα μπορούσε να επισφραγιστεί αυτές τις μέρες.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η δουλειά και η οργάνωση της καθημερινότητας σας, θα μείνουν λίγο πίσω, ενώ το ενδιαφέρον σας θα τραβήξουν θέματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Ένα πολύ δραστήριο και επικοινωνιακό διάστημα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο. Πολλά και διαφορετικά πράγματα καλείστε να διευθετείτε καθημερινά και αυτό θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Να είστε προσεκτικοί και ν’ αποφεύγεται βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Μην τρέχετε με το αυτοκίνητο.  Αν είστε γεννημένοι τελευταίες ημέρες, θα μπορούσατε αυτές τις μέρες να επιδιώξετε τη βελτίωση των οικονομικών σας π.χ. να ζητήσετε αύξηση. Προσέξτε τον παρορμητισμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σ’ αντίθετα αποτελέσματα. 
 AstroMeleti