Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 03/05/2011

Η σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σήμερα που πραγματοποιείτε τι φαινόμενο της Νέας Σελήνης για το μήνα Μάιο. Η Νέα Σελήνη είναι μια ιδανική στιγμή μέσα στο μήνα όπου μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να επαναπροσδιορίσετε στόχους ή να θέσετε καινούργιους. Κάθε μήνα ή νέα σελήνη ενεργοποιεί και έναν διαφορετικό τομέα της ζωής μας στον οποίο είναι πιθανό να επιχειρήσουμε  ένα νέο ξεκίνημα (άλλοτε μικρό και άλλοτε μεγαλύτερο).  Η νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. 
Κριός:  Οικονομικά είναι θα θέματα που θα σας απασχολήσουν από σήμερα και για το επόμενο εικοσαήμερο.  Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα. Βάλτε λοιπόν ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους και αξιοποιείστε οικονομικές ευκαιρίες. Νέες πηγές εσόδων μπορεί να προκύψουν ή θα αναπροσαρμόσετε το εισόδημα σας με στόχο να νιώθετε πιο  ασφαλείς. Αγοραπωλησίες επίσης είναι πολύ πιθανές...

Ταύρος:   Η νέα σελήνη αυτού του μήνα, πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας και ωθεί, κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σε αλλαγές π.χ.  νέο look, νέος τρόπος έκφρασης, νέες συνήθειες κλπ. Ακόμη και στις σχέσεις  σας μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα.  Αν και είστε σταθεροί και δεν συνηθίζετε να κάνετε αλλαγές, ίσως ήρθε η ώρα να απαλλαχτείτε απ’ ότι δεν σας αρέσει και σας κουράζει.
Δίδυμοι:  Αν και βρίσκεστε σε μια έντονα κοινωνική φάση, η νέα σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, είκοσι περίπου ημερών, στη διάρκεια της οποίας θα νιώθετε κουρασμένοι και θα υπάρχει έντονη η ανάγκη ν’ αποσυρθείτε από την καθημερινότητα, να μείνετε μόνοι και να ηρεμήσετε. Στην πραγματικότητα είναι η κατάλληλη περίοδος για να μια ενδοσκόπηση και έναν απολογισμό ζωής, λίγο πριν το ξεκίνημα της περιόδου των γενεθλίων σας όπου ξεκινά και μια νέα αστρολογική χρονιά για εσάς. Εκδήλωση παρασκηνιακών καταστάσεων είναι πολύ πιθανή.
Καρκίνος: Η κοινωνική σας ζωή τονίζετε και ξεκινά ένα διάστημα με πολλές κοινωνικές επαφές στο σπίτι σας και όχι μόνο. Βλέπετε συχνότερα τους φίλους σας, ενώ πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας ενώ κάποιοι θέτετε καινούργιους στόχους προσπαθώντας να υλοποιήσετε ένα παλιό σας όνειρό. 
Λέων: Εξελίξεις σε ότι αφορά καριέρα και κοινωνική αποκατάσταση θα υπάρξουν με  τη νέα σελήνη σήμερα.  Ανανέωση ή ανάπτυξη νέων επαγγελματικών σχεδίων και στόχων θα σας απασχολήσουν το επόμενο εικοσαήμερο. Νέες επαγγελματικές φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους δημιουργίας των προϋποθέσεων για την υλοποίησης τους. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.
Παρθένος: Ευνοϊκή είναι για εσάς τους Παρθένους η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και μέσα σε ένα αισιόδοξο κλίμα παίρνεται αποφάσεις για να ξεκινήσετε ένα νέο σχέδιο και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας  προβληματίζουν. Πολλοί θ’ αποφασίσετε να δοκιμάσετε καινούργια  πράγματα και νέες εμπειρίες. Ασχολείστε με  θέματα που αφορούν  σπουδές, ταξίδια, ή νομικές διαδικασίες
Ζυγός:  Δημιουργούνται νέες προοπτικές και εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν οικονομικά σχετιζόμενα με  τρίτους  (ασφάλειες, τράπεζες, εφορία, κλπ). Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τακτοποιήστε πιθανές εκκρεμότητες. Οι εξελίξεις στις σχέσεις συνεχίζονται όπως επίσης και οι εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.
Σκορπιός:  Αν και θέματα δουλειάς ή υγείας συνεχίζουν να έχουν προτεραιότητα, εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων & συνεργασιών φέρνει στο προσκήνιο η νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα.  Νέες σχέσεις μπορεί να προκύψουν ή επαναπροσδιορισμός μιας σχέσης από το παρελθόν. Είναι μια περίοδος που οι ανάγκες των άλλων φαίνετε να έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς και με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν.  Προβλήματα από το παρελθόν ίσως επηρεάζουν τη κρίση σας και καλό θα ήταν να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεστε.
Τοξότης: Το τελευταίο διάστημα έχετε χαλαρώσει πολύ και επιλέγετε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν.  Με τη νέα σελήνη που πραγματοποιείτε σήμερα, ξεκινά ένα απαιτητικό διάστημα που θα πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη τα πράγματα γύρω σας. Προωθείστε εργασιακούς στόχους & θέματα υγείας-ευεξίας. Μια νέα δουλειά μπορεί να προκύψει τώρα ή νέες συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα. Κατάλληλη περίοδος για να τακτοποιήσετε το χώρο σας ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής - γυμναστικής.
Αιγόκερος:  Μια δημιουργική και ευχάριστη παράλληλα περίοδος ξεκινά με τη νέα σελήνη αυτού του μήνα. Επιλέγετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν αλλά και σας φέρνουν στο επίκεντρο των εξελίξεων τραβώντας τη προσοχή των άλλων. Ένας νέος έρωτας έρχεται στο προσκήνιο ή καταφέρνετε ν’ ανανεώσετε έναν παλιότερο.  Ζητήματα που αφορούν παιδιά θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αυτή τη περίοδο. Προωθήστε δημιουργικά σχέδια που μπορεί να υπάρχουν στο μυαλό σας.  
Υδροχόος: Οικογενειακά και θέματα ακίνητης περιουσίας  έρχονται στο προσκήνιο με τη νέα σελήνη.  Αλλαγές ή νέες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια είναι πολύ πιθανές.  Αναδιαμόρφωση οικογενειακού περιβάλλοντος επίσης (τόσο σε έμψυχο όσο και σε άψυχο υλικό).  Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας με άτομα της οικογενείας, τώρα θα μπορούσατε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να βελτιώσετε τη σχέση αυτή. 
Ιχθείς:  Μια πολυάσχολη περίοδος ξεκινάει για εσάς με τη νέα σελήνη του Μαΐου. Νέα ξεκινήματα,  νέες γνωριμίες, εφαρμογή νέων ιδεών,  συμφωνίες-συμβόλαια, αλλά και  ταξίδια συμπληρώνουν το πάζλ αυτής της περιόδου. Τα οικονομικά μπορεί να σας προβληματίσουν π.χ. ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για να ένα νέο ξεκίνημα. Πολλοί από εσάς του δευτέρου δεκαημέρου θ’ ασχοληθείτε με μια μετακόμιση. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν στο κοντινό σας περιβάλλον.
AstroMeleti