Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 28 & 29/05/2011

Η θα παραμείνει στο Κριό για όλο σχεδόν το Σαββατοκύριακο, σηματοδοτώντας ένα δυναμικό και έντονο διήμερο. Νιώθουμε την ανάγκη για καινούργια πράγματα (ο καθένας σε διαφορετικό τομέα) και προσπαθούμε να τα διεκδικήσουμε με τόλμη και αποφασιστικότητα.        

Κριός 21/03-20/04: Δικό σας είναι όλο το Σαββατοκύριακο μιας και η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας και τις δύο μέρες, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας σε προσωπικά ζητήματα και επιθυμίες. Ο αυθορμητισμός, ο δυναμιοσμός και η επαναστατικότητα σας τονίζονται. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, έχοντας τον Δία δίπλα σας, για πολύ λίγες μέρες ακόμη, είστε πολύ αισιόδοξοι και νιώθετε σχεδόν ατρόμητοι. Έτοιμοι και ικανοί να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο για την πραγματοποίηση των στόχων σας. Μελετήστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις...
             

Ταύρος 21/04-21/05:  Ένα Σαββατοκύριακο που θα θέλατε να το περάσετε χαλαρά στο σπίτι. Μόνοι σας αν είναι δυνατόν. Ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο υπάρχουν για εσάς των τελευταίων ημερών και θα μπορούσατε τώρα να αναζητήσετε βοήθεια, αν τη χρειάζεστε. Παρασκηνιακές σχέσεις ευνοούνται. Αν και υπάρχουν δυσκολίες σε εργασιακό επίπεδο και η έλλειψη προοπτικών σας προβληματίζει, τη Κυριακή θα διασκεδάσετε και θα περάσετε ευχάριστα με τους φίλους.
Δίδυμοι 22/05-21/06:  Πολλές οι κοινωνικές εκδηλώσεις και επαφές που θα έχετε μες το σαββατοκύριακο, πράγμα που βοηθά στη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας βοηθούν να δικτυωθείτε και να προωθήσετε τους στόχους σας. Θέματα ή ιδέες που αφορούν τα επαγγελματικά, θα πρέπει να μελετηθούν πολύ προσεκτικά από εσάς των πρώτων ημερών, γιατί υπάρχει κίνδυνος αυταπάτης ή εξαπάτησης.         
Καρκίνος 22/06-22/07: Στόχοι και θέματα καριέρας θα σας προβληματίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών, νιώθετε έντονα την ανάγκη να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές, επιλέγοντας να κάνετε κάτι που πραγματικά επιθυμείτε. Ζητήστε και τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεστε πριν κάνετε οτιδήποτε.  Απρόσμενες, θετικές εξελίξεις, σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης, προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Χρησιμοποιήστε τη λογική και όχι το συναίσθημα για να πάρετε αποφάσεις.     
Λέων 23/07-23/08: Ευχάριστο και ανανεωτικό φαίνετε αυτό το σαββατοκύριακο για τα Λιοντάρια. Σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας μπαίνετε σε διαδικασία αναζήτησης νέων προοπτικών και ενδιαφερόντων. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες-πρώτες ημέρες, αποφύγετε να εμπλακείτε σε δανεισμούς ή άλλης μορφής οικονομικά μπλεξίματα. Μια συλλογική δουλειά ή ομαδική δραστηριότητα σας βοηθά να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε.           
Παρθένος 24/08-23/09: Οικονομικοί είναι οι προβληματισμοί που θα προκύψουν μες το Σαββατοκύριακο. Προσέξτε τα οικονομικά σας και μελετήστε πολύ προσεκτικά κάποιο άνοιγμα, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου. Ένας δανεισμός, μπορεί να φαίνετε ευκαιρία τώρα, αλλά μακροπρόθεσμα ίσως δημιουργήσει προβλήματα. Το ενδεχόμενο μιας σοβαρής σχέσης ή συνεργασίας είναι πολύ πιθανό για εσάς των πρώτων-πρώτων ημερών, όμως θα πρέπει να δείτε αν στηρίζετε σε ρεαλιστικές βάσεις.        
Ζυγός 24/09-23/10: Εξελίξεις σε θέματα προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων θα σας απασχολήσουν αυτό το διήμερο. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε ευκαιρίες, να κάνετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα παίξουν κάποιο ρόλο στη ζωή σας. Πιθανά προβλήματα σε ήδη υπάρχουσες στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, σήμερα  μπορούν να διευθετηθούν. Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Κουραστικό φαίνετε να είναι το Σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα σας φορτωμένο και εσείς με δυναμισμό προσπαθείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Θέματα υγείας και ευεξίας έρχονται στο προσκήνιο. Τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις συνεχίζουν να σας απασχολούν, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά και ενώ από τη μία μπορεί να περνάτε πολύ ευχάριστα μαζί τους, από την άλλη υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν πολύ. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους όταν νιώθετε εκνευρισμένοι και διοχετεύστε αυτή την ενέργεια κάπου αλλού π.χ. γυμναστική. Κάντε σεξ και όχι πόλεμο. Την Κυριακή εσείς των πρώτων ημερών θα περάσετε μια ρομαντική και ειδυλλιακή μέρα με το σύντροφο σας.
Τοξότης 23/11-21/12:  Τα εργασιακά ή ένα ζήτημα υγείας δεν παύουν να είναι άμεσης προτεραιότητας για εσάς, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνετε ένα μικρό διάλυμα. Διασκέδαση, έρωτας, αλλά και δημιουργικότητα είναι αυτά που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας το διήμερο αυτό. Απρόσμενες εξελίξεις σε συναισθηματικά και προσωπικά θέματα προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ και εσείς των τελευταίων, διανύεται μια πολύ ευνοϊκή περίοδο που θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα αλλά και την αξία σας στους άλλους και θα κερδίσετε την αναγνώριση που σας αξίζει.   Αποφύγετε τη προώθηση οικογενειακών υποθέσεων ή ζητημάτων ακίνητης περιουσίας.    
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Εξελίξεις και νέα δεδομένα στο χώρο του σπιτιού, σας απασχολούν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ευκαιρίες επέκτασης σε οικογενειακό επίπεδο ή επίπεδο ακίνητης περιουσίας θα υπάρξουν για εσάς των τελευταίων ημερών. Θα πρέπει να κινηθείτε με ηρεμία και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που έχουν ως αποτέλεσμα, λανθασμένες επιλογές. Αν ανήκετε στους Αιγόκερους των 2-3 πρώτων ημερών, αποφύγετε υπογραφές συμφωνιών ή συμβολαίων αυτές τις μέρες.          
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Συναντήσεις, επαφές αλλά και μετακινήσεις θα έχετε μες το Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερα αν ανήκετε τους υδροχόους των τελευταίων ημερών, θα γνωρίσετε ή θα συναντήσετε ανθρώπους που θα στηρίξουν τις επιδιώξεις σας και θα σας βοηθήσουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συνοπτικοί και σαφείς γίνεται στο λόγο σας, ώστε οι απόψεις σας να γίνονται κατανοητές χωρίς να φλυαρείτε και να κουράζετε τους συνομιλητές σας. Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στις οικονομικές σας συναλλαγές, εσείς των 2-3 πρώτων ημερών, γιατί υπάρχει κίνδυνος απώλειας ή μπερδέματος. 
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι οικονομικές σας επιδιώξεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο, όλο το Σαββατοκύριακο, ενώ είναι πολύ πιθανό, πολλοί από εσάς να κάνουν άσκοπες δαπάνες και έξοδα.  Ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο (για τη βελτίωση των οικονομικών σας) υπάρχουν για τους Ιχθείς των τελευταίων ημερών. Από το μεσημέρι της Κυριακής και μετά θα υπάρξει τρέξιμο και κούραση.             
AstroMeleti