Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 12/05/2011

Η σελήνη βρίσκεται στην παρθένο , στρέφοντας τη προσοχή και το ενδιαφέρον μας σε θέματα οργάνωσης και κάθαρσης. Τα εργασιακά έρχονται στο προσκήνιο με κάποιο τρόπο ενώ πολλοί θ’ ασχοληθείτε με θέματα υγείας ή ευεξίας. Το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα εξάπτει τη φαντασία και τον οραματισμό, χαρίζοντας μας  έμπνευση. Ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους τις 2 με 3 πρώτες ημέρες του κάθε ζωδίου.   

Κριός 21/03-20/04:  Σε θέματα που αφορούν τη δουλειά ή ένα πρόβλημα υγείας θα επικεντρωθείτε σήμερα. Τα επαγγελματικά ευνοούνται. Το ότι είστε οργανωτικοί και δίνεται τον καλύτερο εαυτό σας στη δουλειά, γίνεται αντιληπτό απ’ τους ανωτέρους σας. Η έντονη φαντασία βοηθά εσάς των πρώτων ημερών να έχετε ιδέες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των οικονομικών...
 

Ταύρος 21/04-21/05: Έντονα ρομαντική αλλά και δημιουργική διάθεση έχουν οι περισσότεροι από εσάς. Σχέδια που αφορούν εξωτερικό, σπουδές και ταξίδια ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσατε να τα προωθήσετε με ευκολία.  Νέοι δρόμοι ανοίγονται στη ζωή σας μέσα από μια σοβαρή σχέση ή μια συνεργασία. Μεγάλη έμπνευση, έντονη φαντασία και οραματισμός χαρακτηρίζουν τους Ταύρους των πρώτων ημερών οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν ένα καινούργιο στόχο ή μια συλλογική δουλειά. Φίλοι θα βρεθούν στο πλευρό σας, δίνοντας σας σημαντική στήριξη.
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Η οργάνωση στον προσωπικό σας χώρο ή στο σπίτι κρίνετε απαραίτητη σήμερα και θ’ ασχοληθείτε μ’ αυτήν. Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων χρειάζονται την προσοχή σας για να τακτοποιηθούν. Οικονομικά ή κληρονομικά θέματα βελτιώνονται και κάποιες εκκρεμότητες τακτοποιούνται. Επαγγελματικά σχέδια και ιδέες που είχατε κρυφά , τώρα μάλλον μπορούν να μπουν σε εφαρμογή. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 22 με 23 Μαΐου, η φαντασία σας οργιάζει και μπορεί να δημιουργήσετε νέες ιδέες και σχέδια για τη ζωή και τη καριέρα σας.  
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολύ δραστήριοι θα είστε σήμερα και θα πρέπει να οργανώσετε την καθημερινότητα σας για να τα προλάβετε όλα.  Γνωριμίες, και επαφές που θα κάνετε σήμερα, θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες στο μέλλον. Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται σήμερα. Οι κοινωνικές επαφές και οι φίλοι, βοηθούν εσάς των 2-3 πρώτων ημερών σε καινούργια ανοίγματα, ενώ οραματίζεστε νέα σχέδια και εμπειρίες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.               
Λέων 23/07-23/08:  Στη δουλειά τα πράγματα βελτιώνονται ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί ν’ αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια καινούργια δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού.  Οργανώστε τα οικονομικά σας για να βελτιώσετε και την καθημερινότητα σας.  Οι λέοντες των πρώτων ημερών έχετε επικεντρωθεί στην υλοποίηση κάποιων στόχων και αυτή την περίοδο θα μπορούσατε να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα.
Παρθένος 24/08-23/09: Με τη σελήνη στο ζώδιο σας, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και  θα ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας ή τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη και ρομαντική μέρα με τα παιδιά ή το σύντροφο σας. Η αισιοδοξία σε συνδυασμό με τη φαντασία και τον οραματισμό μπορεί να σας δώσουν μια εμπνευσμένη ιδέα για μια νέα συνεργασία ή τη διαχείριση μιας παλαιότερης.
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονη κούραση ή  τεμπελιά θα νιώσετε σήμερα. Δεν έχετε όρεξη ν’ ασχοληθείτε με τίποτα και θα προτιμούσατε να μείνετε στο σπίτι για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Κάποιοι θα κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 25 Σεπτεμβρίου, το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα δίνει φτερά στη φαντασία σας και σας οδηγεί σε ευφάνταστες ή και εναλλακτικές  ιδέες γύρω από εργασιακά ή θέματα υγείας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Κοινωνικές επαφές και φίλοι, θα γεμίσουν τη μέρα σας σήμερα. Αποφασίζετε να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας προτείνουν.  Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις τονίζονται περισσότερο τώρα, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 25 Οκτωβρίου εκφράζετε τα συναισθήματα σας και περνάτε μια σχεδόν ιδανική περίοδο με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποιοι κάνετε όνειρα για μια σχέση.
Τοξότης 23/11-21/12:  Η οργάνωση της ζωής και της καριέρας σας, σας  προβληματίζει. Αλλαγές στη δουλειά μπορεί να βελτιώσουν και τα οικονομικά σας. Πάντως είστε αποφασισμένοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά με στόχο την αναγνώριση της αξίας και των ικανοτήτων σας. Οι τοξότες των πρώτων-πρώτων ημερών αποφασίζετε ν’ αλλάξετε το χώρο σας ή έχετε μια έμπνευση, μια ιδέα για να κάνετε κάτι καινούργιο.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πολύ ανανεωτικό το κλίμα σήμερα. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τα παλιά και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Γίνονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας αυτή τη περίοδο (αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο) και πολλοί θ’ ακολουθήσετε καινούργιους δρόμους στη ζωή σας. Η φαντασία και η έμπνευσή σας, είναι έντονη σήμερα και θα σας χαρίσουν νέες και ευφάνταστες ιδέες.     
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Η οργάνωση οικονομικών ή κληρονομικών ζητημάτων θα απασχολήσει πολλούς από εσάς σήμερα, οι οποίοι θα έχετε τη στήριξη των γονιών ή κάποιων ισχυρών ατόμων.  Ζητήματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας, θα επηρεάσουν τη ζωή σας αυτή τη περίοδο. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 22 Ιανουαρίου θα έχετε μια έμπνευση που θα σας βοηθήσει οικονομικά ή θα σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Οι στόχοι σας προωθούνται με τη στήριξη του συντρόφου ή κάποιων συνεργατών. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 21 Φεβρουαρίου η φαντασία σας  θα σας βοηθήσει να βρείτε ιδέες και τρόπους για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η δραστηριότητα σας εντείνετε και μέρα με τη μέρα η καθημερινότητα σας γίνεται πιο κουρασυική αλλά και ενδιαφέρουσα. 
AstroMeleti