Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 26/05/2011

Η σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθείς, κρατόντος μας σε χαμηλούς ρυθμούς, έως και το μεσημέρι. Αμέσως μετά περνά στον Κριό, κάνοντας μας πιο εξωστρεφείς αλλά και παρορμητικούς. Με τόλμη και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της καθημερινότητα. Αποφύγετε την ένταση και την επιθετικότητα.      

Κριός 21/03-20/04: Από το μεσημέρι και μετά η σελήνη περνά στο ζώδιο σας τονίζοντας τόσο τη ζωτικότητα σας όσο και τα προσωπικά σας θέματα. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν αλλά δεν είναι ανάγκη να καταναλώσετε όλη σας την  ενέργεια σε αγορές και shopping therapy. Έχετε έσοδα αλλά και τα έξοδα σας είναι πολλά αυτή τη περίοδο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να οργανώσετε τα οικονομικά και να διατηρήσετε αλώβητο τον προϋπολογισμό σας. Η είσοδος του Δία στον τομέα των οικονομικών σας σε λίγες μέρες θα βελτιώσει τα πράγματα...
       

Ταύρος 21/04-21/05:  Αν και όλοι αυτοί οι πλανήτες στο ζώδιο σας, σας χαρίζουν ενέργεια και διάθεση για κοινωνικές επαφές και δράση, σήμερα οι ρυθμοί σας πέφτουν σιγά-σιγά. Από το μεσημέρι και μετά μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να ηρεμήσετε, πράγμα δύσκολο ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.         
Δίδυμοι 22/05-21/06: Θέματα καριέρας συνεχίζουν να σας απασχολούν μέχρι και το μεσημέρι αλλά αμέσως η διάθεση σας ανεβαίνει και θα βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε. Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας εκθέσουν γιατί το παρασκήνιο συνεχίζει να υπάρχει και γίνονται πολλά τώρα πίσω από την πλάτη σας.            
Καρκίνος 22/06-22/07: Από το μεσημέρι και μετά επαγγελματικές εξελίξεις ή υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν έντονα. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε ευκαιρίες για καινούργια πράγματα στη δουλειά, ενώ οι καρκίνοι των 3-4 πρώτων ημερών βιώνετε απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά ή ζητήματα αποκατάστασης. Η προσπάθεια για δικτύωση και προώθηση των στόχων σας συνεχίζεται. 
Λέων 23/07-23/08: Αν και όλη σας η προσοχή το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης, σήμερα χαλαρώνετε λίγο και από το μεσημέρι και μετά νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να κάνετε καινούργια πράγματα. Ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή νομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν με κάποιο τρόπο.      
Παρθένος 24/08-23/09: Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη να υλοποιήσετε κάποιες επιθυμίες, σας βοηθούν να βρείτε λύσεις για να προωθηθείτε. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας δημιουργούν προβλήματα αλλά η είσοδος του Δία σε λίγες μέρες στο ζώδιο του Ταύρου θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε. Από το μεσημέρι και μετά είναι πολύ πιθανό θα κλειστείτε στο εαυτό σας.    
Ζυγός 24/09-23/10:  Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι πολλές ενώ καθυστερήσεις και προβλήματα σας έχουν κουράσει. Το ενδιαφέρον σας σήμερα επικεντρώνετε στο σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη και ίσως δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις δικές τους ανάγκες, αφήνοντας για λίγο τα δικά σας πιο πίσω. Οι ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου προσπαθείτε πολύ σκληρά να κρατήσετε ισορροπίες και  να οριοθετήσετε τα οικονομικά σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες.          
Σκορπιός 24/10-22/11: Πολύ δουλειά φαίνετε να σας περιμένει από το μεσημέρι και μετά. Μάλλον ήσασταν πιο χαλαροί απ’ ότι έπρεπε το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να  απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας και ν’ αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.       
Τοξότης 23/11-21/12:  Το κλίμα αλλάζει από το μεσημέρι και μετά. Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας δίνουν τη θέση τους σε πιο χαρούμενα και ευχάριστα πράγματα. Ο ενθουσιασμός σας αυξάνετε και η διασκέδαση έχει προτεραιότητα τώρα. Ωστόσο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου συνεχίζετε να τρέχετε με τη δουλειά ή ένα πρόβλημα υγείας. Πυρετός, πονοκέφαλοι και αδιαθεσίες είναι πολύ πιθανά για εσάς τώρα.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Πολλές οι υποχρεώσεις και οι προκλήσεις μέσα στη μέρα, ιδιαίτερα για εσάς των τελευταίων ημερών. Από το μεσημέρι και μετά οικογενειακά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και επικεντρώνεστε σ’ αυτά. Πιο εξωστρεφείς εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, εκφράζετε τα συναισθήματα σας και αφήνετε να σας παρασύρει το φλερτ και ο έρωτας. Πολλοί  έχετε ρίξει όλο σας το ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν παιδιά.   
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Κουραστική μέρα, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά. Εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο έχουν απορροφήσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου ενώ η είσοδος και του Δία λίγο αργότερα στο ζώδιο του ταύρου θα βελτιώσει και θα φέρει ευκαιρίες σε οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Τα σχέδια σας καθυστερούν ακόμη αλλά στα μέσα του επόμενου μήνα θα τα δείτε να εξελίσσονται.  
Ιχθείς 20/02-20/03:  Προσωπικά σας ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο έως και αργά το μεσημέρι. Αμέσως μετά θα σας απασχολήσουν εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Οι Ιχθείς των τελευταίων ημερών θα έχετε οικονομικές ευκαιρίες που θα σας χαροποιήσουν, απρόοπτες εξελίξεις όμως στα οικονομικά προκύπτουν για εσάς των πρώτων-πρώτων ημερών. Πολύ απασχολημένοι αλλά και νευρικοί είστε αυτό το διάστημα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.        
AstroMeleti