Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 18/05/2011

Μετά από μια μέρα συναισθηματικών πιέσεων που δημιούργησε η χθεσινή πανσέληνος, σήμερα η σελήνη περνά στον Τοξότη, χαρίζοντας μας ενθουσιασμό και αισιοδοξία.  Τονίζεται η ανάγκη μας για περιπέτεια και νέες εμπειρίες, ενώ νιώθουμε ότι μπορούμε να υπερβούμε τις δυνατότητες μας και να  ξεπεράσουμε πιθανά εμπόδια.  Η αισιοδοξία, στις μέρες μας είναι απαραίτητη αλλά χρειάζεται να βάλουμε όρια για να μην παρασυρθούμε και κάνουμε υπερβολικές ή επιπόλαιες κινήσεις.
Κριός 21/03-20/04: Η επόμενη μέρα της πανσελήνου σας βρίσκει ανανεωμένους και αισιόδοξους. Η διαχείριση οικονομικών ή συναισθηματικών υποθέσεων, συνεχίζει να σας απασχολεί, ενώ οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε ή να βελτιώσετε επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις είναι πολύ πιθανές αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι τις 5 Ιουνίου δίνοντας ευκαιρίες και τύχη, κυρίως σ’ εσάς των τελευταίων ημερών.  Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο αυτό το διάστημα...


Ταύρος 21/04-21/05: Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε και να κάνετε υπερβολές προσπαθώντας να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Εργασιακά ζητήματα ευνοούνται κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που καλείστε τώρα να πάρετε αποφάσεις για εργασιακά ή  θέματα υγείας. Εκμεταλλευτείτε τη  συγκέντρωση των πλανητών στο ζώδιο σας, αφήστε την ανασφάλεια πίσω σας και πάρτε πρωτοβουλίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.        
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, σας ικανοποιούν συναισθηματικά και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας. Το παρασκήνιο παραμένει έντονο επηρεάζοντας μια σχέση ή μια συνεργασία. Προβλήματα ή καθυστερήσεις σε σχέδια, εμπορικές συναλλαγής ή υποθέσεις που αφορούν παιδιά, υποχωρούν και θα καταφέρετε σήμερα να προωθήσετε σχετικά ζητήματα.
Καρκίνος 22/06-22/07: Το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά φορτωμένο σήμερα αλλά αυτό δεν σας ενοχλεί. Οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον βελτιώνονται για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ η κοινωνική σας ζωή παραμένει έντονη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες. Εξελίξεις και καινούργια πράγματα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά προκύπτουν για εσάς  των πρώτων ημερών.  
Λέων 23/07-23/08: Ευχάριστη και δημιουργική μέρα. Η έντονη φαντασία, σας ωθεί σε ασυνήθιστες και πρωτότυπες δημιουργίες. Συζητήσεις ή συμφωνίες στον εργασιακό χώρο προωθούνται, κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Αν και έχετε ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στα επαγγελματικά, σήμερα χαλαρώνετε λίγο.   Γενικότερα, διασκέδαση φλερτ και έρωτας θα είναι το ζητούμενο της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. 
Παρθένος 24/08-23/09:  Σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας σήμερα. Τα οικονομικά βελτιώνονται κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, σήμερα φαίνετε να προχωρούν.  Γενικότερα το κλίμα είναι αισιόδοξο και σχέδια που μπορεί να έχετε για το μέλλον τώρα μπορούν να προωθηθούν με ευκολία.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Πολλά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνετε σήμερα και θα πρέπει να οργανωθείτε για να τα προλάβετε όλα. Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις θα σας κρατήσουν απασχολημένους το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Κάποιοι βρίσκεστε με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα και περνάτε πολύ ευχάριστα.  Οι ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου προωθείτε με επιτυχία προσωπικές σας υποθέσεις. Απρόβλεπτες εξελίξεις έχετε εσείς των πρώτων ημερών σε ότι αφορά σχέσεις ή συνεργασίες.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες σας έχουν απορροφήσει σχεδόν ολοκληρωτικά.  Σήμερα, η σελήνη στον τοξότη ενεργοποιεί οικονομικά θέματα για εσάς τους σκορπιούς που  θα πρέπει να είστε προσεκτικοί  με τα έξοδα σας, αν δεν θέλετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Προβλήματα από το παρελθόν ή ένα πρόβλημα υγείας που σας ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, σήμερα δείχνουν να βελτιώνονται.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες επικεντρώνεστε σήμερα, αφού η σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Εργασιακά ή θέματα υγείας και ευεξίας συνεχίζουν να βρίσκονται στις προτεραιότητες σας, αλλά σήμερα δεν θα σας απασχολήσουν έντονα. Θα καταφέρετε να ξεφύγετε λίγο από το βεβαρυμμένο πρόγραμμά και να χαλαρώσετε. Αν ανήκετε στους τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, οι στόχοι σας προωθούνται ενώ βελτιώνονται και οι σχέσεις στο φιλικό περιβάλλον.        
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Μπορεί να βρίσκεστε σε μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδο, όμως σήμερα με τη σελήνη στον τοξότη αυτό που θέλετε είναι ξεκούραση και ηρεμία. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά είναι σημαντικές το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Καθυστερήσεις ή προβλήματα που υπάρχουν, σήμερα υποχωρούν και σας δίνεται η δυνατότητα να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Μπορεί να έχετε επικεντρωθεί σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, αλλά σήμερα θα βρεθείτε και θα διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Κοινωνικές επαφές ευνοούνται και βοηθούν την προώθηση των σχεδίων σας αν ανήκετε στους υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Απρόβλεπτες αλλαγές, νέες ιδέες και καινούργια σχέδια θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.  Μια σχεδόν επαναστατική διάθεση μπορεί να σας παρασύρει.   
Ιχθείς 20/02-20/03:  Σε θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης φαίνεται να επικεντρώνεστε σήμερα. Βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα αλλά και πιο ανοικτόμυαλα. Οι Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να ταχτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν. Οι περισσότεροι είστε πολυάσχολοι αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να τηρείται ένα σωστό χρονοδιάγραμμα αν θέλετε να  αντεπεξέλθετε μ’ επιτυχία.
Astromeleti