Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07 & 08/05/2011

Ένα συναισθηματικό σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας. Η σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντας μας την ευκαιρία να δείξουμε, χωρίς δισταγμούς, τις αδυναμίες μας και το συναισθηματισμό μας. Νιώθουμε την ανάγκη μιας ζεστής αγκαλιάς αλλά παράλληλα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε και τη δικιά μας σε όποιον την έχει ανάγκη. Υπάρχει όμως πάντα ο κίνδυνος μιας υπερευαίσθητης συμπεριφοράς που περνάει στα όρια της ευθιξίας. Η προσοχή μας εστιάζετε κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Κριός 21/03-20/04:  Εξελίξεις και προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξουν το Σάββατο και πολλοί θα χρειαστεί να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα νεύρα και τον παρορμητισμό σας και αποφύγετε διενέξεις με ανωτέρους ή τους γονείς σας. Εξελίξεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας προβληματίζουν. Ίσως πρέπει να  βάλετε κάποια όρια στη λειτουργία αυτών των σχέσεων. Την Κυριακή το κλίμα είναι καλύτερο και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγετε και να κάνετε επιπολαιότητες και υπερβολές που μπορεί να σας κουράσουν και να επηρεάσουν την υγεία σας...


Ταύρος 21/04-21/05: Κουραστικό φαίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και ενδιαφέρον. Πολλοί θα κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι ενώ άλλοι θα ανοίξετε το σπίτι σας σε φίλους και γνωστούς. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας, φορτίζουν  συναισθηματικά εσάς των πρώτων ημερών και υπάρχει ο κίνδυνος να βγάλετε από μέσα σας απωθημένα που σας ταλαιπωρούν. Φίλοι μπορεί να σας στηρίξουν και να σας δώσουν λύσεις. Οι προοπτικές στον εργασιακό τομέα ή ένα πρόβλημα υγείας θα ταλαιπωρήσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.  Η Κυριακή είναι πιο ευχάριστη και μόνο εσείς των τελευταίων ημερών μπορεί να αισθάνεστε μια σωματική ή ψυχική κατάρρευση. Παρασκηνιακές ενέργειες συνεχίζουν για εσάς αλλά μετά τα μέσα του μήνα όλα έρχονται στην επιφάνεια.     
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και πολλοί θα κάνετε έξοδα για το σπίτι ή την οικογένεια σας. Κάποιοι άλλοι θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα στο σπίτι αλλά δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις. Απογοήτευση και έλλειψη αυτοπεποίθησης δημιουργούν οι οικονομικές συγκυρίες για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Την Κυριακή υπάρχει μια συναισθηματική ικανοποίηση. Μέσα από συζητήσεις ή κάποιο μήνυμα που θα πάρετε η διάθεσή σας φτιάχνει. Πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις ή ομαδικές δραστηριότητες θα πρέπει να είστε εσείς των τελευταίων ημερών γιατί υπάρχει ο κίνδυνος επιπόλαιων ενεργειών, που θα σας στοιχήσουν.                             
Καρκίνος 22/06-22/07: Με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιδιώξεις θ’ ασχοληθείτε όλο το Σαββατοκύριακο αφού η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας. Δεν είναι κακό να επικεντρώστε στον εαυτό σας όμως ακόμα πιο σωστό είναι να βρίσκεται ισορροπίες μεταξύ των δικών σας αναγκών και των αναγκών των άλλων για να μην δημιουργούνται εντάσεις. Το Σάββατο δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις αυτές με το σύντροφο ή συνεργάτες. Προτιμήστε ένα συμβιβασμό και δεν θα βγείτε χαμένοι. Οικογενειακά ζητήματα και υποχρεώσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Η Κυριακή είναι πιο ευχάριστη και κοινωνική μέρα, με εξαίρεση μόνο εσάς των τελευταίων ημερών που η ενασχόληση σας με τα επαγγελματικά και η ανάγκη σας για αποδοχή δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε.          
Λέων 23/07-23/08:  Μόνο ξεκούραση και ηρεμία επιθυμείτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο καναπές του σπιτιού, φαίνετε τόσο ελκυστικός που δύσκολα θα τον αποχωριστείτε αν και η αλήθεια είναι πως έχετε πολλές δουλειές να κάνετε. Αποφύγετε συζητήσεις ή διενέξεις με συνεργάτες γιατί είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε από το πάθος σας και να πείτε σκληρά λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε. Δυσκολίες θα υπάρχουν σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Αν ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε υπογραφές ή εργασιακές συμφωνίες σήμερα. Την Κυριακή η μέρα είναι καλύτερη και κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου νιώθετε πιο δραστήριοι και δυνατοί για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Σε επιπολαιότητες και υπερβολές θα προβείτε εσείς του τρίτου δεκαημέρου για τη συναισθηματική σας ικανοποίηση. Η υπεραισιοδοξία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθει και βιαστικές κινήσεις για τις οποίες είναι πολύ πιθανό να μετανιώσετε αργότερα.              
Παρθένος 24/08-23/09: Φίλοι θα σας επισκεφτούν στο σπίτι αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά. Αντίθετα μπορεί να σας φορτίσουν συναισθηματικά και να σας βγάλουν τον κακό σας εαυτό. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και αποφύγετε τις εντάσεις. πολύ θα κάνετε έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού και θα σας εκνευρίσουν. Σχέσεις ή συνεργασίες που θα κάνετε τώρα ή σκέφτεστε να κάνετε, θα πρέπει να τις ελέγξετε προσεκτικά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εξιδανίκευσης και τελικά δεν θα είναι τόσο καλή όσο φαίνετε. Την Κυριακή το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο, κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αντίθετα εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα κάνετε επιπόλαιες και υπερβολικές οικονομικές κινήσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε.   
Ζυγός 24/09-23/10: Δεν προβλέπετε ήρεμο το σαββατοκύριακο για εσάς. Θέματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης θα σας προβληματίσουν  δημιουργώντας παράλληλα εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με δικούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε διενέξεις στο οικογενειακό περιβάλλον γιατί μπορεί να δημιουργηθούν πολύ σοβαρές ρήξεις. Κουραστική μέρα, γεμάτη υποχρεώσεις για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Την Κυριακή τα πράγματα ηρεμούν σιγά- σιγά και οι ρυθμοί πέφτουν. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε έντονες συζητήσεις και παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. η επιπολαιότητα και ο παρορμητισμός δεν σας βοηθά στη διαχείριση των σχέσεων.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Είστε από τους πιο ευνοημένους αυτού του Σαββατοκύριακου, αφού αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και ανανεωμένοι. Θα χρειαστεί μόνο να είστε προσεκτικοί στο λόγο και την έκφρασή σας γιατί μπορεί να πείτε λόγια που δεν πρέπει και να δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Συναισθηματικά πιεσμένοι εσείς του δευτέρου δεκαημέρου προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα του παρελθόντος που έχουν έρθει στην επιφάνεια και σας ταλαιπωρούν. Την Κυριακή η μέρα θα είναι καλύτερη. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Πολύ δουλειά και κούραση σας περιμένει. Σκέψεις και κοινωνικές επαφές λόγω εργασιακών ή θεμάτων υγείας θα σας απασχολήσουν. Προσέξτε την υγεία σας.        
Τοξότης 23/11-21/12:  Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο και θα σας φορτίσουν συναισθηματικά. Μην κάνετε οικονομικές υπερβολές και επιπόλαιη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Χρειάζεται να βρείτε ισορροπίες μεταξύ εσόδων και εξόδων αποφεύγοντας έτσι προβλήματα και εκκρεμότητες στα οικονομικά. Κάποιες επιθυμίες σας, δυστυχώς δεν είναι εφικτές λόγω οικονομικών δυσκολιών και αυτό, όπως είναι φυσικό,  σας στενοχωρεί. Με τον επαναπροσδιορισμό κάποιων φιλικών σας σχέσεων ασχολείστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Την Κυριακή το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και πολλοί από εσάς αποφασίζετε να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε ένα προσωπικό σας χώρο. Εργασιακά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιο  νέο εργασιακό σχέδιο ή να ανανεώσετε κάποιο παλιότερο. Μόνο εσείς του τρίτου δεκαημέρου παραμένετε χαλαροί και επιλέγετε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας διασκεδάζουν.              
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Σοβαρές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν μες το σαββατοκύριακο και ίσως νιώσετε παγιδευμένοι μέσα σ’ αυτές τις σχέσεις. Μην επιδιώξετε σοβαρές συζητήσεις μαζί τους γιατί είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε και να πείτε λόγια που δεν θα έπρεπε να ακουστούν. Επαγγελματικά ή ζητήματα αποκατάστασης θα προβληματίσουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ξαφνικές αλλαγές και εντάσεις στο σπίτι προκύπτουν για εσάς των δύο πρώτων ημερών. Την Κυριακή το κλίμα είναι πολύ πιο ευχάριστο και μόνο εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα σας απορροφήσουν οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Παρεξηγήσεις και εκνευρισμοί θα υπάρξουν στον οικογενειακό χώρο.  
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο και απ’ ότι φαίνεται το σπίτι θα σας απορροφήσει. Ίσως αποφασίσετε να τακτοποιήσετε το σπίτι ή να κάνετε κάποιες αλλαγές.  Τα σχέδια σας έχουν κολλήσει ή δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις αυτή τη στιγμή για την υλοποίησή τους. Εκνευρισμός και συναισθηματική φόρτιση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του Σαββάτου ενώ την Κυριακή το κλίμα είναι πιο ευχάριστο και τουλάχιστον εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα περάσετε ευχάριστες ώρες στο σπίτι με το σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Μόνο για εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα και εκνευρισμός που μπορεί να οφείλετε στην οικογένεια ή κάποιο ακίνητο.              
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη στον Καρκίνο αυξάνει τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό σας. Το κλίμα στο σπίτι είναι πολύ ευχάριστο και δεν αποκλείεται να καλέσετε φίλους και να περάσετε καλά. Κάποιοι φίλοι ή συνεργάτες θα χρειαστούν τη βοήθεια σας φέρνοντάς σας σε δύσκολη θέση, αφού η δική σας επιθυμία είναι να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Αποφύγετε συμφωνίες, ομαδικές δραστηριότητες ή θέματα συλλογικής δουλειάς. Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών και σας αγχώνουν. Καθυστερήσεις και εκκρεμότητες σε οικονομικές υποχρεώσεις που εμπλέκονται και τρίτοι, συνεχίζουν ν’ απασχολούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε και να διασκεδάσετε, αντίθετα σας δημιουργούν  μια μελαγχολία. Την Κυριακή είστε πιο δραστήριοι και πολυάσχολοι με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα συναντήσετε φίλους  και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον και θα περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Μια ιδέα ή πρόταση για δουλειά,  μπορεί να προκύψει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Πολλά έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια θα κάνετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Αποφύγετε τις υπερβολές. 
AstroMeleti