Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 19/05/2011

Στον Τοξότη θα παραμείνει η σελήνη μέχρι το μεσημέρι, διατηρώντας την αισιοδοξία αλλά την επιπολαιότητα σε κάποιες περιπτώσεις όπου η αισιοδοξία ξεπερνάει τα όρια του επιτρεπτού.  Αμέσως μετά θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάνοντας μας πιο σοβαρούς και στρέφοντας τη προσοχή μας σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης.
Κριός 21/03-20/04: Το ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα διατηρείτε και σήμερα και αυτό σας βοηθά ν’ αντιμετωπίσετε με περισσότεροι τόλμη και ενθουσιασμό καινούργιες προοπτικές ή κάποια σχέδια  για το μέλλον. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών, έχετε την τύχη με το μέρος σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις πριν εξετάσετε αντικειμενικά τα πράγματα...
 

Ταύρος 21/04-21/05: Τα οικονομικά συνεχίζουν να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και πολύ μπορεί να πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα οικονομικό άνοιγμα.  Μελετήστε προσεκτικά όλα τα δεδομένα πριν πάρετε αποφάσεις. Ταχτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις και μην αφήνετε εκκρεμότητες. Αν ανήκετε στους Ταύρους των τελευταίων ημερών, έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να πάρετε τόσο την οικονομική όσο και τη ψυχολογική στήριξη που επιθυμείτε.  Ευχάριστες κοινωνικές επαφές και διασκέδαση με φίλους προκύπτει για εσάς των δύο πρώτων ημερών.
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Σύντροφος ή συνεργάτες μπορεί να νιώσετε ότι σας πιέζουν σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο ελεύθεροι μέσα στις σχέσεις σας ή ακόμα και να ξεφύγετε από αυτές. Ο Δίας ευνοεί εσάς των τελευταίων ημερών, να προωθήσετε κάποιο στόχο με τη βοήθεια κάποιων άλλων. Κάποιες πολύ έξυπνες και ευφάνταστες ιδέες θα έχετε εσείς των πρώτων-πρώτων ημερών, όσο αφορά θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Ελέγξτε προσεκτικά αν είναι υλοποιήσιμες ή όχι.        
Καρκίνος 22/06-22/07: Στον εργασιακό χώρο θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργια ανοίγματα και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών ευνοείστε ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ή θέματα καριέρας. Οι Καρκίνοι των δύο πρώτων ημερών κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, ενώ πολλοί θα θέλατε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.  
Λέων 23/07-23/08: Το κλίμα παραμένει ευχάριστο και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σας. Ερωτικές σχέσεις αλλά και οι σχέσεις με τα παιδιά (αν είστε γονείς) ευνοούνται. Ιδιαίτερα τυχεροί εσείς των τελευταίων ημερών, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια ή να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό. Λύσεις θα δώσετε  σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα οι Λέοντες των δύο πρώτων ημερών.    
Παρθένος 24/08-23/09:  Η σελήνη στον Τοξότη, συνεχίζει να επηρεάζει θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι.  Κληρονομικά ζητήματα ευνοούνται, κυρίως για εσάς των  τελευταίων ημερών και δεν είναι απίθανο να έρθει στην ιδιοκτησία σας ένα ακίνητο ή να κερδίσετε χρήματα με τη βοήθεια ακίνητης περιουσίας. Μια πολύ όμορφη και ρομαντική μέρα με το σύντροφο σας, υπόσχετε ο Ποσειδώνας για εσάς των δύο πρώτων ημερών.   
Ζυγός 24/09-23/10:  Ακόμη μια πολυάσχολη αλλά και πολύ επικοινωνιακή μέρα σας περιμένει σήμερα. Οργανωθείτε και προσπαθήστε να κρατήσετε υποσχέσεις που έχετε δώσει. Συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σα κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς των τελευταίων ημερών, θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Ευχάριστη η καθημερινότητα για τους ζυγούς των πρώτων-πρώτων ημερών.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά ζητήματα θα σας απορροφήσουν και σήμερα, ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες, κυρίως για εσάς των τελευταίων ημερών, να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να βρείτε μια δεύτερη πηγή εισοδήματος ή ν’ αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες στη δουλειά, παίρνοντας βέβαια και μια αύξηση. Πολύ ερωτικό και ρομαντικό το κλίμα σήμερα για τους Σκορπιούς των δύο πρώτων ημερών.    
Τοξότης 23/11-21/12:  Η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι και το μεσημέρι ενώ μετά θα περάσει στο ζώδιο του αιγόκερου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά. Ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς των τελευταίων ημερών που θα έχετε τη δυνατότητα, μέχρι και το μεσημέρι να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια ή  ζητήματα που πραγματικά σας ικανοποιούν. Τα συναισθηματικά και θέματα που αφορούν παιδιά, ευνοούνται. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειδυλλιακή για εσάς των πρώτων ημερών που θα περάσετε σήμερα πολύ ευχάριστες στιγμές στον προσωπικό σας χώρο.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Μέχρι και το μεσημέρι η σελήνη  βρίσκεται στο Τοξότη και εσείς συνεχίζεται να αισθάνεστε καταβεβλημένοι. Αμέσως μετά περνά στο δικό σας ζώδιο και οι ρυθμοί σας ανεβαίνουν. Ευχάριστες εξελίξεις σε ότι αφορά οικογενειακά ή θέματα ακινήτων, θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Προωθήστε λοιπόν μέχρι το μεσημέρι σχετικά θέματα. Πολύ όμορφα θα περάσετε εσείς των πρώτων ημερών, με φίλους ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. 
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Μέχρι και το μεσημέρι η προσοχή σας είναι στραμμένη σε κοινωνικές επαφές, φίλους ή μια συλλογική δουλειά. Από το μεσημέρι και μετά οι ρυθμοί σιγά-σιγά πέφτουν και η ανάγκη για ξεκούραση είναι μεγάλη. Ωστόσο μέχρι το μεσημέρι, ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε εσείς των τελευταίων ημερών, σε θέματα επικοινωνίας. Ίσως γνωρίσετε σήμερα κάποια άτομα που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε ένα σχέδιο. Λύσεις για τη βελτίωση των οικονομικών σας, βρίσκετε οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η καριέρα σας θα συνεχίσει να σας απασχολεί και σήμερα, μέχρι αργά το μεσημέρι. Ιδιαίτερα ευνοημένοι εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να προωθήσετε με το καλύτερο τρόπο,  ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Από το μεσημέρι και μετά τονίζετε η κοινωνική σας ζωή και δεν αποκλείεται να βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε.  
AstroMeleti