Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 20/05/2011

Η σελήνη έχει περάσει στο σοβαρό και πειθαρχημένο Αιγόκερο. Μετά λοιπόν από ένα χαλαρό σχετικά κλίμα των προηγούμενων ημερών, τώρα «τα πρέπει» έρχονται να μας περιορίσουν και να βάλουν φραγμούς στα θέλω μας. Ζητήματα επαγγελματικής ή κοινωνικής αποκατάστασης τονίζονται με κάποιο τρόπο, ενώ ένα κλίμα συστολής και σοβαρότητας μπορεί να είναι διάχυτο σήμερα. Τα τρίγωνα του  Άρη και του Ερμή με τον  Πλούτωνα, μας βοηθούν να δούμε πιο καθαρά πράγματα και να πάρουμε αποφάσεις για αλλαγές.  

Κριός 21/03-20/04: Σε επαγγελματικά ή θέματα καριέρας και αποκατάστασης επικεντρώνεστε σήμερα και θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις προσπαθώντας να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η ανταγωνιστικότητα σας στον επαγγελματικό χώρο θα σας βοηθήσει σήμερα. Θα φτάσουν πληροφορίες στ’ αυτιά σας που θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε οικονομικά ζητήματα. Προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες προκύπτουν για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις...
     

Ταύρος 21/04-21/05:  Πολύ καλή μέρα, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι είστε πολύ δυναμικοί και παραγωγικοί   σήμερα. Η αυτοπεποίθησή σας τονίζεται και δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Μια σημαντική συνεργασία είναι προ των πυλών, ενώ και  συνεργάτες με κύρος θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Τα συναισθήματα σας είναι ανάμικτα και μπορεί ν’ αλλάζουν συνεχώς. Προβλήματα στον εργασιακό χώρο ή ένα πρόβλημα υγείας θα αντιμετωπίσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα.  Ο απολογισμός των τελευταίων ημερών μάλλον είχε αποτελέσματα και είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε σε αλλαγές τόσο στην εργασία όσο και γενικότερα στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Παρασκηνιακή δραστηριότητα και σκέψη σας βοηθά να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές. Δυσκολίες σε ότι αφορά την προώθηση ενός σχεδίου,  κρύβει η μέρα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Μάλλον δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε.          
Καρκίνος 22/06-22/07: Σε θέματα που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα εστιάσετε σήμερα τη προσοχή σας. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε και δεν αποκλείεται  φίλοι από τον επαγγελματικό χώρο να βοηθήσουν στην υλοποίηση μια πολύ σημαντικής συνεργασίας ή προσωπικής σχέσης. Οι επιλογές σας μετράνε και ότι ξεκινήσετε σήμερα θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε προβλήματα και  τριβές στις σχέσεις σας με άτομα  της οικογενείας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και μην πιέσετε καταστάσεις. Απρόβλεπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά έχετε εσείς των δύο πρώτων ημερών.
Λέων 23/07-23/08: Εργασιακά ή θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά τον τελευταίο καιρό και σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε ένα φιλόδοξο  επαγγελματικό σχέδιο. Κάποιοι εγκαινιάζετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού. Δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Συζητήσεις ή συμφωνίες στον εργασιακό χώρο, συναντούν εμπόδια και δεν προχωρούν.  
Παρθένος 24/08-23/09:  Μια πολύ δημιουργική αλλά και ευχάριστη  μέρα για εσάς. Η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται και είστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την υλοποίηση  ενός  σχεδίου ή μιας ιδέας που είχατε στο μυαλό σας εδώ και καιρό. Οικονομικές δυσκολίες προβληματίζουν τους Παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου, οι οποίοι δεν καταφέρνετε να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας και αυτό σας στενοχωρεί.
Ζυγός 24/09-23/10:  Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε σήμερα για θέματα που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα προωθούνται.  Απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες έχετε εσείς των δύο πρώτων ημερών. Έντονη κούραση προκαλούν στους ζυγούς του δευτέρου δεκαημέρου οι  υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίζετε καθημερινά.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Σοβαρές και σε βάθος σκέψεις ή συζητήσεις που αφορούν θέματα σχέσεων, σας βοηθούν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Η συναισθηματική ένταση θα είναι μεγάλη. Ξαφνικές αλλαγές στον εργασιακό χώρο εκπλήσσουν τους σκορπιούς των δύο πρώτων ημερών. Προβλήματα που πηγάζουν από επιλογές του παρελθόντος ταλαιπωρούν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.       
Τοξότης 23/11-21/12:  Θέματα υγείας ή εργασίας βελτιώνονται και  είστε σε θέση σήμερα να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις για θέματα δουλειάς και να  βελτιώσετε παράλληλα και τα οικονομικά σας. Γενικότερα θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και οι επιλογές σας ίσως σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.  Αν ανήκετε στους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φίλους γιατί θα υπάρξουν προβλήματα.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η σελήνη στο ζώδιο σας, στρέφει την προσοχή σας σε προσωπικές θέματα και επιθυμίες.   Η ανάγκη να κερδίσετε την αναγνώριση των άλλων σας ωθεί σε ριζικές αλλαγές. Θέλετε να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας και ν’ αφήσετε πίσω ότι σας πλήγωσε στο παρελθόν. Προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ  απρόσμενες εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού προκύπτουν για τους Αιγόκερους των πρώτων-πρώτων ημερών.
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Νιώθετε κουρασμένοι και έχετε την ανάγκη απομόνωσης και ηρεμίας. Ωστόσο η μέρα σήμερα είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να δραστηριοποιηθείτε αποτελεσματικά σε ότι αφορά οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Προβλήματα στην προώθηση των σχεδίων σας αντιμετωπίζετε όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Ένταση και εκνευρισμός θα υπάρχει για εσάς των δύο πρώτων ημερών και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Οι στόχοι και οι ελπίδες σας έρχονται στο προσκήνιο και σήμερα σας απασχολούν έντονα. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε την απαραίτητη οξυδέρκεια, διορατικότητα αλλά και ενέργεια για να προωθήσετε στόχους και σχέδια που θα αλλάξουν τη ζωή σας.  Δυσκολίες σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν δάνεια ασφάλειες κλπ, αντιμετωπίζετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.    
AstroMeleti