Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 31/05/2011

Στο Ταύρο παραμένει η σελήνη, διατηρώντας τους ρυθμούς μας σχετικά χαμηλούς και στρέφοντας το ενδιαφέρων μας στην αναζήτηση απολαύσεων που θα ικανοποιήσουν κάποιες ανάγκες ή επιθυμίες μας. Μπορεί να νιώθουμε μια κούραση ή πλήξη, παρόλα αυτά θέλουμε τα πράγματα  να παραμείνουν όπως έχουν και καμία αλλαγή να μην διαταράξει την ηρεμία και τη πλήξη μας.

Κριός 21/03-20/04: Συζητήσεις και κοινωνικές επαφές θα έχετε σήμερα με αφορμή κυρίως οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα. Η σκέψη σας τώρα είναι πιο πρακτική και ξέρετε τι θέλετε. Η ανάγκη όμως να νιώσετε ασφαλείς παίρνοντας ότι περισσότερο μπορείτε, μπορεί να σας οδηγήσει να πείτε πράγματα που δεν πρέπει, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην επικοινωνία και παρεξηγήσεις...
 

Ταύρος 21/04-21/05:  Βρίσκεστε στο επίκεντρο σήμερα. Είστε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί ενώ όλα στρέφονται γύρω από εσάς και τις επιθυμίες σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη συναισθηματική σας ζωή και τον έρωτα ευνοείτε. Μικρές απολαύσεις και χαρές θα σας παρασύρουν κάνοντας την καθημερινότητα σας πιο ευχάριστη. Στον εργασιακό χώρο το κλίμα φαίνετε καλύτερο ή εσείς θα είστε πιο χαλαροί, χωρίς καμία όρεξη για δουλειά.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η διάθεση για απομόνωση και ξεκούραση συνεχίζετε και σήμερα, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Μπορείτε σήμερα να προσπαθήσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας κάνοντας μια εσωτερική αναζήτηση που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Συζητήστε με άτομα της οικογενείας σας και ζητήστε τους βοήθεια αν τη χρειάζεστε.  Σε παρασκηνιακές συζητήσεις και επαφές, μπορεί να εμπλακούν αρκετοί από εσάς.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Η αναζήτηση οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας στρέφει το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικές επαφές με στόχο τη δικτύωση ή τη συμμετοχή  σας σε ένα οργανωμένες ομάδες ανθρώπων. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα συναντηθείτε με φίλους και δεν είναι απίθανο να οργανώσετε μια φιλική συγκέντρωση στο σπίτι.  Από αργά το μεσημέρι θα υπάρχει έντονη η διάθεση για απομόνωση και ξεκούραση επηρεάζοντας κυρίως τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου.  
Λέων 23/07-23/08: Επαγγελματικά και θέματα καριέρας, παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά δεν έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε σοβαρά μαζί τους.  Αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, μπορείτε τώρα να κάνετε μια συζήτηση και να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις, μιας και η εικόνα σας προς τους ανωτέρους είναι θετική και μπορούν ν’ αναγνωριστούν οι ικανότητες σας. Κοινωνικές επαφές στον επαγγελματικό χώρο, θα σας φανούν πολύ χρήσιμες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα φλερτ.
Παρθένος 24/08-23/09: Σχέδια και προοπτικές για το μέλλον σας, θα σας απασχολήσουν σήμερα (με αφορμή κυρίως τα οικονομικά). Ένα σχεδόν 24ωρο πριν την έκλειψη και δεν θα λείψουν συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πως θα διαχειριστείτε το λόγο σας, γιατί το αίσθημα ανασφάλειας που μπορεί να νιώθετε αυτό το διάστημα θα σας οδηγήσει σε υπερβολές. Η Αφροδίτη βέβαια  βοηθά στην προώθηση σχεδίων που αφορούν ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. 
Ζυγός 24/09-23/10: Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά θα έχετε σήμερα, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οικονομικής φύσης, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα μιας χρηματοδότησης. Νέες πηγές εισοδήματος μπορεί να προκύψουν τώρα.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Η επικοινωνία με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη είναι απαραίτητη σήμερα. Μιλήστε μαζί τους και θέτοντας τις απόψεις σας αλλά και τα όρια σας. Πολύ ευνοϊκή περίοδος για βελτίωση ή σύσφιξη σχέσεων, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Για πολλούς από εσάς είναι περίοδος γάμου ή επισημοποίησης μιας σχέσης.
Τοξότης 23/11-21/12:  Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σήμερα, φορτώνοντας ιδιαίτερα το πρόγραμμα όσων έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Συζητήσεις προκύπτουν στον εργασιακό χώρο, γύρω από οικονομικά και στόχους. Ενώ η Αφροδίτη, συνεχίζει να σας στηρίζει, δίνοντας σας ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητες σας στη δουλειά και να πάρετε ότι σας αξίζει. Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στη κόψη του ξυραφιού με την επικείμενη έκλειψη.     
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Το κλίμα παραμένει χαλαρό και σήμερα, δίνοντας σας την ευκαιρία να χαρείτε λίγο και γιατί όχι, να διασκεδάσετε. Η ανάγκη για αναγνώριση της αξίας σας  και αποδοχή, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Αποφύγετε μεγάλα ρίσκα και επιλέξτε να περάσετε καλά απολαμβάνοντας με αγαπημένα σας πρόσωπα, απλά καθημερινά πράγματα. Στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και αλλαγές.             
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Η αίσθηση ασφάλειας μέσα από το σπίτι και την οικογένεια είναι απαραίτητη σήμερα, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Συζητήσεις με άτομα της οικογενείας ή για θέματα περί οικογένειας και ακίνητης περιουσίας γίνονται σήμερα και θα πρέπει να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται. Η Αφροδίτη ευνοεί σχετικά ζητήματα και κρατά τις ισορροπίες. Κάποιοι θα κάνετε αλλαγές στο σπίτι για λόγους αισθητικής.       
Ιχθείς 20/02-20/03:  Το πρόγραμμά σας συνεχίζει να είναι γεμάτο με πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, οπότε και σήμερα θα χρειαστεί να  βάλετε ένα αυστηρό πρόγραμμα, αν θέλετε να ανταποκριθείτε με επιτυχία.  Ωστόσο η Αφροδίτη σας υπόσχετε μια ευχάριστη καθημερινότητα, παρά τους γρήγορους ρυθμούς της. Συναντήσεις ή συζητήσεις στο σπίτι ή ένα προσωπικό σας χώρο, προκύπτουν για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αλλαγές σε οικογενειακό περιβάλλον ή στο σπίτι ετοιμάζει η επικείμενη έκλειψη.
AstroMeleti