Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 13/05/2011

Μέχρι και αργά το μεσημέρι η σελήνη θα παραμείνει στη παρθένο, βάζοντας μας σε πρόγραμμα και  κάνοντας μας πιο σχολαστικούς και αναλυτικούς. Μια αυξημένη διάθεση γκρίνιας μπορεί να είναι διάχυτη, ενώ παράλληλα αυξάνετε η διάθεσή μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους άλλους. Αμέσως μετά, με το πέρασμα της σελήνης στο ζυγό,  το ενδιαφέρον μας επικεντρώνετε σε σχέσεις και συνεργασίες.

Κριός 21/03-20/04:  Η δουλειά σας έχει απορροφήσει, όμως υπάρχουν οικονομικές ανταμοιβές και αυτό σας χαροποιεί. Τα οικονομικά βελτιώνονται κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εκνευρισμός και εντάσεις στη δουλειά επηρεάζουν εσάς των 2-3 πρώτων ημερών.   Ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές μπορεί να προκύψουν στον εργασιακό χώρο. Κρατήστε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις...


Ταύρος 21/04-21/05: Ευχάριστη και δημιουργική μέρα για εσάς. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και νιώθετε έντονη τάση για διασκέδαση και φλερτ. Μόνο εσείς των 2-3 πρώτων ημερών θα έχετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές καταστάσεων από το παρελθόν, θα σας δημιουργήσουν συναισθηματική πίεση.  Παρασκηνιακές καταστάσεις δεν ευνοούνται.  
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Θέματα τάξεις στο σπίτι και την οικογένεια θα σας προβληματίσουν και σήμερα και θα περιορίσουν τη δράση σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση βελτιώνετε, ενώ ευνοούνται παρασκηνιακές συζητήσεις και επαφές. Ανατροπές ή ξαφνικές αλλαγές σε ότι αφορά τους στόχους και τις ελπίδες σας, έχετε εσείς των πρώτων-πρώτων ημερών. Κάποιοι μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με φίλους ή κάποιο συνεργάτη.  Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καυγάδες. 
Καρκίνος 22/06-22/07: Εκφράζεστε και επικοινωνείτε με άνεση αυτές τις μέρες, πράγμα που σας κάνει πιο κατανοητούς και συμπαθητικούς στους άλλους. Συναντήσεις και κοινωνικές επαφές ευνοούνται σήμερα ενώ παράλληλα θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να επηρεάσου θετικά και το εισόδημα σας.  Μόνο εσείς των 2-3 πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ανατροπών ή απρόσμενων αλλαγών σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. 
Λέων 23/07-23/08:  Τα επαγγελματικά ευνοούνται σήμερα. Οικονομικοί λόγοι και γενικότερα η ανάγκη σας να νιώσετε ασφαλείς σας ωθούν σε επαγγελματικές αναζητήσεις και εξελίξεις. Απρόοπτες αλλαγές στα σχέδια σας έχετε εσείς των 2-3 πρώτων ημερών. Ένα ταξίδι, ή θέματα σπουδών αναβάλλονται ή ακυρώνονται. 
Παρθένος 24/08-23/09: Και σήμερα επικεντρώνεστε στις προσωπικές σας ανάγκες. Θέλετε να κάνετε κινήσεις ή αλλαγές που θα σας ανανεώσουν και σήμερα η μέρα ενδείκνυται γι’ αυτό.  Τα σχέδια σας προωθούνται με ευκολία ενώ πολλοί οργανώνεται ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Εμπόδια σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών.  Απρόοπτες αλλαγές σε οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις, σας φέρνουν αντιμέτωπους με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και σας φορτίζουν.
Ζυγός 24/09-23/10: Οι ρυθμοί σας αρχίζουν να ανεβαίνουν από το μεσημέρι και μετά και η κούραση των τελευταίων ημερών υποχωρεί. Φίλοι θα σας τραβήξουν σε διάφορες δραστηριότητες, ανεβάζοντας έτσι την ψυχολογική σας διάθεσή. Οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται και εκκρεμότητες τακτοποιούνται. Εντάσεις και εκνευρισμό με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, θα έχετε εσείς των πρώτων ημερών.  Απρόοπτες αλλαγές σε σχέσεις ή συνεργασίες, σας χαλάνε τη διάθεσή.
Σκορπιός 24/10-22/11: Κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, θα παραμείνετε μέχρι και αργά το μεσημέρι. Μετά οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν και αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να ξεκουραστείτε. Θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες, ευνοούνται κυρίως για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εντάσεις στη δουλειά και διαφορές με τους συνεργάτες θα έχετε εσείς των 2-3 πρώτων ημερών.  Μια ξαφνική αδιαθεσία μπορεί να σας κρατήσει σπίτι.
Τοξότης 23/11-21/12:  Επαγγελματικά ζητήματα συνεχίζουν να σας απασχολούν, όμως σήμερα τα εργασιακά ευνοούνται και μπορείτε να κάνετε σχέδια ή να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά. Μόνο εσείς των πρώτων-πρώτων ημερών θα έχετε ξαφνικές συναισθηματικές αλλαγές. Ερωτικές σχέσεις μπορεί να περάσουν κρίση σήμερα, ενώ και στη σχέση σας με τα παιδιά θα υπάρξουν εντάσεις και εκνευρισμοί.
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η προώθηση των σχεδίων σας ευνοείται  και αυτό σας γεμίζει χαρά, ενώ ανεβάζει παράλληλα και την αυτοπεποίθησή σας. Η ερωτική και σεξουαλική σας ζωή τονίζετε σήμερα. Μόνο εσείς των πρώτων-πρώτων ημερών θα έχετε ν’ αντιμετωπίσετε αλλαγές ή και ανατροπές, κυρίως στον οικογενειακό χώρο ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα τις οικογενείας.      
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Η οργάνωση οικονομικών υποθέσεων συνεχίζει να σας απασχολεί, όμως σήμερα έχετε στο πλευρό σας την οικογένεια, που σας στηρίζει.  Ο αυθορμητισμός και η βιασύνη ίσως σας δημιουργήσουν προβλήματα σήμερα που μπορεί να σας στοιχήσουν οικονομικά. Να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων από απροσεξία.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν και σήμερα. Συζητήσεις επαφές και συμφωνίες ευνοούνται και θα μπορούσατε σήμερα, κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου,  να προωθήσετε μια επαγγελματική συνεργασία. Ξαφνικές οικονομικές εξελίξεις προκύπτουν για εσάς των 2-3 πρώτων ημερών.

AstroMeleti