Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 16/05/2011

Η εβδομάδα ξεκινά σε κλίμα έντονου πάθους αφού η σελήνη θα βρίσκετε στο Σκορπιό. Η ένταση των συναισθημάτων μας πολλαπλασιάζετε ενώ οικονομικά και θέματα εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Μετά τον Ήλιο και τον Άρη, σήμερα ακόμη δύο πλανήτες, ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στο ζώδιο του Ταύρου.

Κριός 21/03-20/04: Με τόσους πλανήτες να έχουν συγκεντρωθεί στο Ταύρο, οικονομικά ή θέματα ιδιοκτησίας έχουν γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Συναντήσεις και συζητήσεις θα έχετε σήμερα για οικονομικά θέματα ενώ το μυαλό σας προσπαθεί να βρει πρακτικούς τρόπους για τη βελτίωση των οικονομικών και θα τα καταφέρει. Μπορεί να υπάρξει φόρτιση από την επικείμενη πανσέληνο...


Ταύρος 21/04-21/05: Προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες. Ίσως σας κάνουν να νιώσετε ανασφάλεια και θα αντιδράσετε έντονα. Πάντως η συγκέντρωση όλων αυτών των πλανητών στο ζώδιο σας, σας γεμίζει δύναμη, ενέργεια, δημιουργικότητα, ενώ σας κάνουν πιο γοητευτικούς και επικοινωνιακούς. Ένα πακέτο που πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείτε αν θέλετε να προωθήσετε σχέδια και καταστάσεις.     
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Εργασιακά ή θέματα υγείας  θα σας απασχολήσουν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Ίσως υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν το εισόδημά σας. Το αίσθημα της κούρασης συνεχίζει να είναι έντονο και η ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα, είναι μεγάλη. Το παρασκήνιο καλά κρατεί για πολλούς από εσάς και σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια κρυφή συνάντηση.    Επαγγελματικά σχέδια ή προτάσεις που μπορεί να προκύψουν για εσάς των πρώτων ημερών, πρέπει να μελετηθούν πολύ προσεκτικά.
Καρκίνος 22/06-22/07: Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για εσάς τους Καρκίνους.  Υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά ενώ και η κοινωνική σας ζωή τονίζετε περισσότερο με την είσοδο Ερμή και Αφροδίτης στον Ταύρο.  Θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που είναι πολύ πιθανό να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.
Λέων 23/07-23/08: Αν και η προσοχή σας σήμερα μάλλον θα στραφεί σε οικογενειακά ζητήματα, με την είσοδο ακόμη δύο πλανητών, του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ταύρο, τονίζετε περισσότερο το ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά ή θέματα κοινωνικής αποκατάστασης. Η εικόνα που θα διαμορφώνουν τώρα  οι ανώτεροί σας για εσάς είναι θετική και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε αν θέλετε να προωθήσετε κάποια υπόθεσή σας. Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε σήμερα στον επαγγελματικό χώρο ενώ είστε ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση ενός ονείρου σας.         
Παρθένος 24/08-23/09: Πολύ δραστήριους και πολυάσχολους σας βρίσκει το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις και όλα αυτά, το πιθανότερο γίνονται για οικονομικούς λόγους. Ωστόσο η περίοδος που διανύεται τώρα σας χαρίζει μια αισιοδοξία και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με πιο ανοικτό μυαλό. Ευνοούνται ταξίδια, σπουδές και νομικές διαδικασίες.  
Ζυγός 24/09-23/10:  Σε ένα κλίμα οικονομικής ανασφάλειας σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πολλές και προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε. Με την  είσοδο σήμερα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ταύρο ή εικόνα των οικονομικών σας φαίνετε να βελτιώνετε και σχετικά θέματα προωθούνται.
Σκορπιός 24/10-22/11: Η εβδομάδα ξεκινά με τη σελήνη στο ζώδιο σας και όπως είναι φυσικό θα επικεντρωθείτε σε πολύ προσωπικά σας θέματα. Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σήμερα θα ζήσετε πού πολύ ρομαντικές στιγμές, με το σύντροφό σας.   
Τοξότης 23/11-21/12:  Μπορεί το τελευταίο διάστημα να σας έχει απορροφήσει η δουλειά ή ένα πρόβλημα υγείας, όμως σήμερα νιώθετε κουρασμένοι και δεν θέλετε ν’ ασχοληθείτε με τίποτα από αυτά. Ωστόσο συναντήσεις και συζητήσεις γύρω από εργασιακά ευνοούνται και καλό θα ήταν, αν έχετε να διευθετήσετε κάποιο θέμα στη δουλειά,  να επιδιώξετε σήμερα μια συζήτηση.     
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Η εβδομάδα ξεκινά όμορφα, σ’ ένα ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε λίγο. Κοινωνικές επαφές και φίλοι θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις  πιέσεις που δέχεστε εδώ και καιρό.  Τα συναισθηματικά ευνοούνται, ενώ αν είστε γονείς θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας ή θα χαρείτε με μια δική τους υπόθεση.       
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Οικογενειακά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας το τελευταίο διάστημα. Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στον Ταύρο θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα αυτό.  Παρόλα αυτά, σήμερα ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Θέματα κοινωνικής ή επαγγελματικής αποκατάστασης θα σας απασχολήσουν.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η εβδομάδα ξεκινά σε κλίμα αισιοδοξίας ενώ η έντονη δραστηριότητα σας θα συνεχιστεί  και αυτή την εβδομάδα. Με την είσοδο Ερμή και Αφροδίτης στον Ταύρο ξεκινά μια περίοδος με πολλές και ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις. Οικονομικά και θέματα συνεργασιών προωθούνται.
AstroMeleti