Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 25/05/2011

Η σελήνη βρίσκετε στους Ιχθείς, τονίζοντας το συναισθηματισμό αλλά και την καλοσύνη μας. Οι ανάγκες των άλλων μπορεί να μας αγγίζουν περισσότερο σήμερα και ίσως νιώσουμε την ανάγκη να θυσιάσουμε κάτι δικό μας για να βοηθήσουμε όποιον έχει ανάγκη. Το εξάγωνο Ήλιου- Ουρανού δημιουργεί ευκαιρίες για αλλαγές. Αναζητάμε καινούργια πράγματα στη ζωή μας αποφεύγοντας τη ρουτίνα και οτιδήποτε στερεότυπο ή κοινότυπο.     

Κριός 21/03-20/04: Χαλαροί έως και αδύναμοι θα αισθάνεστε σήμερα. Θέλετε να μείνετε μόνοι, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και αυτό θα σας βοηθήσει. Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά, δείχνουν να βελτιώνονται ενώ καινούργιες ιδέες και δημιουργικά σχέδια προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Απρόβλεπτες επαφές ή γνωριμίες θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Περιορίστε την καταναλωτική σας μανία γιατί δαπανάτε περισσότερα απ’ ότι πρέπει...
   

Ταύρος 21/04-21/05:  Κοινωνικές επαφές ή η ένταξή σας σε μια κοινωνική ομάδα, σας δίνει ώθηση και σας βοηθά να προωθήσετε κάποιο σχέδιο. Βρίσκεστε με φίλους ενώ κάποιοι ίσως χρειαστούν τη βοήθεια σας. Απρόσμενη στήριξη, τόσο οικονομικά όσο και ψυχική, θα έχετε στον επαγγελματικό χώρο, οι Ταύροι των πρώτων ημερών.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Απρόσμενες εξελίξεις στο κοινωνικό ή φιλικό  περιβάλλον θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών. Νέοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο και νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, αν ανήκετε στους Διδύμους των πρώτων ημερών.  Γενικότερα, θα επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας σε σχέση με τη δουλειά.  Παρασκηνιακές δραστηριότητες σας ευνοούν σήμερα.           
Καρκίνος 22/06-22/07: Η σελήνη παραμένει και σήμερα στους ιχθείς, διατηρώντας ένα αισιόδοξο και ανανεωτικό κλίμα. Η ρουτίνα σας κουράζει και θέλετε να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα καθιερωμένα. Οι κοινωνικές σας επαφές, φέρνουν στο δρόμο σας καινούργιους ανθρώπους που θα σας στηρίξουν. Απρόσμενες εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο θα χαροποιήσουν εσάς των πρώτων ημερών αλλά ίσως επίσης σας αγχόσουν.
Λέων 23/07-23/08: Τα επαγγελματικά ή θέματα γενικότερης αποκατάστασης, σας έχουν απορροφήσει το τελευταίο διάστημα και σήμερα είναι πολύ πιθανό να βρείτε τις απαραίτητες οικονομικές προϋποθέσεις για να τα προωθήσετε. Εργασιακά ή ζητήματα υγείας ευνοούνται. Ξαφνικές ανατροπές στα μέχρι σήμερα σχέδια σας θα σας ευχαριστήσουν. Δεν αποκλείεται να προκύψει ξαφνικά ένα ταξίδι στο εξωτερικό.      
Παρθένος 24/08-23/09: Τα σχέδια σας προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο ενώ μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά και επαγγελματικά προκύπτουν για τους Παρθένους των πρώτων ημερών.  Μάλλον η έντονη ενασχόλησή με θέματα της δουλειάς θα σας φέρει αναπάντεχα αποτελέσματα από εκεί που δεν το περιμένατε.
Ζυγός 24/09-23/10:  Ευχάριστες εξελίξεις ακόμα και εκπλήξεις περιμένουν σήμερα εσάς των πρώτων ημερών, σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Ίσως μια απρόσμενη γνωριμία σας ανοίξει νέους ορίζοντες για το μέλλον. Γενικότερα το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο ενώ θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας ή υγείας και ευεξίας.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά, προκύπτουν ξαφνικά για εσάς των πρώτων ημερών.  Η καθημερινότητα κάποιων μπορεί ν’  αλλάζει τώρα, με κυριότερη αφορμή την αλλαγή κατοικίας. Μια βαθύτερη επιθυμία σας μπορεί να γίνεται πραγματικότητα και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Σχέσεις και συνεργασίες προωθούνται, ενώ το κλίμα σήμερα είναι ερωτικό για τους περισσότερους από εσάς.      
Τοξότης 23/11-21/12:  Θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν σήμερα. Τόσο τα εργασιακά, όσο και τα οικονομικά σας ευνοούνται σήμερα και θα μπορούσατε να προωθήσετε σήμερα σχετικές υποθέσεις. Ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα θα έχετε εσείς των πρώτων-πρώτων ημερών.  
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε πολλά πράγματα σήμερα και δεν θα σας είναι εύκολο. Αποφύγετε εκνευρισμούς. Συζητήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες, σας βοηθούν να προωθήσετε τα δημιουργικά σχέδια σας. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας ικανοποιήσουν.
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Ευνοϊκά εξελίσσονται θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Προωθείστε σχετικά ζητήματα και αποφύγετε τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς με άτομα της οικογενείας. Συνειδητοποιείται ξαφνικά κάποια πράγματα και προχωράτε σε αλλαγές εσείς των πρώτων-πρώτων ημερών. Γνωριμίες, συζητήσεις και επαφές που θα έχετε σήμερα, μπορεί να  σας κάνουν να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι επιταχύνοντας τη πρόοδο σας.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Προτεραιότητα θα δώσετε σήμερα, στις ανάγκες ή τις επιθυμίες σας αφού η σελήνη βρίσκετε στο ζώδιο σας. Πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις έχετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, με αφορμή ζητήματα που αφορούν οικονομικά και σχέσεις . Μια απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά όσων έχετε γεννηθεί στις πρώτες πέντε ημέρες, θα σας χαροποιήσει.      
AstroMeleti