Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 09/05/2011

Με τη σελήνη στο λέοντα ξεκινά η εβδομάδα, κάνοντας τη διάθεσή μας πιο εγωκεντρική και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας σε προσωπικές επιθυμίες και πράγματα που πραγματικά μας ικανοποιούν.  Η ανάγκη μας να έρθουμε στο προσκήνιο και να κάνουμε αισθητή τη παρουσία μας, μπορεί να μας οδηγήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές.

Κριός 21/03-20/04:  Με ρομαντική και δημιουργική διάθεση ξεκινάει για εσάς αυτή η εβδομάδα. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ικανοποιούν μπορεί να σας οδηγήσουν σε σπατάλες και απερίσκεπτες κινήσεις. Αν έχετε παιδιά θα μπορούσατε να περάσετε ευχάριστα σήμερα μαζί τους. Πολύ κοινωνικοί θα είστε εσείς των τελευταίων ημερών. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται...


Ταύρος 21/04-21/05: Στο σπίτι και την οικογένεια επικεντρώνετε η προσοχή σας σήμερα.  Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να γίνεται εριστικοί ή αλαζονικοί και να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα τους γονείς ή άτομα της οικογενείας γενικότερα. Το παρασκήνιο συνεχίζετε για λίγο ακόμη επηρεάζοντας κυρίως εσάς των τελευταίων ημερών.  Θετικές συζητήσεις για εσάς μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σας.    
Δίδυμοι 22/05-21/06:   Αεικίνητοι αλλά και νευρικοί θα είστε σήμερα, προσπαθώντας να κάνετε παράλληλα πολλά και διάφορα πράγματα. Πολλές συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις γεμίζουν τη μέρα σας. Γνωρίζετε κόσμο και επιδιώκετε να παρουσιάσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας προσπαθώντας να κερδίσετε «το χειροκρότημα» και την αποδοχή τους. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών είστε πιο κοινωνικοί από άλλες φορές, ενώ έχετε παράλληλα την  ικανότητα να γοητεύετε τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας.  Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σας.
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα και μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και προβλήματα στην προώθηση κάποιου στόχου. Ευχάριστες και απρόσμενες εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο, προκύπτουν για εσάς των πρώτων ημερών. Συζητήσεις ή συμφωνίες, γύρω από θέματα που αφορούν κοινωνική ή επαγγελματική αποκατάσταση, θα χαροποιήσουν όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες.         
Λέων 23/07-23/08:  Η εβδομάδα ξεκινά με τη σελήνη στο ζώδιο σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Εντάσεις και εκνευρισμός μπορεί να  υπάρξει στον επαγγελματικό χώρο. Αποφύγετε διενέξεις με ανωτέρους.  Πολύ καλή μέρα για τους λέοντες των τελευταίων ημερών, οι οποίοι θα έχετε την ευκαιρία μέσα από συναντήσεις και νέες γνωριμίες να προωθήσετε σχέδια για το μέλλον σας, ταξίδια, θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες. Σχέσεις και επικοινωνία ευνοούνται.
Παρθένος 24/08-23/09: Με μια αίσθηση κούρασης ή μια μελαγχολία θα ξεκινήσει η εβδομάδα αυτή για εσάς τους Παρθένους. Κάποιο σχέδιο σας συναντά εμπόδια και αυτό σας εκνευρίζει. Πολλοί μπορεί να τσακωθείτε με συγγενείς εξ αγχιστείας. Ευχάριστες εξελίξεις γύρω από οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα θα εκπλήξουν εσάς των δύο πρώτων ημερών. Πολύ ευνοϊκή μέρα και για εσάς που ανήκετε στο τελευταίο δεκαήμεριο, αφού σήμερα θα μπορούσατε να συνάψετε κάποιες συμφωνίες και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν.   
Ζυγός 24/09-23/10: Συναντήσεις με φίλους, ομαδικές δραστηριότητες, αλλά και διασκέδαση συμπληρώνουν το πάζλ της σημερινής μέρας. Αποφύγετε απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις που θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να δημιουργήσουν εντάσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες.   Απρόσμενες και ευχάριστες εξελίξεις υπάρχουν στο τομέα των σχέσεων και δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμη και ένας κεραυνοβόλος έρωτας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας σήμερα. Η ανάγκη για αποδοχή μπορεί να σας οδηγήσεις σε συγκρούσεις με το σύντροφο ή κάποιους συνεργάτες. Ευχάριστες αλλαγές και εξελίξεις θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο. Είναι δύσκολο να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα αφού στη καθημερινότητα σας όλα είναι ρευστά.  Διαπραγματεύσεις αλλά και συμφωνίες στον εργασιακό χώρο  που θα σας ωφελήσουν, προκύπτουν για εσάς των τελευταίων ημερών.
Τοξότης 23/11-21/12:  Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά και εντάσεις με κάποιους συνεργάτες. Κατά τα άλλα, η τύχη φαίνετε να είναι με το μέρος σας και σήμερα είναι μια μέρα που όλα είναι πιθανά. Η δουλειά δεν σας ενδιαφέρει πολύ και προτιμάτε να περάσετε ευχάριστα και να διασκεδάσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο.  Ευνοούνται σχέσεις συνεργασίες και εργασιακοί στόχοι.   
Αιγόκερω 22/12-20/01:  Οικονομικές συναλλαγές ή θέματα εξουσίας θα δημιουργήσουν προβλήματα σε μια σχέση ή συνεργασία. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και  μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα. Μια νέα συνεργασία περνά κρίση. Ευχάριστες  εξελίξεις υπάρχουν σε οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Αγοραπωλησίες ευνοούνται, ενώ κάποιοι από εσάς θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας ωφελήσει.        
Υδροχόος 21 /01-19/02:  Θέματα που αφορούν στενές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις  έρχονται στο προσκήνιο και θα σας προβληματίσουν σήμερα. Αποφύγετε συγκρούσεις με συνεργάτες ή άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η μέρα είναι άκρως επικοινωνιακή και θα έχετε νέες απρόσμενες γνωριμίες με άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στην υλοποίηση ενός σχεδίου.             
Ιχθείς 20/02-20/03:  Με θέματα εργασίας ή υγείας ασχολείστε σήμερα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εκνευρισμών και τσακωμών. Η απροσεξία σας λόγω βιασύνης μπορεί να σας οδηγήσει σε ατυχήματα. Ξαφνικές οικονομικές εξελίξεις θα σας χαροποιήσουν. Ιδιαίτερα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επαφές ή συμφωνίες που θα σας ευνοήσουν οικονομικά.   
AstroMeleti