Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 01/02/2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
Η σελήνη συνεχίζει και σήμερα να μας θυμίζει τις υποχρεώσεις μας από το ζώδιο του  Αιγόκερο. Θέματα κοινωνικής και επαγγελματικής αποκατάστασης μας απασχολούν περισσότερο και επικρατεί ένα κλίμα συστολής και σοβαρότητας. Το τι πρέπει να κάνουμε κερδίζει έδαφος σε σχέση με το τι θέλουμε να κάνουμε. Ενώ δείχνει να μας ενδιαφέρει περισσότερο τώρα το τι πιστεύουν οι άλλοι για εμάς.  
Κριός 21/03-20/04: Οι πρώτες δύο μέρες αυτής της εβδομάδας σας βρίσκουν έντονα προβληματισμένους για το τι πρέπει να κάνετε στο χώρο της καριέρας και γενικότερα στη  ζωή  σας.  Ο Δίας σας δίνει την απαραίτητη αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό για να προχωρήσετε αλλά εχθές και σήμερα τα πράγματα σοβάρεψαν λίγο. Ιδέες και σχέδια γύρω από τα επαγγελματικά,  έρχονται να καλύψουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Συζητήσεις και επαφές που θα έχετε σήμερα σας βοηθούν να σχηματίσετε άποψη γύρω από αυτά. Αποφύγετε παρεξηγήσεις. Φίλοι σας στηρίζουν. Μια τυχαία συνάντηση με κάποιο φίλο ή γνωστό από τα παλιά  όπως επίσης και μια πρόσκληση μπορεί,  με κάποιο τρόπο να σας ευνοήσουν...
                       
Ταύρος 21/04-21/05: Δυνατοί και ανανεωμένοι, αισθάνεστε έτοιμοι για καινούργιες επαγγελματικές εμπειρίες. Ούτως ή άλλως, από τα μέσα Ιανουαρίου υπάρχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά σχέδια θέτοντας ως κριτήριο το τι πραγματικά σας ικανοποιεί, τόσο δημιουργικά, όσο και οικονομικά.  Μια απρόσμενη πρόσκληση ή κάποιος γνωστός θα στηρίξει τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Αν και ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού, ή θεμάτων που αφορούν σπουδές και νομικές διαδικασίες μπορεί να σας έχει απορροφήσει το τελευταίο διάστημα, εχτές και σήμερα οικονομικές υποχρεώσεις έρχονται να σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα.  Θα πρέπει λοιπόν πρώτα να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας απέναντι σε Τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες κ.λ.π.  Σήμερα ευνοείται η διευθέτηση οικονομικών ή κληρονομικών θεμάτων. Μια ευχάριστη αλλαγή στα επαγγελματικά μπορεί να σπάσει τη ρουτίνα σας.   
Καρκίνος 22/06-22/07: Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών, συνεχίζει να σας απασχολεί  και σήμερα.  Συζητήσεις μπορεί να προκύψουν για μια επαγγελματική συνεργασία ενώ το κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται να είναι ψυχρό. Ένα ξαφνικό ταξίδι μπορεί να προκύψει στους Καρκίνους των τελευταίων ημερών. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας που ίσως σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας.
Λέων 23/07-23/08: Τα εργασιακά και η οργάνωση της καθημερινότητας σας παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε μπει εδώ και καιρό σε διαδικασίες αλλαγών  και εξελίξεων  σε εργασιακά και θέματα υγείας. Σήμερα συζητήσεις γύρω από αυτά τα θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας ενώ μια ευχάριστη αλλαγή στα οικονομικά θα αποτελέσει  έκπληξη για εσάς. Σχέσεις και συνεργασίες συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον σας και σε κάποιες περιπτώσεις και τα νεύρα σας.          
Παρθένος 24/08-23/09: Η παραμονή της σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Ερμή, σας επιτρέπει και σήμερα να περάσετε μια ευχάριστη μέρα κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να συζητήσετε μαζί τους θέματα που σας αφορούν. Κάποιοι μπορεί να σκέπτεστε τώρα την περίπτωση να επισημοποιήσετε μια σχέση.  Είστε έντονα δραστηριοποιημένοι αυτό το διάστημα αλλά αυτό μπορεί να δημιουργεί και εντάσεις στην καθημερινότητα και τη δουλειά σας.           
Ζυγός 24/09-23/10: Αυτή την περίοδο αισθάνεστε ανανεωμένοι, δημιουργικοί και γεμάτοι  αυτοπεποίθηση. Σήμερα όμως θέματα που προκύπτουν από την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία ή μια καινούργια επαγγελματική δράση θα σας προβληματίσουν. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά  κάποια πράγματα και να πάρετε αποφάσεις. Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε στον εργασιακό χώρο. Ένα θέμα υγείας ίσως ξαφνικά πάρει την τροπή που θέλετε.         
Σκορπιός 24/10-22/11: Έχετε επικεντρωθεί εδώ και καιρό σε οικογενειακά και θέματα σπιτιού όμως σήμερα μια ευχάριστη αλλαγή στις σχέσεις σας θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Και η σημερινή μέρα υπόσχετε μεγάλη κινητικότητα, επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αποφύγετε να σκορπιστείτε  σε διάφορα άλλα πράγματα.                 
Τοξότης 23/11-21/12: Οι ρυθμοί σας παραμένουν έντονοι και η υπομονή δεν είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο. Απρόοπτα και ευχάριστες  αλλαγές και μηνύματα μπορεί να έχετε από το χώρο της δουλειάς.  Παρόλα αυτά το εισόδημα σας και γενικότερα η διαχείριση των οικονομικών αποτελεί το κύριο θέμα της ημέρας.  Αυτός θα είναι και ο λόγος για τις συζητήσεις που θα προκύψουν με τον  εργοδότη ή κάποιους συνεργάτες σας.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας, φωτίζοντας προσωπικά και θέματα σχέσεων. Η έντονη κινητικότητα στα οικονομικά παραμένει παρασύροντας σας σε έξοδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και έσοδα. Συζητήσεις θα πραγματοποιήσετε στο χώρο της δουλειάς και ίσως χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία και το δυναμισμό που σας προσφέρει η σελήνη στο ζώδιο σας, για να επιτύχετε τους στόχους σας.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Δεν είναι καθόλου άσχημη η ιδέα να ξεκουραστείτε λίγο αφού η έντονη ενεργητικότητα και  οι υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε αναλάβει αυτή την περίοδο, φαίνετε να  σας έχουν κουράσει. Παρασκηνιακές συζητήσεις και μυστικά επιστρατεύονται για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Μια απρόσμενη αλλαγή στο σπίτι ή τον οικογενειακό χώρο σας ευνοεί.      
Ιχθείς 20/02-20/03:  Φίλοι, κοινωνική ζωή και στόχοι παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι και το τι πρέπει να κάνετε με μια συνεργασία ή μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα είναι αυτά που κυρίως σας απασχολήσουν. Είναι μια κοινωνική και επικοινωνιακή μέρα. Βγείτε έξω, συναντήστε φίλους και διασκεδάστε τώρα γιατί σε λίγες μέρες ξεκινάει ένα διάστημα που θα θέλετε ή θα πρέπει να μείνετε μόνοι. Μια ξαφνική συνάντηση με κάποιον γνωστό από το παρελθόν ή ένα μήνυμα θα σας εκπλήξουν και θα σπάσουν τη ρουτίνα σας.
AstroMeleti