Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 14/01/2011

Το Αίσθημα συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας συνεχίζει να είναι το ζητούμενο και σήμερα. Το εξάγωνο Άρη – Δία αυξάνει περισσότερο την ενέργεια και το δυναμισμό μας.  
Κριός 21/03-20/04: Τα οικονομικά παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σήμερα αλλά θα απασχολήσουν περισσότερο τους Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι παράλληλα  συνεχίζετε να προσπαθείτε για ισορροπία και ηρεμία σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.  Για λίγο ακόμα ο Άρης θα δίνει ενέργεια και δύναμη σε σας των τελευταίων ημερών, γι’ αυτό καλά κάνετε και δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό σ’ ότι αφορά επαγγελματικά και κοινωνική εικόνα. Σήμερα σας δίνει και bonus ενέργειας οπότε εκμεταλλευτείτε την και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν από το πουθενά. Οι έντονες προσπάθειες και η πολύ δουλειά των τελευταίων ημερών θα φέρει κοντά σας ανθρώπους ή θα δημιουργήσει καταστάσεις στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Σε προσωπικά θέματα  συνεχίζετε να επικεντρώνεστε και σήμερα και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει,  μιας και η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός που αισθάνεστε τις τελευταίες ημέρες βοηθούν να ξεπεράσετε τυχών προβλήματα σε δουλειά ή υγεία και τονώνουν την τάση σας για νέα σχέδια και εμπειρίες. Κάποιοι σχεδιάζετε και πραγματοποιείτε ταξίδια ενώ άλλοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε σπουδές.  Σήμερα κυρίως οι ταύροι των τελευταίων ημερών θα δείτε τα σχέδια σας να προωθούνται και φίλοι θα είναι  εκεί για να σας στηρίξουν. Μια ελπίδα ή μια ευχή σας μπορούν σήμερα να δρομολογηθούν και γιατί όχι, να γίνουν πραγματικότητα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι ρυθμοί σας έχουν πέσει και αυτό που θα θέλατε είναι να μην ασχοληθείτε με τίποτα και να ηρεμήσετε για λίγο. Πράγμα δύσκολο για εσάς. Η ζωή σας αλλάζει και εσείς πρέπει να είστε εκεί έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε ενδεχόμενο. Μέρα με ευκαιρίες τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και των οικονομικών.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Σε κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να βρεθείτε σήμερα. Η διάθεση σας για βόλτες και διασκέδαση είναι και σήμερα έντονη. Ίσως μέσα από φίλους και γνωστούς θέλετε να δικτυωθείτε η να γνωρίσετε άτομα δικτυωμένα, για να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας και να νιώσετε ασφαλείς. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας συνεχίζουν να σας απασχολούν αλλά σήμερα βελτιώνονται τα πράγματα και θα δείτε, κυρίως εσείς των τελευταίων ημερών  ένα σχέδιο σας να προωθείτε με τον καλύτερο τρόπο.
 Λέων 23/07-23/08: Αν και η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αρκετά, θέματα καριέρας ή αποκατάστασης σας προβληματίζουν και σας δημιουργούν ανασφάλειες. Το πρόγραμμα σας συνεχίζει να είναι φορτωμένο και η δουλειά πολύ, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα η προσπάθεια σας στη  δουλειά αποδίδει  και θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.
Παρθένος 24/08-23/09: Είστε πολύ δυναμικοί και αποφασιστικοί σήμερα και αυτό βοηθάει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες, να επεκτείνετε μια ήδη υπάρχουσα συνεργασία ή να δημιουργήσετε κάποια καινούργια.  Η ατμόσφαιρα στο σπίτι γίνεται όλο και καλύτερη για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και η επικοινωνία με άτομα της οικογενείας, βελτιώνετε μέρα με την ημέρα.  Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις  στα οικονομικά  συνεχίζονται για τους παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου.      
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα οικογενειακά ή που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία σας προβληματίζουν και απορροφούν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας κυρίως όσων έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες. Σήμερα πάντως θα έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό για να αντιμετωπίσετε, θετικές εξελίξεις σε σχέση με τη δουλειά ή την υγεία σας. Οι σχέσεις με φίλους, και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον βελτιώνονται κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα σας.             
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο τομέας των σχέσεων συνεχίζει να σας απασχολεί και σήμερα και ίσως σας δημιουργεί ανασφάλειες.  Θα χρειαστεί να κινηθείτε με πρακτικό πνεύμα για να διαχειριστείτε τυχόν προβλήματα. Τα οικονομικά έχουν αρχίσει να βελτιώνονται, κυρίως για εσάς των πρώτων ημερών, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες σήμερα θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσης της συναισθηματικής σας ζωής.    
Τοξότης 23/11-21/12: Πολλά τα πράγματα που πρέπει να οργανώσετε για να αισθανθείτε καλύτερα, γι’ αυτό και το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο. Τα  οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο, κυρίως για τους τοξότες των τελευταίων ημερών. Σήμερα σχέσεις βελτιώνονται ενώ θέματα ακίνητης περιουσίας προωθούνται με επιτυχία.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Οι δυσκολίες σας έχουν κουράσει και οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά πολλές. Όλα μαζί φαίνονται δυσβάσταχτα αλλά σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας. Σας δίνετε η δυνατότητα να κλείσετε μια συμφωνία προς όφελος σας. Οι ευκαιρίες για   νέες γνωριμίες και ταξιδάκια πολλές. Μια μετακόμιση είναι πιθανή για τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών.          
Υδροχόος 21/01-19/02: Οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αν και δεν σας είναι εύκολο να εκφραστείτε και να βγάλετε ότι έχετε μέσα σας, έχετε αρχίσει να είστε κοινωνικοί  και να διασκεδάζετε με φίλους. Οι του δευτέρου δεκαημέρου βλέπετε τα σχέδια σας να σταθεροποιούνται σιγά – σιγά, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Συνεχίζει να είναι μια μέρα με πολύ κινητικότητα που επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζετε σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα μπορεί να χρειάζονται διευθέτηση. Οι Ιχθείς των πρώτων ημερών, μακριά από όλα αυτά, αρχίζετε ν’ βλέπετε τη ζωή σας να βελτιώνετε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι γεννημένοι τελευταίες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε ένα δύσκολο προσωπικό σας στόχο.  
AstroMeleti