Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 31/01/2011

Η σελήνη στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας περνάει στο σοβαρό και πειθαρχημένο Αιγόκερο. Μετά λοιπόν από ένα χαλαρό σχετικά Σαββατοκύριακο, τώρα τα επαγγελματικά, με κάποιο τρόπο μας απασχολούν περισσότερο. Ένα κλίμα συστολής και σοβαρότητας μπορεί να είναι διάχυτο και «τα πρέπει» έρχονται να βάλουν φραγμούς στα θέλω μας. Κοινωνικά πρότυπα επιβάλλονται και μας καθοδηγούν. 
Κριός 21/03-20/04: Θέματα καριέρας και κοινωνικής αποκατάστασης επισκιάζουν τα πάντα. Οι βαθύτερες επιθυμίες που  καθοδηγούν τις ριζικές αλλαγές που γίνονται στη ζωή σας (κυρίως όσων έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο), σήμερα μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακρότητες και συναισθηματικές εμπλοκές. Μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας με ανωτέρους σας. Μπορεί να νιώσετε  έντονη την ανάγκη να προχωρήσετε σε αλλαγές στην καριέρα σας...
                   
Ταύρος 21/04-21/05: Τα σχέδια σας προωθούνται όπως ακριβώς θα θέλατε. Ο σύντροφός σας ή άτομα κύρους είναι στο πλευρό σας και στηρίζουν τις προσπάθειες που κάνετε. Σήμερα ευνοούνται ταξίδια, θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες. Κρατήστε τις ισορροπίες και μην κινηθείτε στο πλαίσιο του «όλα ή τίποτα».   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Βαθύτερες επιθυμίες με θέμα την κοινωνική σας αποκατάσταση έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και μπορεί να σας αναγκάσουν να βγάλετε αποθαμένα από μέσα σας. Οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κλπ θα πρέπει σήμερα να τις δείτε με σοβαρότητα και να τις τακτοποιήσετε.
Καρκίνος 22/06-22/07: Ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θα σας απασχολήσει   σήμερα.  Αναρωτιέστε τι στάση πρέπει να κρατήσετε.  Σήμερα η ευαισθησία σας μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να φτάσει στην ευθιξία.  Προσπαθήστε να δείτε αντικειμενικά τα γεγονότα. Όποιος δεν είναι με το μέρος σας, δεν είναι σώνει καλά εναντίων σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες και μην παρασύρεστε σε συναισθηματικές ακρότητες.     
Λέων 23/07-23/08: Υγεία και εργασία είναι τα θέματα που θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε με την ανάλογη σοβαρότητα σήμερα.  Οργανώστε τα πράγματα και μην κάνετε σαν παιδί. Θα μπορούσατε σήμερα αν θέλατε να διακόψετε μια κακή συνήθεια αφού η σύνοδος της σελήνης με τον Πλούτωνα σας δίνει την ψυχική δύναμη να το κάνετε.   Κάποιοι μπορεί να προχωρήσετε σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον.       
Παρθένος 24/08-23/09: Δημιουργική φαίνετε η μέρα σήμερα. Έχοντας ως κίνητρο, το τι πραγματικά σας αρέσει και σας ικανοποιεί προχωράτε σε δημιουργικές αλλαγές των πραγμάτων γύρω σας. Αποφύγετε τις συναισθηματικές ακρότητες αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως θα θέλατε. Μην είστε απόλυτοι με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.        
Ζυγός 24/09-23/10: Η οικογένεια και το σπίτι έρχονται στο προσκήνιο. Τα πρέπει και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι σαν θελιά στο λαιμό σας, που αισθάνεστε ότι σας  πνίγει  σήμερα.  Κάποιοι μπορεί να ξεκινάτε κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό τομέα και αυτό είναι ένα επιπλέον βάρος για εσάς. Οι αλλαγές που γίνονται μέσα σας είναι πολλές αλλά σήμερα πρέπει να ξεπεράσετε συναισθηματικές εμπλοκές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει.      
Σκορπιός 24/10-22/11: αν και οι ρυθμοί φαίνεται να είναι πιο χαλαροί σήμερα θα επιδιώξετε επαφές και συναντήσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας σε φίλους, αδέλφια και γενικότερα άτομα του κοντινού σας επιβάλλοντος γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να τους αντιμετωπίσετε με εμπάθεια.               
Τοξότης 23/11-21/12: Η σωστή διαχείριση των οικονομικών θα σας προβληματίσει σήμερα. Προσπαθείτε ίσως να βρείτε το πώς πρέπει να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας για να μην έχετε προβλήματα.  Ζητήστε τη στήριξη φίλων ή συνεργατών. Λάθει του παρελθόντος μπορεί σήμερα να βγάλουν από μέσα σας απωθημένα. Κάποιοι σίγουρα αναρωτιέστε… Πότε επιτέλους θα χαρώ; Φέτος είπαμε είναι μια χρονιά που έχει να σας δώσει πράγματα, οπότε μη γκρινιάζετε. 
Αιγόκερος 22/12-20/01: Η σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα, σας φέρνει στο επίκεντρο. Σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και να θέλετε ν’ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με το Πλούτωνα σας δίνει τη δύναμη ν’ αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο αλλά μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να φτάσετε σε υπερβολές και να εμπλακείτε  σε παιχνίδια εξουσίας για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Ηρεμία και απομόνωση είναι το ζητούμενο της ημέρας. Θέλετε να μείνετε μόνοι και να σκεφτείτε τι γίνετε στη ζωή σας και πως πρέπει να αντιδράσετε. Οι αλλαγές που γίνονται μέσα σας είναι πολλές και θα σας οδηγήσουν σε ένα άλλο επίπεδο. Σήμερα όμως θα πρέπει να προσέξετε γιατί είστε επιρρεπείς σε συναισθηματικές ακρότητες.  Όχι… δεν είστε οι κατατρεγμένοι αυτής της ζωής και θα το δείτε άμεσα.     
Ιχθείς 20/02-20/03:  Κοινωνική ζωή και στόχοι είναι το θέμα σας αυτές τις ημέρες. Ο τρόπος που πρέπει να τα διαχειριστείτε μπορεί να μην σας αρέσει και να σας πιέζει σήμερα.  Μην πάρετε τώρα αποφάσεις κάτω από αυτή τη φόρτιση γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνετε λάθει. Οι φίλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα, προσέξτε λοιπόν τη συμπεριφορά σας απέναντί τους.
AstroMeleti