Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 03/01/2011

Η σελήνη σήμερα περνάει στο σοβαρό και πειθαρχημένο Αιγόκερο. Τα επαγγελματικά με κάποιο τρόπο μας απασχολούν περισσότερο τώρα. Ένα κλίμα συστολής και σοβαρότητας μπορεί να είναι διάχυτο και «τα πρέπει» έρχονται στο προσκήνιο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνουμε πράγματα της αρεσκείας μας, πράγματα που θέλουμε εμείς. Κοινωνικά πρέπει μας επιβάλλονται και μας καθοδηγούν.  
Κριός 21/03-20/04: Η εβδομάδα ξεκινάει με τα επαγγελματικά σε πρώτο πλάνο και ένα σωρό πρέπει διαδέχονται την πιο χαλαρή ατμόσφαιρα των προηγούμενων ημερών. Προσπαθήστε να ελέγξετε τυχόν συναισθηματικές ακρότητες και μην μπείτε σε διαμάχες με ανωτέρους.  Δεν είναι καιρός για παιχνίδια εξουσίας...
        
Ταύρος 21/04-21/05: Σχέδια που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές ή θέματα εξωτερικού θα έχετε τη δυνατότητα να τα προωθήσετε σήμερα.  Μην είστε απόλυτοι με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και αποφύγετε ν’ ακολουθήσετε το δρόμο «όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου». Ευκαιρίες στο τομέα καριέρα-αποκατάστα θα έχουν οι Ταύροι των τελευταίων ημερών. Φίλοι θα σας στηρίξουν.         
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικονομικά θέματα σας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό και σήμερα είναι μια  μέρα που θα πρέπει να  τακτοποιήσετε κάποια οικονομική εκκρεμότητα. Προσέξτε τον χειρισμό των οικονομικών σας και μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Χειρισμοί του τύπου «όλα ή τίποτα» δεν θα σας ωφελήσουν. Ευκαιρίες για συνεργασία μπορεί να προκύψουν  ξαφνικά στους Διδύμους των τελευταίων ημερών.          
Καρκίνος 22/06-22/07: Προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν για άλλη μια φορά. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ότι αφορά Μησυναισθηματικές ακρότητες και να γίνεται απόλυτοι με τους άλλους. Καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται για όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες. Θα έχετε ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ελέγξτε την υπεραισιοδοξία σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και μην κάνετε υπερβολές.   
 Λέων 23/07-23/08: Το πρόγραμμα σας φαίνετε πιεσμένο σήμερα. Πρέπει να βάλετε σε τάξη ένα σωρό πράγματα και δεν σας αρέσει αυτό.  Κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα ή τη δουλειά, με αφορμή την οικογένεια σας πιέζουν συναισθηματικά. Μην τα βάζετε με άτομα της οικογενείας σας.  Οι λέοντες των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση οικονομικών εκκρεμοτήτων.  Μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα μικρό προβληματάκι υγείας.      
Παρθένος 24/08-23/09: Μπαίνετε στη διαδικασία να σκεφτείτε πιο σοβαρά μια σχέση η ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Αν είστε γονείς η μέρα μπορεί να είναι αφιερωμένη στα παιδιά.  Αισθάνεστε πάντως ανανεωμένοι και δυνατοί έτοιμοι να προχωρήσετε σε αλλαγές. Ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες θα υπάρξουν για όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες.
Ζυγός 24/09-23/10: Από τον οικογενειακό χώρο μπορεί να  δεχτείτε σήμερα πιέσεις για κάποιο λόγο. Κρατείστε την ψυχραιμία σας γιατί μπορεί να φτάσετε σε συναισθηματικές ακρότητες λόγω οικονομικών ή απόκτησης αγαθών.  Σε εργασιακά θέματα μπορεί να λειτουργήσει υπερβολικά οι ζυγοί των τελευταίων ημερών. Η υπεραισιοδοξία  δεν είναι καλός οδηγός.
Σκορπιός 24/10-22/11: Αδέλφια, συγγενείς ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας περιορίσουν σήμερα πιθανός φορτώνοντας σας με δικές τους υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε την συναισθηματική σας κατάσταση και κρατήστε τις ισορροπίες. Ανταγωνισμοί και παιχνίδια εξουσίας δεν σας συμφέρουν αυτή τη στιγμή. Οι σκορπιοί των τελευταίων ημερών θα έχετε μια ευχάριστη και παράλληλα ερωτική μέρα.
Τοξότης 23/11-21/12: Οικονομικά είναι τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας και να τα διαχειριστείτε έτσι ώστε να νιώσετε ασφαλείς. Υποθέσεις από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια για να σας θυμίσουν λάθει του παρελθόντος. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν για εσάς των τελευταίων ημερών, στο σπίτι ή την οικογένεια.
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Η σελήνη περνάει στο ζώδιο σας, φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικά σας θέματα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να λειτουργήσετε με ομαδικότητα σε  θέματα συλλογικής δουλειάς ή ομαδικών δραστηριοτήτων. Μην είστε απόλυτοι και μην τα βάζετε με φίλους. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο ανταγωνιστικοί.          
Υδροχόος 21/01-19/02: Εσωστρεφείς σας βρίσκει το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Θα θέλατε να μείνετε μόνοι στο σπίτι, αλλά δεν είναι εφικτό. Καλύτερα να μη μείνετε μόνοι γιατί θέματα ή απωθημένα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και  σας φορτίζουν συναισθηματικά.  Κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό τους . Φίλοι σας στηρίζουν.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Θα νιώσετε την ανάγκη να γίνεται πιο κοινωνικοί ή θα πρέπει να ακολουθήσετε το πρόγραμμα κάποιων φίλων.  Το αν θα πρέπει να  ενταχτείτε σε μια κοινωνική ομάδα μπορεί να σας προβληματίσει σήμερα.  Μην παρασύρεστε από το συναισθηματισμό σας γιατί μπορεί να φτάσετε σε ακρότητες. Τα ψάρια των τελευταίων ημερών έχουν ευκαιρίες που μπορεί να τους αλλάξουν τη ζωή αλλά θα πρέπει να κινηθούν με σύνεση και σοβαρότητα μακριά από υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις.   
AstroMeleti