Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 15 & 16/01/2011

Αρκετά με τις ανασφάλειες και τη πλήξη. Από το μεσημέρι οι τόνοι ανεβαίνουν με το πέρασμα της σελήνης στους εξωστρεφείς Διδύμους. Το σαββατοκύριακο θα είναι άκρως επικοινωνιακό με πολλές συζητήσεις επαφές και μετακινήσεις. Η είσοδος του Άρη στον υδροχόο μας κάνει πιο ανεξάρτητους αλλά και πιο ανθρωπιστές. Η αμφισβήτηση οτιδήποτε θεωρείτε κατεστημένο είναι κανόνας. Προσοχή σε ακρότητες.    
Κριός 21/03-20/04: ιδιαίτερα πολυάσχολο φαίνετε να είναι αυτό το Σαββατοκύριακο.  Άλλοι απλά έχετε αποφασίσει να πάτε ένα ταξίδι κάπου εδώ κοντά και άλλοι θα θελήσετε να  συναντήσετε άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον ή να πάτε μια μονοήμερη εκδρομή. Από την Κυριακή δεν θα χαλάτε πια όλη σας την ενέργεια μόνο ή άμεσα σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κοινωνική ζωή κατά την οποία θα έχετε τη δυνατότητα, όχι μόνο να διασκεδάσετε αλλά παράλληλα θα διευρύνετε τον κύκλοι σας. κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε σε οργανωμένες  κοινωνικές ομάδας π.χ. συλλόγους, clubs, ομάδες κλπ...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Πιο ευαίσθητοι είστε σήμερα σε θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Δεν πρόκειται να επιτρέψετε σε κανένα να πάρει κάτι δικό σας. Αν και Σαββατοκύριακο δεν πρόκειται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, ούτε θα ταράξετε πολύ τα νερά σας. Εγώ θα σας πρότεινα να διασκεδάσετε λίγο γιατί από Δευτέρα ο χώρος των επαγγελματικών θα γίνει πιο ανταγωνιστικός και θα χρειαστεί προσπάθεια για να τον αντιμετωπίσετε. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με ανωτέρους.           
Δίδυμοι 22/05-21/06: Από το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο σας οπότε το Σαββατοκύριακο σας ανήκει. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν.  Μερικοί μπορεί να τολμήσετε και κάποιες προσωπικές αλλαγές, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στο χώρο σας. Το ευχάριστο είναι ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε, ή τις τακτοποιήσατε ή θα σταματήσουν να σας απασχολούν τόσο έντονα από την Κυριακή. Ένα διάστημα γεμάτο ενέργεια και δράση ξεκινάει για εσάς και οι φιλοδοξίες σας παίρνουν τον πρώτο ρόλο. Είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε ή και να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο το θέλατε.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Εσωστρέφεια , κούραση και αυξημένη ευαισθησία θα είναι τα χαρακτηριστικά  αυτού του Σαββατοκύριακου. Οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων αρχίζουν σιγά- σιγά να μην σας απασχολούν και το ενδιαφέρον σας στρέφετε σε οικονομικά και φορολογικά θέματα. Αν πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με δάνεια, ασφάλειες ή κληρονομικά, τώρα ξεκινάει ένα καλό διάστημα. Η ερωτική σας διάθεση γίνεται πιο έντονη τώρα.  
Λέων 23/07-23/08: Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη και οι φίλοι συναντήσεις με τους φίλους γίνονται σχεδόν καθημερινές. Η πολύ δουλειά και το τρέξιμο στην καθημερινότητα σας είχαν κουράσει το τελευταίο διάστημα. Τώρα οι έντονοι ρυθμοί υποχωρούν και σας δίνετε η δυνατότητα ν’  ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Να είστε προσεκτικοί γιατί δεν είναι απίθανο να υπάρξουν και εντάσεις με το σύντροφο και τους συνεργάτες.
Παρθένος 24/08-23/09: Καριέρα και κοινωνική καταξίωση θα σας απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο κάνοντας σας να αισθανθείτε είτε στον παράδεισο είτε στην κόλαση. Οι γονείς μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα αυτές τις μέρες. Όπως και να έχει, διασκεδάστε το γιατί από Δευτέρα η δουλειά θα είναι περισσότερη και το πρόγραμμα σας φορτωμένο. Θέματα εργασιακά έρχονται στο προσκήνιο και οι σχέσεις στον εργασιακό χώρο, με τους συνεργάτες  μπορεί να ενταθούν . Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε κακές συνήθειες.      
Ζυγός 24/09-23/10: Το σαββατοκύριακο θέλετε να ξεσκάσετε και ν’ ξεφύγετε απ’ ότι σας δημιουργεί προβλήματα. Κάνετε σχέδια για τα επόμενα βήματα σας, ένα ταξίδι ή κάποιες σπουδές. Η κατάσταση στο σπίτι ηρεμεί και ξεκινάει μια πιο χαρούμενη και δυναμική περίοδος για εσάς. Γίνεστε πιο χαρούμενοι και δημιουργικοί ενώ και η αυτοπεποίθηση σας μεγαλώνει. Οι ελεύθεροι θα έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε ασταμάτητα, ενώ και οι δεσμευμένοι θα μπορούσατε να ανανεώσετε τη σχέση σας αυτή τη περίοδο. Αν κάποιοι από εσάς θα θέλανε να γίνουν γονείς, δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε.               
Σκορπιός 24/10-22/11: εσωστρέφεια και εσωτερική αναζήτηση θα είναι το ζητούμενο για μερικούς από εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάποιοι άλλοι μπορεί να φέρεται στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να διεγείρει τα συναισθήματα σας. κουραστήκατε μάλλον να τρέχετε από εδώ και από εκεί και από Κυριακή θα διανύσετε μια περίοδο που το σπίτι και η οικογένεια  μπορεί να μονοπωλούν την καθημερινότητα σας.    Αλλαγές στο σπίτι ή μια μετακόμιση σε καινούργιο σπίτι είναι πιθανά. Να είστε μόνο προσεκτικοί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με άτομα της οικογενείας.    
Τοξότης 23/11-21/12: Επαγγελματικές  η προσωπικές σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο μέσα στο Σαββατοκύριακο.  Κάποιοι μπορεί απλά να αφιερώσετε όλο το σαββατοκύριακο στο σύντροφο σας και να περάσετε πολύ ωραία και κάποιοι άλλοι μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούσαν και το κυνήγι του χρήματος από την Κυριακή φαίνεται να υποχωρούν.  Τώρα αυξάνονται οι μετακινήσεις σας και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί για μικροατυχήματα. Οι επαφές με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον είναι συχνές και μπορεί να υπάρξουν καβγάδες με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες κλπ.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Σαββατοκύριακο ρουτίνας είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς. Δουλειά, καθαρισμός και οργάνωση σε πρώτο πλάνο. Κάποιο προβληματάκι υγείας είναι πιθανό να σας παρουσιαστεί. Οι ρυθμοί  αρχίζουν να πέφτουν από την Κυριακή με την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο σας. Το ενδιαφέρον σας τώρα στρέφετε σε οικονομικά θέματα και επικεντρώνεστε στην απόκτηση χρημάτων. Παράλληλα αυτό το διάστημα μπορεί να έχει και αρκετά έξοδα, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τον προϋπολογισμό σας.           
Υδροχόος 21/01-19/02: Ευχάριστο και ανανεωτικό αναμένετε το Σαββατοκύριακο για τους Υδροχόους. Διασκέδαση, έρωτας αλλά και δημιουργία. Η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει. Το παρασκήνιο το οποίο κινούταν γύρω σας τώρα υποχωρεί και αν δεν ήσασταν εσείς που το κινούσατε, τώρα έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που γίνονταν πίσω από την πλάτη σας. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας αποκτάτε ιδιαίτερη ενέργεια και δύναμη. Μπορεί ν’ ασχοληθείτε με  ένα σπορ ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας. Βρείτε κανάλια να διοχετεύσετε την ενέργεια που θα σας δώσει ο Άρης γιατί αλλιώς θα τρώγεστε με τα ρούχα σας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Η οικογένεια και το σπίτι θα σας απορροφήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάντε αλλαγές στο σπίτι, φτιάξτε μια ζεστή ατμόσφαιρα για τα άτομα της οικογενείας σας και αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους. Μετά από ένα διάστημα που η κοινωνική σας ζωή ήταν σχετικά έντονη τώρα θα περάσετε στην εσωστρέφεια. Μπορεί να  θέλετε να μείνετε μόνοι ή να οργανώσετε ένα μυστικό σχέδιο. Αν κινηθείτε παρασκηνιακά, προσέξτε να μην δώσετε αφορμές για σχόλια. Ένα εσωτερικό ταξίδι απολογισμού θα ξεκινήσει από την Κυριακή και μπορεί να σας δημιουργήσει ανησυχία και αδικαιολόγητο θυμό.   
AstroMeleti