Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 17/01/2011

Η σελήνη παραμένει στους Διδύμους διατηρώντας μια πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακή διάθεση. Συζητήσεις, συμφωνίες, επαφές, μετακινήσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο ενώ μπορεί να μας διακατέχει και μια παιδικότητα. Καταπιανόμαστε με πολλά και διάφορα και στο τέλος αυτό μπορεί να  μας δημιουργήσει έναν εκνευρισμό.
Κριός 21/03-20/04: Η εβδομάδα ξεκινάει με νεύρα. Μια υπερδιέγερση, υπερένταση σας διακατέχει και καλό θα ήταν στο πρωινό σας σήμερα να συμπεριλάβετε και τη βαλεριάνα. Η υπεραισιοδοξία και ο παρορμητισμός θα σας οδηγήσουν σε λάθει που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την εξέλιξη κάποιου στόχου. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας και να είστε προσεκτικοί γιατί η υπερένταση μπορεί να σας δημιουργήσει ατυχήματα από απροσεξία...
 
Ταύρος 21/04-21/05: Συζητήσεις και επαφές θα έχετε σήμερα με στόχο την διασφάλιση των οικονομικών σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες οικονομικής και επαγγελματικής βελτίωσης τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά και αντικειμενικά γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει.   Οι ταύροι των τελευταίων ημερών εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σήμερα σε αυταπάτες, σχετικά με επαγγελματικούς ή προσωπικούς στόχους.             
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας διεγείροντας το αίσθημα ικανοποίησης πιο προσωπικών θεμάτων. Οι σχέσεις με τους άλλους και το πόσο σας καλύπτουν συναισθηματικά μπορεί να σας απασχολήσει τώρα. Αλλαγές αποφασίζετε να κάνετε τόσο στην εμφάνισή σας όσο και στο προσωπικό σας  χώρο. Στο χώρο των επαγγελματικών θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα πρέπει να εξετάσετε με προσοχή χωρίς να παρασύρεστε από υπεραισιόδοξες και υπερβολικές σκέψεις.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Νιώθετε πολύ κουρασμένοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά και πολύ θα θέλατε να μείνετε κάπου μόνοι σας και να ξεκουραστείτε λίγο πριν καταρρεύσετε. Δεν σας έλειπαν τα δικά σας… και σήμερα είναι πολύ πιθανό να σας φορτώσουν και οι άλλοι με δικές τους υποχρεώσεις και προβλήματα. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.  
Λέων 23/07-23/08: Δεν θα είναι εύκολο να μπείτε σε πρόγραμμα και θα επιλέγατε να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε από το να πάτε στη δουλειά. Προσέξτε τις υπερβολές στον οικονομικό τομέα και μην κάνετε επιπόλαια έξοδα. Τακτοποιήστε  οικονομικές εκκρεμότητες. Προσέξτε όλες τις λεπτομέρειες και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη αν πρόκειται να υπογράψετε κάτι σχετικό με δάνειο ή άλλη οικονομική συμφωνία. Τα λιοντάρια των τελευταίων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια πολύ ρομαντική μέρα με το σύντροφο σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Ίσως αντιμετωπίσετε με επιπολαιότητα υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την καριέρα και τη ζωή σας. Ευκαιρίες στον Τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών θα υπάρξουν για τους παρθένους των τελευταίων ημερών. Εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα γιατί μπορεί από τη μία, κάποια  να φαίνετε σαν super ευκαιρία και τελικά να είναι υπερεκτιμημένη ενώ από την άλλη κάποια αξιόλογη ευκαιρία να περάσει απαρατήρητη.       
Ζυγός 24/09-23/10: Η επικοινωνιακή πολιτική φαίνεται να βοηθάει στην προώθηση των σχεδίων σας. Εξελίξεις υπάρχουν σε θέματα που αφορούν ταξίδια , σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Το πρόγραμμα σας αλλάζει και μπορεί να φτάσετε σε ακρότητες και υπερβολές προσπαθώντας να καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία σας.              
Σκορπιός 24/10-22/11: Τρέξιμο με οικονομικά ή φορολογικά θέματα μπορεί να σας προκύψει σήμερα. Μην φερθείτε επιπόλαια και αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν σήμερα. αν υπογράψετε οποιασδήποτε μορφής οικονομική συμφωνία, δώστε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και διαβάστε ακόμη και τα ψηλά γράμματα.  Αποφύγετε συναισθηματικές υπερβολές με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας (αν είστε γονείς). Όνειρα για οικογένεια ή ένα σπίτι θα κάνουν οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο.      
Τοξότης 23/11-21/12: Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τη σημερινή σας διάθεση. Με τη σελήνη απέναντί σας φαίνεται να είστε λίγο νευρικοί και αισθάνεστε πως οι άλλοι σας προκαλούν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσέξτε τη συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα στον οικογενειακό χώρο. Συζητήσεις με άτομα τις οικογενείας δεν θα είναι εύκολες και μάλλον θα δημιουργηθούν εντάσεις. 
Αιγόκερος 22/12-20/01: Φορτωμένο παραμένει το πρόγραμμα σας και για σήμερα. μπορεί να έχετε πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνετε στη δουλειά ή γενικότερα μέσα στη μέρα και αυτό σας εκνευρίζει. Διαφυλάξτε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Είναι πολύ πιθανό να γίνουν συζητήσεις με συγγενείς ή συνεργάτες με θέμα τα οικονομικά. Αντιμετωπίστε σοβαρά το ζήτημα χωρίς υπερβολές και αποφύγετε την επιπόλαιη διαχείριση των οικονομικών ή περιουσιακών πόρων σας.  Θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις.              
Υδροχόος 21/01-19/02: Ανανεωμένους, δημιουργικούς και γεμάτους αυτοπεποίθηση σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας. Η επαφή με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά στην περίπτωση που είστε γονείς, σας ανεβάζει και σας φτιάχνει τη διάθεση. Στα οικονομικά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να κάνετε αλόγιστες δαπάνες ή να προκύψουν κάποιες οικονομικές ευκαιρίες που δεν θα διαχειριστείτε με την ανάλογη σοβαρότητα.
Ιχθείς 20/02-20/03: Τα οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα συνεχίσουν να σας απασχολούν για το πρώτο μισό και της σημερινής  ημέρας. Η διάθεση σας μπορεί να είναι λίγο πεσμένη και να σας διακατέχει μια εσωστρέφεια.  Από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα αλλάζουν, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και χαρούμενοι.  Προσέξτε όμως γιατί υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.
AstroMeleti