Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες Προβλέψεις 08 & 09/01/2011

Στο ζώδιο των Ιχθύων θα βρίσκετε η σελήνη το Σαββατοκύριακο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού και ευαισθησίας.  «Συνεχίζω να ονειρεύομαι γιατί θέλω να συνεχίζω να ζω» είχε πει ο φιλόσοφος Γκεόρκγ Γκαντάμερ. Με τη σελήνη στους Ιχθείς, σίγουρα θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή του αυτό το Σαββατοκύριακο και θα ονειρευτούμε ότι και όπως το θέλουμε. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι η τάση να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα μέσα από το ποτό ή τα φάρμακα.  
Κριός 21/03-20/04: Αν και είναι πιθανό να έχετε  μια τάση εσωστρέφειας και να θέλετε να μείνετε στο σπίτι δύσκολα θα τα καταφέρετε όλο και κάποιος θα σας ξεσηκώσει. Τα όνειρα σας σχετίζονται με τις βαθύτερες επιθυμίες σας σε ότι αφορά καριέρα και αποκατάσταση. Η είσοδο της Αφροδίτης στον τοξότη θα αποδειχθεί πολύ ευνοϊκή για το ζώδιο σας.  Μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα, με πιο ανοικτό μυαλό τα πράγματα και να προωθήσετε τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη θα μπορούσατε απλά να εκμεταλλευτείτε αυτό το ευνοϊκό διάστημα για να περάσετε ευχάριστα με φίλους, να πάτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να προωθήσετε ότι έχει σχέση με σπουδές, νομικά και εξωτερικό...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, πέρασε στο ζώδιο του τοξότη κάνοντας λίγο πιο αισιόδοξους και θετικούς. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, βοηθώντας σας να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες κλπ.  Εσείς του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εύνοια της μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου. Εξελίξεις θα υπάρχουν και στα ερωτικά.  Είστε κοινωνικοί αυτό το Σαββατοκύριακο, θα συναντηθείτε με φίλους, θα διασκεδάσετε και θα ανανεωθείτε.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά μπορεί να υπάρξουν και να σας πιέσουν. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο της Αφροδίτης απέναντί σας στον Τοξότη. Θα χρειαστεί ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Δείτε και τις δικές τους ανάγκες, ακούστε τι έχουν να σας πουν και μετά αξιολογήστε τους. Πάντως οι σχέσεις φαίνετε να βελτιόνονται. Βλέποντας τη ζωή σας και κάνοντας όνειρα γι’ αυτήν έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερες επιθυμίες σας για τον τρόπο που ζείτε στην καθημερινότητα σας. Πολύ δυνατό σαββατοκύριακο από ερωτικής και σεξουαλικής πλευράς.     
Καρκίνος 22/06-22/07:  Όνειρα και σχέδια για το μέλλον  κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Με την είσοδος της Αφροδίτης στο τομέα που αφορά τα εργασιακά σας σηματοδοτείτε μια περίοδος, ενός μήνα περίπου όπου μπορείτε να βελτιώσετε το εργασιακό σας πρόγραμμα ή τις εργασιακές σας επιδόσεις. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και γενικότερα η ατμόσφαιρα στην δουλειά γίνεται καλύτερη. Καλό διάστημα για ν’ ασχοληθείτε με την υγεία σας και να κόψετε κάποιες κακές συνήθεις αν θέλετε. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής. Στο τομέα των σχέσεων τα προβλήματα συνεχίζουν αλλά το Σαββατοκύριακο οι τόνοι πέφτουν.     
 Λέων 23/07-23/08: Η Αφροδίτη με το πέρασμα της στον Τοξότη φέρνει μια πολύ ευνοϊκή περίοδο στα προσωπικά και ερωτικά σας. Η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά. Είναι πολύ πιθανό ένας έρωτας να μπει στη ζωή σας. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, οι έρωτας σας θα αναζωογονηθεί και θα έρθετε πιο κοντά. Είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα. Θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε. Θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Αν έχετε παιδιά εκμεταλλευτείτε αυτή τη περίοδο για να έρθετε πιο κοντά τους. Καλλιτεχνικά σχέδια προωθούνται ενώ δεν θα ήταν κακό να ανοίξετε και ένα παράθυρο στην τύχη. Θέματα εργασίας – καθημερινού προγράμματος ή υγείας ευνοούνται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θα έχετε τη στήριξη ανωτέρων σας.
Παρθένος 24/08-23/09: Η οικογενειακή σας ζωή ή θέματα ακίνητης περιουσίας ευνοούνται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι πολύ όμορφη και αρμονική. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού. Θα δέχεστε συχνά κόσμο στο σπίτι και θα περνάτε ευχάριστα εκεί. Μπορείτε να προωθήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων αν το θέλετε. Οι σχέσεις με άτομα τις οικογενείας βελτιώνονται. Το Σαββατοκύριακο βέβαια με τη σελήνη απέναντι σας δεν θα είναι και τόσο ήρεμα τα πράγματα, ιδιαίτερα στις σχέσεις με το σύντροφο ή συνεργάτες σας. Μπορεί να νιώσετε ότι σας προκαλούν οι άλλοι.    
Ζυγός 24/09-23/10: καιρός να οργανώσετε κάποια πράγματα γιατί τις προηγούμενες μέρες ήσασταν πιο χαλαροί. Ανανεώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα και βάζετε τάξη στον προσωπικό σας χώρο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ευχάριστη και νομίζω ότι το χρειαζόσαστε αυτό. Για ένα περίπου μήνα θα μπορείτε να δείτε αγαπημένα πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον και να διασκεδάσετε. Ευχάριστες επαφές, συζητήσεις και πολλές μετακινήσεις θα υπάρχουν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Οργανώστε μικρά ταξίδια, σε κοντινούς προορισμούς. Θέματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία, γραπτά, συμβόλαια, συμφωνίες ευνοούνται. Την Κυριακή θα δεχθείτε φίλους στο σπίτι.          
Σκορπιός 24/10-22/11: Αυτό που θα σας ικανοποιούσε το Σαββατοκύριακο θα ήταν να βρείτε λίγο χρόνο  για να χαλαρώσετε.  Η Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιο σας αλλά πέρασε στον τομέα των οικονομικών, οπότε τα χρήματα σας με κάποιο τρόπο θα τονωθούν. Αξιοποιήστε αυτό το μήνα όσο καλύτερα μπορείτε για να βελτιώσετε, τόσο τα οικονομικά όσο και τα συναισθηματικά σας. Την Κυριακή ευνοούνται συζητήσεις και μετακινήσεις.      
Τοξότης 23/11-21/12: Η θα σας απασχολήσουν οικογενειακά ζητήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή θα θελήσετε να μείνετε στο σπίτι και να χουχουλιάσετε στον καναπέ σας. Δεν είναι σωστό να υποδέχεστε έτσι την  Αφροδίτη που μπήκε στο ζώδιο σας και θα σας χαρίσει γοητεία και μαγνητισμό. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα μπορούσαν να εξελιχθούν εύκολα σε φιλίες. Γίνεστε ακόμη πιο  ελκυστικός και μπορείτε να κατακτήσετε τους πάντες. Εκμεταλλευτείτε το.  
Αιγόκερος 22/12-20/01:  «Περνώ και μόνος μου καλά». Αυτό νομίζω ότι θα είναι το motto  σας τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη.  Μια τάση απομόνωσης και αποξένωσης  θα υπάρχει. Θέλετε ν’ αποσυρθείτε, να κάνετε τον απολογισμό σας και να προχωρήσετε. Κάποιοι θα πάρετε μια βοήθεια, τη στήριξη που χρειαζόσαστε. Τώρα, το Σαββατοκύριακο η μέρα είναι πολυάσχολη. Επαφές συζητήσεις και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα. Δεν είναι απίθανο να πραγματοποιήσετε ένα μικρό ταξίδι.  Οι αλλαγές που γίνονται γύρω σας, σας έχουν κουράσει αλλά το Σαββατοκύριακο ηρεμούν λίγο τα πράγματα.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Οικονομικά και συναισθηματικά θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ίσως κάνετε κάποιες αγορές.  Η Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι για εσάς ξεκινάει ένα διάστημα, ενός μήνα περίπου , που η κοινωνώ ας ζωή θα είναι πολύ ευχάριστη. Οι προσκλήσεις για εξόδους θα είναι σχεδόν καθημερινές. Θέματα που αφορούν συλλογική δουλειά ευνοούνται. Κάποιοι θα διασκεδάσετε παίρνοντας  μέρος σε ομαδικές  δραστηριότητες. Στόχοι και πράγματα στα οποία ελπίζατε τώρα μπορούν να προωθηθούν.  Το Σαββατοκύριακο παρασκηνιακά θέματα ευνοούνται, ενώ μπορεί να προκύψουν έσοδα από εκεί που δεν το περιμένατε.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Η σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Ασχοληθείτε λοιπόν με προσωπικά σας θέματα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και κανονίστε κάτι ρομαντικό για εσάς και το σύντροφό σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα επηρεάσει θετικά θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Ότι αφορά τα επαγγελματικά σας τώρα θα καταφέρετε να το προωθήσετε με ευκολία.  Πρόκειται για μια περίοδο που καταφέρνετε να γίνεται ορατό και στους γύρω σας ότι κάνετε και κερδίζετε την αναγνώριση και την αποδοχή των ανωτέρων σας. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείτε το Σαββατοκύριακο.  
AstroMeleti