Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 06/01/2011

Μετά από τρεις περίπου ημέρες που μας απασχόλησαν ίσως λίγο περισσότερο τα επαγγελματικά, οι κανόνες και τα πρέπει, βάζοντας μας σε μια διάθεσή πιο σοβαρή σήμερα κάνουμε την επανάστασή μας. Με τη σελήνη στο Υδροχόο από εχτές το βράδυ θέλουμε να ξεφύγουμε από οτιδήποτε καθιερωμένο και τετριμμένο. Το πρόγραμμα που μπορεί να είχαμε κάνει για σήμερα δεν έχει πια καμία αξία και πάνω από  όλα είναι οι προσωπικές μας ανάγκες. Νιώθουμε την ανάγκη να βρεθούμε με φίλους, να διασκεδάσουμε. Η δράση μας είναι αποσπασματική και λίγο «τρελή». Βάλτε όρια στην επαναστατικότητα σας.
Κριός 21/03-20/04:  Κάτω ή όχι από την πίεση των αλλαγών που έχετε δρομολογήσει ή απλά συμβαίνουν στη ζωή σας, σήμερα γίνεστε πιο κοινωνικοί. Κάποιοι νιώθετε την ανάγκη να δικτυωθείτε, να βρείτε ομοϊδεάτες σας και να ενταχθείτε στην ίδια ομάδα μ’ αυτούς. Άλλοι απλά θέλετε να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Όπως και να έχει είστε πιο κοινωνικοί και ευαισθητοποιημένοι στις διαθέσεις των γύρω σας.  Στόχοι, ελπίδες και η διαδικασία για την πραγματοποίηση τους έρχονται στο προσκήνιο...
       
Ταύρος 21/04-21/05: Έγκριση και αναγνώριση είναι το ζητούμενο για κάποιους από εσάς σήμερα. Η φήμη σας και η εικόνα σας προς τα έξω είναι σημαντικά.  Αν και τα πράγματα δεν πάνε άσχημα για εσάς, σήμερα  θέματα γύρο από καριέρα και αποκατάσταση έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Αν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας, αυτό το αίσθημα  μπορεί να μεγεθυνθεί σήμερα. Βάλτε στόχους και κυνηγήστε τους, ούτως ή αλλιώς το 2011 και ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνό του είναι ευνοϊκό για εσάς.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η ελευθερία και η ανεξαρτησία, σε όλα τα επίπεδα έχει μεγάλη σημασία για εσάς σήμερα. θέλετε να πετάξετε πέρα από σύνορα και φραγμούς με στόχο την επέκταση και την εξέλιξή σας π.χ. μέσα από ταξίδια που σας ανοίγουν το μυαλό και τους ορίζοντες ή μέσα από σπουδές. Κάνετε αλλαγές, για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες. Νέα σχέδια έρχονται στο μυαλό σας ή προωθείτε με ευκολία ένα ήδη υπάρχον σχέδιο. Κάποιοι μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι για να σπάσετε τη ρουτίνα ή να ξεφύγετε από την πλήξη που συχνά πυκνά σας πιάνει. Όσοι έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες μην ξεχνάτε ότι για ένα δεκαήμερο περίπου ακόμα θέματα καριέρας ευνοούνται.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Κάθε δραστηριότητα που διεγείρει τα συναισθήματα σας, σήμερα σας ελκύει. Πολλά βέβαια είναι αυτά που μπορεί να διεγείρουν τα συναισθήματα σας τον τελευταίο καιρό. Οι εξελίξεις τόσο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όσο και στα οικογενειακά, σας έχουν κουράσει και δεν έχετε άδικο να θέλετε να ξεφύγετε από όλα αυτά. Πιο έντονα όμως νομίζω ότι θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα σήμερα και εκκρεμότητες προς τρίτους. Σ’ αυτό τον τομέα θα θελήσετε να κάνετε την επανάστασή σας και να ξεφύγετε με κάποιο τρόπο. Σχέδια με προοπτικές μπορούν να προωθήσουν με ευκολία οι καρκίνοι των τελευταίων ημερών.    
 Λέων 23/07-23/08: Οι στενές προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τις διαθέσεις σας. Η απελευθέρωση από βάρη που μπορεί να σας δημιουργούν αυτές οι σχέσεις είναι το ζητούμενο της ημέρας. Προσπαθήστε να ελέγξετε την επαναστατική σας διάθεση και μην μπείτε σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Προσπαθείτε σε ήπιο κλίμα να τους εξηγήσετε πως αισθάνεστε. Οικονομικά ζητήματα θα μπορέσουν να διευθετήσουν με ευκολία μέχρι και τα μέσα του μηνός οι λέοντες των τελευταίων ημερών.    
Παρθένος 24/08-23/09: Οι προηγούμενες ημέρες ήταν αρκετά καλές για εσάς τους Παρθένους. Πολλοί καταφέρατε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Από σήμερα θα πρέπει να επιστρέψετε στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητας σας , είτε σας αρέσει, είτε όχι. Θέματα εργασιακά έρχονται στο προσκήνιο και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μάλλον κάποιες αλλαγές. Δεν θα είναι εύκολο σήμερα ν’ ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας λόγω ανατροπών. Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σας προκύψει, ίσως από απροσεξία ή εκνευρισμό.    
Ζυγός 24/09-23/10: Αν και γύρω σας όλα μπορεί να αλλάζουν και εσείς μάταια προσπαθείτε να  κρατήσετε τις ισορροπίες, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να  αισθανθείτε λίγο καλύτερα. Νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και γίνεστε πιο εξωστρεφείς.  Είστε πιο δημιουργικοί ενώ χόμπι και διασκέδαση σήμερα έχουν την τιμητική τους. Ότι μπορεί να σας προσφέρει απόλαυση είναι καλοδεχούμενο. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο βελτιώνετε ενώ οι αδέσμευτοι έχετε νιώθετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε. Όσοι από εσάς είστε γονείς θα περάσετε ευχάριστες στιγμές παρέα με τα παιδιά σας σήμερα.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Η προσοχή σας σήμερα στρέφετε σε οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Αλλαγές θέλετε να κάνετε στις οικογενειακές σας σχέσεις ή να  ανατρέψετε κατεστημένα στην οικογένεια  που σας ενοχλούν. Και στο χώρο του σπιτιού θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Το κλίμα  ασφάλειας και προστασίας που συνήθως μας υπάρχει στο χώρο του σπιτιού, σήμερα με κάποιο τρόπο ανατρέπετε. Εσείς των τελευταίων ημερών θα ζλησετε ένα μεγάλο έρωτα ή θα αποκτήσετε έναν απόγονο (αν το θέλετε)μέχρι τα μέσα του μήνα.     
Τοξότης 23/11-21/12: Πολύ δραστήρια και επικοινωνιακή μέρα η σημερινή. Θα βρεθείτε με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα  γενικότερα και θα περάσετε καλά.  Αλλαγές μπορεί να θελήσετε να  κάνετε κάποιοι στο άμεσο περιβάλλον σας ή θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από αυτό. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνίας και την έκφρασή σας αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες, συγγενείς ή φίλους. Μια μετακόμιση  μπορεί να σας περάσει από το μυαλό σήμερα. Οι τοξότες των τελευταίων ημερών, μην ξεχνάτε ότι μέχρι και τα μέσα του μήνα διανύετε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο σε οικογενειακά  ή θέματα ακινήτων.          
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής ασφάλειας έρχονται στο προσκήνιο για να σπάσετε τους κανόνες και να κάνετε την ανατροπή.  Η σοβαρή διαχείριση των οικονομικών ή άλλων αγαθών σήμερα χάνει κάθε αξία.  Νιώθετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε όλες σας τις αδυναμίες χωρίς να σκέφτεστε το κόστος. Οπότε θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί  με τα χρήματα σας και να μην κάνετε εκκεντρικές και ακραίες δαπάνες.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η σελήνη στο ζώδιο σας από σήμερα, σας φέρνει στο επίκεντρο και σας ωθεί ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα. Τονίζεται η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας να εκφραστείτε και να βγάλετε από μέσα σας ότι αισθάνεστε. Ευτυχώς ο κύκλος σας είναι τεράστιος οπότε κάποιος θα βρεθεί να σας ακούσει. Αλλαγές θα κάνετε σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμα και στην εξωτερική σας εμφάνισης θα αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές. Οι υδροχόοι των τελευταίων ημερών, μέχρι και τις 20 του μηνός διανύεται ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τα οικονομικά σας. Μια ξαφνική ευκαιρία μπορεί να σας προκύψει από ένα φίλο ή  για μια συλλογική δουλεία που θα βελτιώσει κατά πολύ τα οικονομικά σας.            
Ιχθείς 20/02-20/03: Πιο εσωστρεφείς γίνεστε σήμερα. θέλετε να αποσυρθείτε κάπου ήσυχα και να ξεκουραστείτε. Να πετάξετε από επάνω σας όλες τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα και να τα πείτε για λίγο με τον εαυτό σας. Δεν νομίζω ότι οι εξελίξεις στην κοινωνική σας ζωή θα σας το επιτρέψουν. Μην ξεχνάτε ότι όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή μεταξύ 18 και 20 Μαρτίου, μέχρι και τις 20 του μηνός, διανύεται μια πολύ ευνοϊκή περίοδο με την τύχη να είναι στο πλευρό σας. Κάτι ξαφνικό μπορεί να προκύψει που θα σας αλλάξει τη ζωή. Προσπαθήστε τώρα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας ή απλά ανοίξτε ένα παράθυρο στην τύχη.     
AstroMeleti