Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 20/01/2011

Στο ζώδιο του Λέοντα περνάει σήμερα η σελήνη κάνοντας μας να νιώθουμε την ανάγκη να εκτεθούμε, να επιδείξουμε τις ικανότητες και τα ταλέντα μας, με στόχο την αναγνώριση της αξίας μας και την αποδοχή των άλλων. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει και σε εγωκεντρικές. Αναζητάμε τη διασκέδαση, το παιχνίδι και τη χαρά. Ο ήλιος από σήμερα περνάει στον υδροχόο δίνοντας μια επαναστατική αλλά και αλτρουιστική τάση σε ότι κάνουμε. Παράλληλα αυτό το διάστημα μπορεί με μεγαλύτερη ευκολία να αμφισβητούμε σχεδόν τα πάντα.     
Κριός 21/03-20/04: μετά τον Άρη, τώρα και ο ήλιος περνάει στο ζώδιο του υδροχόου, τονίζοντας ακόμη περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Ξεκινώντας από εσάς του πρώτου δεκαημέρου, σιγά-σιγά όλοι οι κριοί, θα δείτε την κοινωνική σας ζωή να ζωντανεύει ή θα το επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι. Είναι μια περίοδος που μπορεί να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να δικτυωθείτε. Η συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες σας βοηθάει να δείξετε τις ικανότητες σας και να κερδίσετε την αποδοχή των άλλων. Σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα για εσάς. Τα σχέδια σας προωθούνται και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε με φίλους ή να παραβρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση...
              
Ταύρος 21/04-21/05: Όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής αποκατάστασης κερδίζει έδαφος και εσείς ασχολείστε με θέματα που τον αφορούν. Η καριέρα βρίσκετε στο επίκεντρο. Πολύ από εσάς σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να αναδειχτείτε στο χώρο που ήδη δουλεύεται. Οι ευκαιρίες σίγουρα θα υπάρξουν. Σήμερα βέβαια θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική δράση και την οικογενειακή ζωή. Τα οικονομικά σας ή του συντρόφου σας βελτιώνονται σήμερα.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Πολυάσχολη μέρα, με το μυαλό και το σώμα σε εγρήγορση. Μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες σε πρώτο πλάνο. Κάποιοι μπορεί να πραγματοποιήσετε και ένα ταξίδι. Όλο και περισσότερο φαίνετε να επικεντρώνεστε στα σχέδια για το μέλλον σας. Φίλοι και η γενικότερη επικοινωνία σας βοηθούν να βρείτε νέους στόχους, να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες και να επιδιώξετε την πραγματοποίηση νέων σχεδίων. Πολλοί οργανώνετε με φίλους ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Είναι ένα καλό διάστημα για να προωθήσετε θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες. Σήμερα καλή μέρα για να βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Όσοι θέλετε μπορείτε να επιδιώξετε να κάνετε καινούργιες σχέσεις.         
Καρκίνος 22/06-22/07:  ευαισθητοποιημένη ακόμη από την χθεσινή πανσέληνο, σήμερα θα πρέπει ν’ ασχοληθείτε με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Με την είσοδο και του ήλιου στον υδροχόο, αυτή την  περίοδο το ενδιαφέρον σας επικεντρώνετε σε κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με τρίτους. Θα χρειαστεί ίσως να τρέξετε για την τακτοποίηση  θεμάτων σε εφορίες, δημόσια ταμεία, τράπεζες, ασφάλειες κλπ. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε μια οικονομική επένδυση. Βαθύτερες επιθυμίες σας που αφορούν οικονομικά και αποκατάσταση θα σας προβληματίσουν. Σήμερα μπορείτε να διαχειριστείτε με επιτυχία, θέματα εργασιακά ή υγείας.    
Λέων 23/07-23/08: Στο προσκήνιο θα βρίσκεστε σήμερα και αύριο με τη σελήνη στο ζώδιο σας. Σχέσεις και συνεργασίες έχουν αρχίσει και σας απασχολούν όλο και πιο έντονα. Ίσως τώρα χρειάζεται ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτές. Τόσο ο γάμος σας αλλά και κάθε κοντινή επαγγελματική η προσωπική σχέση μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ζητώντας την αμέριστη προσοχή σας. Θέματα , που μπορεί να υπάρχουν σε αυτές τις σχέσεις, θετικά ή αρνητικά,   τώρα φωτίζονται και σας αγγίζουν περισσότερο. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ηρεμία και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις.
Παρθένος 24/08-23/09: Ζητήματα εργασίας ή υγείας έχουν αρχίσει να έχουν άμεση προτεραιότητα για εσάς τους παρθένους. Το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι φορτωμένο, τόσο από τη δουλειά, όσο και από προσωπικές σας υποθέσεις. Είναι πολύ δύσκολο, έως και ακατόρθωτο να βάλετε οργανώσετε τα πράγματα μέσα στην ημέρα. Ακόμα και όταν τα καταφέρνετε όλο και κάτι γίνεται που ανατρέπει το πρόγραμμά σας. Δύσκολη περίοδος για ένα παρθένο που επιθυμεί την τάξη και την οργάνωση. Όλη αυτή η αναταραχή και το τρέξιμο για να ανταποκριθείτε σε όλα είναι και ένας από τους λόγους που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την υγεία σας γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί. Καλή η σημερινή μέρα για να τακτοποιήσετε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων. Σήμερα μάλλον νιώθετε πολύ κουρασμένοι και θέλετε να ηρεμήσετε. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι πολύ καλή οπότε εκμεταλλευτείτε το.
Ζυγός 24/09-23/10: Όλο και καλύτερα αισθάνεστε μέρα με τη μέρα. Με την είσοδο και του Ήλιου στον υδροχόο η αυτοπεποίθηση και οι ενθουσιασμός αυξάνονται και αρχίζετε να νιώθετε πιο δυνατοί. Μπορείτε τώρα να προωθήσετε όπως εσείς θέλετε, τους στόχους και ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο αυτή την περίοδο. Όχι μόνο θα έχετε τη δυνατότητα να εκθέσετε τις απόψεις και τα σχέδια σας αλλά θα είναι και πιο εύκολο να τα αποδεχθούν οι άλλοι. Αξιοποιήστε την κάθε δημιουργική σας ιδέα. Επίσης αυτό το διάστημα θα μπορούσατε να περάσετε πολύ καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά. Βγείτε, χαρείτε, διασκεδάστε και φλερτάρετε αν είστε ελεύθεροι.  Σήμερα θα μπορούσατε με ευκολία να διαπραγματευτείτε ή να κάνετε μια επιτυχή οικονομική συμφωνία.         
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά ή θέματα ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν για το επόμενο διάστημα. Προβλήματα με άτομα της οικογενείας μπορεί να ανεβάσουν τους τόνους. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την επαναστατική σας διάθεση και αποφύγετε τους ανταγωνισμούς και τα παιχνίδια εξουσίας. Αλλαγές μπορεί να γίνουν στο σπίτι τόσο σε άψυχο όσο και σε έμψυχο υλικό. Κάποιοι φεύγουν, ή κάποιοι έρχονται. Κάποιοι μπορεί να μετακομίζετε. Καριέρα και κοινωνική καταξίωση θα σας    απασχολήσουν σήμερα. Ενώ αν θέλετε μπορείτε να τακτοποιήσετε με επιτυχία οικονομικά ζητήματα και να βελτιώσετε το εισόδημά σας.
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του λέοντα, σας φτιάχνει τη διάθεση και σας αναζωογονεί. Το μέλλον φαντάζει πολύ όμορφο και εσείς νιώθετε έτοιμος να το κατακτήσετε. Σήμερα φαίνεστε πολύ γοητευτικοί και η παρουσία σας γίνεται άμεσα αντιληπτή στους χώρους που βρίσκεστε.   Με Ήλιο και Άρη στον Υδροχόο η ενέργεια σας βρίσκετε στο κόκκινο. Κάπου θα πρέπει να τη διοχετεύσετε για να αποφύγετε τσακωμούς, εντάσεις και πιθανά ατυχήματα από βιασύνη ή απροσεξία. Προωθήστε τα σχέδια σας και ότι άλλο σας ικανοποιεί μέσα από την επικοινωνία. Βγείτε, συναντήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Συμβόλαια και συμφωνίες θα μπορούσατε να τα προχωρήσετε αυτό το διάστημα.    
Αιγόκερος 22/12-20/01: Ο τομέας των οικονομικών σας φωτίζετε με την είσοδο και του ήλιου στο Υδροχόο. Θα επικεντρωθείτε σε υλικά αγαθά και το εισόδημα σας προσπαθώντας να τα διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο και να νιώσετε ασφαλείς. Από τη μια μπορεί να κάνετε τώρα επενδύσεις και αγορές ή με κάποιο τρόπο να βελτιώσετε το εισόδημα σας αλλά από την άλλη θα πρέπει να είστε συνετοί γιατί υπάρχει η περίπτωση να κάνετε σπατάλες και υπέρμετρες δαπάνες χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κάποιοι θα αποφασίσετε να αγοράσετε ένα σπίτι ή να κάνετε μια ανακαίνιση (μικρή ή μεγάλη). Μια παρασκηνιακή σχέση σήμερα ευνοείτε.       
Υδροχόος 21/01-19/02: Με την είσοδο σήμερα του Ήλιου στον Υδροχόο, αρχίζει η περίοδος των γενεθλίων σας.  Εδώ και λίγες μέρες βρίσκετε και ο Άρης στο ζώδιο σας  και ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών, τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνει πολύ πιο δυναμικούς και ενεργητικούς, έτοιμους να κατακτήσετε τον οποιονδήποτε στόχο. Μόνο οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί ως προς τον στόχο. Δηλαδή βεβαιωθείτε ότι αυτό στο οποίο αποφασίσατε να επενδύσετε είτε προσωπικό, είτε επαγγελματικό, αξίζει πραγματικά τον κόπο. Σήμερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη ενώ θα μπορούσατε να οργανώσετε μια όμορφη συγκέντρωση φίλων στο σπίτι σας.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Με θέματα υγείας ή εργασίας θα ασχοληθείτε σήμερα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε ένα ζήτημα  καριέρας ή αποκατάστασης. Ίσως πάρετε κάποιο ευχάριστο μήνυμα για μια οικονομική εξέλιξη που αφορά την αποκατάσταση σας. Το παρασκήνιο γίνεται ακόμη πιο έντονο με την είσοδο και του  Ήλιου μετά τον Άρη στο Ζώδιο του Υδροχόου. Ή εσείς χειρίζεστε κρυφά κάποιο ζήτημα αυτή την περίοδο ή γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σας που θα τα μάθετε αργότερα. Κινηθείτε με διακριτικότητα και μην δίνεται αφορμή για σχόλια.  Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να νιώθετε κουρασμένοι, να μην έχετε όρεξη για τίποτα και να θέλετε να μείνετε μόνοι για ένα μικρό διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας.     
AstroMeleti