Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 02/01/2011

Ο καινούργιος χρόνος ξεκινάει με τη σελήνη στον Τοξότη που δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού. Αισθανόμαστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να κατακτήσουμε νέους στόχους και να δοκιμάσουμε νέες εμπειρίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντες μας.  Θα πρέπει μόνο να προσέξουμε μην το παρακάνουμε και φτάσουμε  σε υπερβολές. 
Κριός 21/03-20/04: Σε κλίμα ανεξαρτησίας και ενθουσιασμού βρίσκεστε τις πρώτες μέρες του χρόνου. Αισιόδοξοι και έτοιμοι να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Το μυαλό σας ταξιδεύει προσπαθώντας να βρει διεξόδους και να σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Πολύ, σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε κάποιες σπουδές. Σχέσεις  και συνεργασίες σας μπορούν να σταθεροποιηθούν σήμερα. Η επαφή σας με  ηλικιωμένα άτομα ή ανωτέρους θα είναι άκρως εποικοδομητική και με θετικά αποτελέσματα. Με μια πιο ρεαλιστική διάθεση και μακριά από συναισθηματισμούς, μπορείτε σήμερα να πάρετε αποφάσεις για θέματα σχέσεων ή συνεργασιών....
      
Ταύρος 21/04-21/05: Με μια πιο απελευθερωμένη διάθεση και με πιο ανοικτό μυαλό θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας σε σημαντικές αποφάσεις. Τα πράγματα στη δουλειά πάνε καλύτερα και οι κόποι σας αποδίδουν. Αν έχετε κάνει κάποια σχέδια για την δουλειά θα μπορούσατε να τα προωθήσετε ή να τα σταθεροποιήσετε τώρα.  Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας σήμερα φαίνονται σημάδια βελτίωσης.        
Δίδυμοι 22/05-21/06: Σε θέματα σχέσεων φαίνετε να επικεντρώνεστε σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να σας απασχολήσουν και να πρέπει να σκεφτείτε για θέματα οικογενειακά ή ακινήτων. Κάποιες σχέσεις σας καταπιέζουν και νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από αυτές.  Προσπαθήστε να είστε σαφής και συγκεκριμένος στο λόγο σας χωρίς να κάνετε κοιλιές και να φλυαρείτε. Τα μεγάλα λόγια και οι υπερφίαλες δηλώσεις δεν θα σας ωφελήσουν. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο μπορεί να σταθεροποιηθεί ή ένας ερωτικός δεσμός επισημοποιείτε.          
Καρκίνος 22/06-22/07: Μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης και διασκέδασης, από σήμερα επιστρέφετε στη ρουτίνα σας. Μια πολυάσχολη  μέρα που θα πρέπει να οργανώσετε και να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα. Σκέψεις, συζητήσεις και επαφές για τη δουλειά και την καθημερινότητα σας έρχονται στο προσκήνιο. Οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια  που τον τελευταίο καιρό ήταν πολλές, ιδιαίτερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου,  σήμερα φαίνετε να μην σας απασχολούν τόσο. Θέματα για το σπίτι και την οικογένεια  τακτοποιούνται. Κάποιο προβληματάκι υγείας μπορεί να παρουσιαστεί.  
 Λέων 23/07-23/08: Ανανεωμένοι και δυνατοί γίνεστε το επίκεντρο σήμερα αναζητώντας την επιβεβαίωση και την αποδοχή των άλλων. Προσέξτε γιατί μπορεί να το παρακάνετε φέρνοντας τα’ αντίθετα αποτελέσματα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις βελτιώνονται σήμερα. Μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο προωθείτε.        
Παρθένος 24/08-23/09: Οικογένεια και ακίνητη περιουσία έρχονται στο προσκήνιο σήμερα.  Οι οικογενειακές σχέσεις σας προβληματίζουν και η επικοινωνία γίνεται μετ’ εμποδίων. Οικονομικές υποθέσεις τακτοποιούνται και τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται.  
Ζυγός 24/09-23/10: Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα. Χρειάζονται τη βοήθεια σας και μπορεί να αναλάβετε δικές τους υποχρεώσεις. Προσέξτε τις υπερβολές σε θέματα επικοινωνίας.
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Κάποιες ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν ή θα έχετε κάποιες ιδέες για να βελτιώσετε  τα οικονομικά σας.  Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον,  θα σας στηρίξουν.
Τοξότης 23/11-21/12: Με προσωπικά σας θέματα θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε σήμερα. Κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες θα σας απασχολήσουν. Σιγουρευτείτε ότι οι ιδέες που θα έχετε για συνεργασίες , είναι υλοποιήσιμες. Είστε πολύ αισιόδοξοι και το πιο πιθανό είναι τα σχέδια σας να είναι μεγαλεπήβολα και δύσκολα υλοποιήσιμα. Φίλοι σας στηρίζουν.    
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Αρκετά κουραστήκατε αυτές τις μέρες. Σήμερα θα επιλέξετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε.  Οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά δείχνουν ή να μην σας απασχολούν πολύ σήμερα ενώ και οι  φόβοι σας για θέματα καριέρας δείχνουν να υποχωρούν.        
Υδροχόος 21/01-19/02:  Με φίλους και γνωστούς θα περάσετε και τη σημερινή μέρα. Νιώθετε την ανάγκη να βγείτε, να διασκεδάσετε. Σκέψεις και ιδέες για συλλογική δουλειά η ομαδικές δραστηριότητες προωθούνται. Οι υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε σχέδια για ένα ταξίδι, σπουδές ή νομικές διαδικασίες.
Ιχθείς 20/02-20/03: Καριέρα και αποκατάσταση έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Συζητήσεις και επαφές θα έχετε  στο σπίτι με φόντο τα επαγγελματικά.  Φίλοι και κοινωνικές επαφές θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας.

AstroMeleti