Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 24/01/2011

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σελήνη στο κοινωνικό ζυγό. Η προσοχή μας τώρα στρέφετε σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν υπάρχουν προβλήματα θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ισορροπία στις σχέσεις. Πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε ή να πούμε πράγματα που δεν τα πιστεύουμε και δεν μας αρέσουν, μόνο και μόνο για να γίνουμε αρεστοί και να έρθουμε πιο κοντά με κάποιους που θέλουμε.
Κριός 21/03-20/04: Ο Δίας έχει μπει ήδη στο ζώδιο σας κάνοντας σας πιο αισιόδοξους και ενθουσιώδεις. Παρόλα αυτά, προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις σας προβληματίζουν εδώ και καιρό αναγκάζοντάς σας να έρθετε αντιμέτωποι με την  πραγματική διάσταση της κάθε σχέσης, έτσι ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας και να προχωρήσετε. Σήμερα επηρεάζετε άμεσα η διάθεση σας από τις εξελίξεις στις σχέσεις και τους δίνετε προτεραιότητα. Προσέξτε γιατί υπάρχει έντονο κλίμα ανταγωνισμού. Η κοινωνική ζωή των Κριών του πρώτου δεκαημέρου είναι έντονη σήμερα. Νέοι άνθρωποι θέλετε να μπουν στη ζωή σας και νιώθετε την ανάγκη να τονώσετε την κοινωνική σας ζωή...

Ταύρος 21/04-21/05: Εργασιακά ή θέματα υγείας είναι η προτεραιότητα σας σήμερα. Οι υποχρεώσεις για σήμερα είναι πολλές και χρειάζεται να οργανωθείτε καλά για να αντεπεξέλθετε. Επαγγελματικά και θέματα αποκατάστασης σήμερα μπορούν να  προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο.  Μην πάρετε αποφάσεις και μην κάνετε σχέδια που αφορούν μια σχέση ή συνεργασία. Ίσως το ότι νιώθετε, ότι δεν έχετε την απαιτούμενη βοήθεια από το σύντροφο σας ή κάποιο συνεργάτη σας πληγώνει και βγάζει απωθημένα που μπορεί να έχετε.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Χαρούμενο, ρομαντικό και ερωτικό το κλίμα της μέρας σήμερα. Μπορείτε να διασκεδάσετε και να χαρείτε είτε με το σύντροφο σας, είτε με τα παιδιά σας , αν είστε γονείς. Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου θα καταφέρετε να προωθήσετε ένα σχέδιο ή θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Οικονομικά θέματα και βαθύτερες επιθυμίες σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραία συναισθήματα και συμπεριφορές.             
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η ισορροπία και η αρμονία στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ένα οικονομικό θέμα δικό σας ή του/ της συζύγου σήμερα ευνοείτε. Προωθείστε οικονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τρίτους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες κλπ). Κινηθείτε με προσοχή σε θέματα καριέρας. Εξετάστε προσεκτικά όποια ευκαιρία προκύψει. Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Ελέγξτε τα έντονα συναισθήματα σας σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες και μην παρασύρεστε από εμμονές και απωθημένα.  
Λέων 23/07-23/08: Πολυάσχολη και επικοινωνιακή η μέρα σήμερα. Όμορφες επαφές και συζητήσεις που βοηθούν να βρεθεί μια ισορροπία στις σχέσεις που το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται στο επίκεντρο και προβληματίζουν τουλάχιστον εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε τις συζητήσεις στον εργασιακό χώρο γιατί είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και μπορεί να πείτε και ν’ ακούσετε λόγια που πληγώνουν. Να είστε προσεκτικοί για μικροατυχήματα.   
Παρθένος 24/08-23/09: Προσεκτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε σήμερα. Έντονα συναισθήματα οικονομικής ή συναισθηματικής ανασφάλειας μπορεί να σας προκύψουν.  Χρησιμοποιείστε το πρακτικό μυαλό σας για να βρείτε διεξόδους και να  αντιμετωπίσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις και τα προβλήματα. Στον εργασιακό χώρο τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα μπορούσατε σήμερα να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν εργασία ή υγεία.  Μην είστε σκληροί και απόλυτοι με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Σας βασανίζουν σκέψεις για το τι πραγματικά σας ικανοποιεί και τι θα θέλατε να κάνετε στη ζωή σας. Οι σκέψεις αυτές μπορεί να ρίξουν την αυτοπεποίθηση σας και να βγάλουν από μέσα σας απωθημένα.
Ζυγός 24/09-23/10: Η σελήνη βρίσκετε σήμερα στο ζώδιο σας και εσείς στο επίκεντρο. Θα επιλέξετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ενώ όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα ή έχετε αναλάβει  πολλές υποχρεώσεις, μπορεί σήμερα να νιώσετε περισσότερο πιεσμένοι. Προσέξτε γιατί μπορεί η πίεση αυτή να δημιουργήσει προβλήματα και στις οικογενειακές σας σχέσεις. Προσέξτε τι λέτε. Παρόλα αυτά η μέρα είναι ευνοϊκή για να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιο. Διασκεδάσετε και χαρείτε τη ζωή  με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πολύ καλή μέρα για να διασκεδάσετε ή να βελτιώσετε τη σχέση  με και τα παιδιά σας, αν είστε γονείς.          
Σκορπιός 24/10-22/11: Ο στοίχος «Περνώ και μόνη μου καλά» νομίζω πως σας αντιπροσωπεύει σήμερα. Νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι,  και να ηρεμήσετε, να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αυτό δεν θα είναι εύκολο και μπορεί να σας οδηγήσει σε εκνευρισμό και υπερβολική-ακρέα συμπεριφορά με άτομα  από το κοντινό σας περιβάλλον. Αποφύγετε συζητήσεις γιατί μπορεί να σας ξεφύγουν σκληρές κουβέντες που πληγώνουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να προωθήσετε ζητήματα ακινήτων ή να βελτιώσετε τις οικογενειακές σχέσεις που βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό τον καιρό.
Τοξότης 23/11-21/12: Πολλές υποχρεώσεις σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν σήμερα. Ευνοούνται ζητήματα επικοινωνίας. Συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες μπορούν να προωθηθούν σήμερα. Αν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση σας με τα αδέλφια και γενικότερα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα μπορούσατε να λύσετε τα προβλήματα και να βελτιώσετε τις σχέσεις.  Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές για να ικανοποιήσετε επιθυμίες σας και να αισθανθείτε καλύτερα.   
Αιγόκερος 22/12-20/01: Επαγγελματικά είναι τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Προβλήματα, καθυστερήσεις αλλά και πολλές υποχρεώσεις σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης σας βγάζουν από τα ρούχα σας σήμερα. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα, σαν κίνητρο για αλλαγή και μην βγάζετε απωθημένα και κακίες που δεν οδηγούν πουθενά. Καλή μέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικά  ή περιουσιακά ζητήματα. 
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα σχέδια σας έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για αλλαγές στις μέχρι τώρα επιλογές σας. Γενικότερα η μέρα είναι καλή και εσείς αισθάνεστε αισιόδοξοι και δυνατοί. Μην αφήσετε, προβλήματα από το παρελθόν ή τυχόν απολογισμοί που μπορεί να κάνετε τώρα, να σας ρίξουν και να σας οδηγήσουν σε συναισθηματικές εκρήξεις. Επιλέξτε να περάσετε καλά με το σύντροφο και τους φίλους σας.
Ιχθείς 20/02-20/03: Οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν, έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν. Το παρασκήνιο καλά κρατεί. Κάποια πράγματα μπορεί να γίνονται τώρα πίσω από την πλάτη σας αλλά πολύ σύντομα θα τα μάθετε.  Αν εσείς κινήστε παρασκηνιακά, να είστε προσεκτικοί και μην δίνεται αφορμές για σχόλια. Κάποιοι μπορεί απλά να θέλετε να  αποσυρθείτε και να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα σας για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Προσέξτε για υπερβολές στα οικονομικά.     
AstroMeleti