Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 29 & 30/01/2011

Η σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Τοξότη έως και το απόγευμα της Κυριακής δίνοντάς μας μέχρι τότε  ενθουσιασμό, αισιοδοξία και χαρά. Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη με εμάς να νιώθουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε σχεδόν τα πάντα και όλα θα πάνε καλά τελικά. Πρέπει μόνο να προσέξουμε και να μην περάσουμε τα όρια γιατί η υπεραισιοδοξία μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές. Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής τα πράγματα σοβαρεύουν και η αισιοδοξία, δίνει τη θέση της στην υπευθυνότητα. 
Κριός 21/03-20/04: Αν και οι προβληματισμοί σας σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις παραμένουν, ίσως σήμερα βλέπετε τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα ή με πιο ήπια διάθεση. Προτιμάτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή και την  προώθηση των προσωπικών στόχων σας. Η παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή μια έξοδος με φίλους για διασκέδαση υπάρχει σίγουρα στο πρόγραμμα σας. Η Κυριακή προβλέπεται ακόμη πιο ευχάριστη (μέχρι το απόγευμα). Τα σχέδια σας πάνε ακριβώς όπως τα θέλετε και βρίσκεται άτομα στα οποία μπορείτε να στηριχθείτε και να προχωρήσετε. Ανοίξτε τα φτερά σας, προσέχοντας μόνο τον παρορμητισμό σας.  Ένα ταξίδι σίγουρα θα σας ευχαριστούσε αυτό το διάστημα και θα το απολαμβάνατε...
                    
Ταύρος 21/04-21/05: Η ικανοποίηση όλων των επιθυμιών σας είναι τώρα το ζητούμενο. Οι υποχρεώσεις ή τα προβλήματα στη δουλειά βρίσκονται πάντα στο μυαλό σας. Τώρα όμως μπορεί να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να κάνετε και θέλετε να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φοβίες και να αλλάξετε τη ζωή σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε πιο σίγουροι και ασφαλείς. Την Κυριακή η ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη και οι επιθυμίες σας ακόμη πιο έντονες. Μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις στα οικονομικά και εισοδηματικές πηγές που θα σας στηρίξουν. Προσέξτε μόνο οι οικονομικές προσδοκίες σας να είναι λογικές και έλεγξε χωρίς βιασύνες όλα τα δεδομένα. 
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οι σχέσεις βελτιώνονται ίσως γιατί εσείς τις αντιμετωπίζετε πιο χαλαρά και  με ένα πιο φιλελεύθερο και ανοικτό τρόπο. Αν και δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε τα υπαρξιακά ή τα προσωπικά που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό ρίχνοντας την διάθεση και τη ζωτικότητα σας. Το Σαββατοκύριακο φαίνεται να κυλάει σχετικά ομαλά και ευχάριστα. Στόχοι και νέα ξεκινήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας βοηθήσει να τα πραγματοποιήσετε. Γνωρίστε νέους ανθρώπους που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μια ξαφνική αλλαγή μπορεί να προκύψει στην ζωή των Διδύμων, των τελευταίων ημερών.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Δουλειές και υγεία παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας. Όμως το κλίμα είναι ευχάριστο και οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με ευκολία. Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα με το σπίτι και τη οικογένεια συνεχίζουν να σας απασχολούν αλλά τα βλέπετε με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Βαθύτερες επιθυμίες που αφορούν την επαγγελματική σας και όχι μόνο αποκατάσταση τώρα έρχονται στην επιφάνια και δραστηριοποιήστε για την ικανοποίηση τους. Ευχάριστες στιγμές αλλά και ευκαιρίες προκύπτουν την Κυριακή μέσα από συναντήσεις με φίλους ή γνωστούς. Επαγγελματικές ευκαιρίες θα υπάρξουν για εσάς των πρώτων ημερών αλλά μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μελετήστε το.     
Λέων 23/07-23/08: Δημιουργικό, ερωτικό και ευχάριστο αυτό το σαββατοκύριακο για εσάς. Μπορεί τα προβλήματα επικοινωνίας, μια μετακόμιση ή οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει από άτομα στο κοντινό σας περιβάλλον να  παραμένουν αλλά εσείς σήμερα είστε αποφασισμένοι να τα αντιμετωπίσετε πιο χαλαρά και να ξεκουραστείτε λίγο. Θα ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά και θ’ απολύσετε στιγμές μαζί τους. Νέοι δρόμοι ανοίγονται για εσάς των πρώτων ημερών. Κάποιοι μπορεί απλά να σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Την Κυριακή μπορεί να προκύψει μια ξαφνική αλλαγή στα οικονομικά όσων έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες.    
Παρθένος 24/08-23/09: Οικογενειακά και οικονομικά σας ζαλίζουν το κεφάλι αλλά αυτές τις μέρες θα τ’ αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία και πιο ανοικτό μυαλό. Έντονος φόρτος εργασίας συνεχίζει να υπάρχει και το Σάββατο. Ακόμη και όσοι δεν δουλεύεται θα αποφασίσετε να καθαρίσετε και να βάλετε τάξη στο σπίτι ή τον δικό σας χώρο.  Την Κυριακή το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο και θα περάσετε όμορφες στιγμές στο σπίτι ή σε κάποιο προσωπικό σας χώρο με αγαπημένα σας πρόσωπα. οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν για τους Παρθένους των πρώτων ημερών. Φίλοι μπορεί να σας στηρίζουν. Ο τομέας των σχέσεων παραμένει ρευστός και γεμάτος αλλαγές, για τους παρθένους των τελευταίων ημερών.           
Ζυγός 24/09-23/10: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει συνεχίζουν να είναι πολλές και να σας κουράζουν. Η μέρα σήμερα αλλά και γενικότερα το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο μετακινήσεις και επαφές. Αποφασίζεται να έχετε μια πιο χαλαρή επαφή με φίλους ή να πάτε μια εκδρομή, ένα κοντινό ταξιδάκι που θα σας πάρει μακριά από τα όρια που σας έχουν βάλει οι πολλές υποχρεώσεις. Η Κυριακή προβλέπετε ακόμη πιο ευχάριστη, ενώ ευκαιρίες και εξελίξεις θα υπάρχουν σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες για τους ζυγούς των πρώτων ημερών. Μην βιαστείτε να προχωρήσετε πριν εξετάσετε προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Θέματα υγείας και εργασίας συνεχίζουν να είναι ρευστά για όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες και χρειάζονται την προσοχή σας.    
Σκορπιός 24/10-22/11: Τα οικονομικά σας επηρεάζονται από την σελήνη στον Τοξότη και ίσως θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί στις δαπάνες σας μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής. Προβλήματα από το παρελθόν συνεχίζουν να ταλαιπωρούν πολλούς από εσάς αλλά η λύση δεν βρίσκετε στο shopping therapy. Θέματα σπιτιού και οικογένειας τώρα τα αντιμετωπίζετε από μια πιο αισιόδοξη και χαλαρή σκοπιά.  Αποφύγετε τις άσκοπες δαπάνες για το σπίτι. Ευκαιρίες για δουλειά ή στην δουλειά προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες (οι υπόλοιποι θα πάρετε αργότερα με τη σειρά σας). Ανατροπές σε ερωτικά και θέματα παιδιών επηρεάζουν τους σκορπιούς των 3-4 τελευταίων ημερών.                
Τοξότης 23/11-21/12: Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας για όλο σχεδόν το σαββατοκύριακο δίνοντας σας την ευκαιρία να βρεθείτε στο επίκεντρο τον καταστάσεων. Τα προβλήματα και ο περιορισμός της κοινωνικής σας ζωής υφίσταται και προβληματίζει περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαήμερου. Σήμερα και αύριο δεν φαίνετε να σας προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό το γεγονός αφού νιώθετε πιο αισιόδοξοι και δυναμικοί. Επιλέγετε  λοιπόν να γίνεται πιο δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Βρίσκεστε με φίλους, γνωρίζετε νέους ανθρώπους κάνοντας τη ζωή σας πιο ευχάριστη και κοινωνική. Εξελίξεις και ευκαιρίες που αφορούν ερωτικά και παιδιά μπορεί να προκύψουν για τους τοξότες των πρώτων ημερών.   Η ρευστότητα και οι αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας συνεχίζουν για εσάς των τελευταίων ημερών.  
Αιγόκερος 22/12-20/01: Ή είστε σε μια φάση που σας αρέσει να μένετε μόνοι αναπολώντας πράγματα από το παρελθόν και κάνοντας τον απολογισμό σας,  ή έχετε εμπλακεί σε ένα παρασκήνιο που σας ευχαριστεί. Οι σκέψεις γύρω από το τι θα κάνετε σ’ ότι αφορά επαγγελματικά και αποκατάσταση συνεχίζουν να σας ταλανίζουν αλλά το αισιόδοξο κλίμα του σαββατοκύριακου θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα καλύτερα και πιο χαλαρά. Στα οικονομικά υπάρχει μια κινητικότητα. Και εισπράττετε αλλά και ξοδεύετε αυτό το διάστημα. Το Σάββατο να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες για την οικογένεια και το σπίτι γιατί μπορεί να φανείτε σπάταλοι. Κάποιοι μπορεί να βρίσκεστε σε διαδικασία αγοραπωλησίας μιας κατοικίας, η οποία θα ολοκληρωθεί έως τα τέλει Φεβρουάριου.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Τα οικονομικά σας δημιουργούν ανασφάλειες οι οποίες γίνονται εμπόδιο στην προώθηση των σχεδίων σας.  Όμως μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά και αυτό θα σας βοηθήσει. Ούτως ή άλλως έχετε τη  απαραίτητη ενέργεια και δυναμική για να  πραγματοποιήσετε τις πρωτότυπες και προχωρημένες ιδέες σας. η κοινωνική ζωή παραμένει έντονη μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής. Οι υδροχόοι των πρώτων ημερών την Κυριακή έχετε την τύχη με το μέρος σας, ενώ εσείς των τελευταίων ημερών είναι πολύ πιθανό να βγείτε εκτός οικονομικού προϋπολογισμού γιατί κάτι δεν υπολογίσατε σωστά ή θα προκύψει κάτι ξαφνικό που δεν το περιμένατε. Προσέξτε στις μετακινήσεις.    
Ιχθείς 20/02-20/03:  Θέματα που αφορούν δάνεια ασφάλειες, εφορία και γενικότερα οικονομικά που έχουν να κάνουν και με τρίτους συνεχίζουν να σας απασχολούν αλλά αυτό το διάστημα φαίνετε να προωθούνται όπως θα θέλατε Οι ρυθμοί σας συνεχίζουν να είναι πεσμένοι ενώ κάποιοι μπορεί να δραστηριοποιήστε σε κάτι κρυφά με στόχο την βελτίωση των οικονομικών σας.  Επαγγελματικά ζητήματα και θέματα αποκατάστασης (προσωπικής και επαγγελματικής) προωθούνται. Έχετε τώρα την ικανότητα να γοητεύσετε άτομα κύρους τα οποία θα σας βοηθήσουν. Οι ιχθείς των πρώτων ημερών, την Κυριακή θα έχετε την  ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, μέσα από μια σχέση ή συνεργασία. Αλλαγές και απρόσμενες καταστάσεις προκύπτουν την Κυριακή για εσάς των τελευταίων ημερών.
AstroMeleti