Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 27/01/2011

Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο του σκορπιού συνεχίζοντας να επηρεάζει αλλά και να τονίζει τα συναισθήματα μας. Μπορεί τώρα, ότι μας λένε ή ότι γίνεται να το παίρνουμε πιο προσωπικά και να μας πληγώνει. Εμείς από την άλλη, έχουμε μια πιο επικριτική  και «κουτσομπολίστικη» διάθεση. Κάποιες φορές δεν αποκλείετε να γίνουμε εμπαθείς. Το κλίμα είναι ερωτικό κατά τη διάρκεια αυτής της σελήνης αλλά χρειάζεται να ελέγξουμε το πάθος και τη ζήλια μας, για να μην φτάσουμε σε ακραίες συμπεριφορές.
Κριός 21/03-20/04: Έντονα συναισθηματική μέρα και η σημερινή και οτιδήποτε μπορεί να διεγείρει τα συναισθήματα σας, σας προσελκύει (από μια εσωτερική αναζήτησε έως ένα θέμα που αφορά οικονομικά ή περιουσιακά). Προσέξτε μόνο γιατί μπορεί το συναίσθημα να σας παρασύρει και να γίνεται υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Η καριέρα και η αποκατάστασή σας, το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Σήμερα η επικοινωνία για θέματα καριέρας γίνεται με ευκολία γι’ αυτό προωθήστε συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις που θα θέλατε να κάνετε. Σχέδια, ταξίδια, θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάτε, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών, ότι ο Δίας αυτή την περίοδο σας βοηθάει  να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Τα προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες υποχωρούν αλλά μπαίνετε σε διαδικασία εσωτερικών διεργασιών για το πώς θα τα χειριστείτε τελικά...
            
Ταύρος 21/04-21/05: Στον τομέα των σχέσεων και σήμερα είστε ευάλωτοι και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αν και δεν είστε εύκολοι στις αλλαγές, το μυαλό σας αυτή την περίοδο είναι ανοικτό σε καινούργια πράγματα και νέες ιδέες. Έχετε το ραντάρ σας ανοικτό και ψάχνεστε για νέους δρόμους που θα σας οδηγήσουν μακριά από ότι έχετε κάνει μέχρι τώρα. Μπορεί να κάνετε συζητήσεις σήμερα για τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, προσπαθώντας να συλλέξετε τις απαραίτητες πληροφορίες  πριν μπείτε στη διαδικασία πραγματοποίησης τους. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών μπορεί τώρα να ζείτε κάτι ιδανικό σε ότι αφορά καριέρα και αποκατάσταση. Σιγουρευτείτε ότι όλα είναι όπως φαίνονται, ζητώντας ίσως και τη γνώμη κάποιου τρίτου. Τα οικονομικά πάνε καλά και έχετε ευκαιρίες για να βρείτε εισοδηματικές πηγές. Υποχρεώσεις και προβλήματα στη δουλειά, επανεξετάζονται τώρα.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Το φορτωμένο πρόγραμμα και η πολύ δουλειά σας δημιουργούν συναισθηματικές εκρήξεις. Μπορεί τώρα να αισθάνεστε π.χ. ότι δίνεται πολλά στη δουλειά ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες σας δεν κάνουν το ίδιο και να βγάζετε μι μικρή κακία. Αν θέλετε να διευθετήσετε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα, σήμερα είναι καλή μέρα για τέτοιου είδους συναλλαγές. Το κλίμα στις σχέσεις σας με το σύντροφο συνεχίζει να είναι καλό και περνάτε ευχάριστα μαζί ενώ και η κοινωνική σας ζωή πάει καλά και μην ξεχνάτε ότι ο Δίας σας δίνει ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι. Μια μελαγχολική περίοδος έχει ξεκινήσει για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου οι οποίοι είστε σε διαδικασία να ανακαλύψετε τι πραγματικά σας ευχαριστεί και τι θέλετε να κάνετε.       
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η σελήνη στο σκορπιό συνεχίζει να σας χαρίζει εξωστρέφεια και  δημιουργικότητα. Παράλληλα η μέρα μπορεί να είναι ερωτικοί και εσείς παθιασμένοι αλλά και ζηλιάρηδες.  Το κλίμα στις σχέσεις, κυρίως των Καρκίνων του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να είναι φορτισμένο, σήμερα όμως η επικοινωνία γίνεται με ευκολία και θα μπορούσατε να συζητήσετε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας για ότι σας απασχολεί. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο συνεχίζει να είναι ευχάριστο, ενώ και σε θέματα υγείας, αυτή την περίοδο τα πράγματα πάνε καλά. Οι καρκίνοι των πρώτων ημερών μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν για εσάς ευκαιρίες επαγγελματικής και κοινωνικής αποκατάστασης τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε. Υποχρεώσεις και προβλήματα στην οικογένεια ή το σπίτι παραμένουν για όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο αλλά τώρα μπορεί να επανεξετάζετε τα δεδομένα.      
Λέων 23/07-23/08: Οικογενειακά ή θέματα ακίνητης περιουσίας συνεχίζουν και σήμερα ν’ απασχολούν κάποιους από εσάς. Μην  γίνεστε εριστικοί με άτομα της οικογενείας σας. Δουλειά και καθημερινή οργάνωση βρίσκονται  σε περίοδο αλλαγών (τουλάχιστον για τα λιοντάρια του πρώτου δεκαημέρου). Σήμερα μπορείτε να συζητήσετε και να διαπραγματευτείτε για θέματα δουλειάς ή και υγείας. Μια έντονα ερωτική και δημιουργική περίοδο διανύετε όσοι έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο. Νέοι δρόμοι σας ανοίγονται και με αισιοδοξία και ενθουσιασμό μπορείτε τώρα πια να κάνετε σχέδια και να φυτεύεται τους σπόρους για ένα καλύτερο μέλλον.
Παρθένος 24/08-23/09: Η έντονη κινητικότητα συνεχίζει και σήμερα με εσάς να τρέχετε από εδώ και από εκεί και να κάνετε διάφορα πράγματα. Συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, που έχετε καιρό να τα δείτε, είναι πολύ πιθανές. Οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, εδώ και πολύ καιρό δεν είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή σας και θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα σύμφωνα με το τι πραγματικά σας ικανοποιεί. Σήμερα ευνοούνται οι συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα. Το μυαλό (η λογική) και η ψυχή σας συνεργάζονται άριστα σήμερα οπότε θα μπορούσε η σκέψη σας να είναι αποδοτική και να έχει θετικά αποτελέσματα. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι καλή και με αισιοδοξία αντιμετωπίζετε αλλαγές που μπορεί να προκύπτουν. Κάποιοι τώρα αλλάζετε εντελώς την αισθητική και τη διακόσμηση στο χώρο σας. Τα οικονομικά, ειδικά για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες, βελτιώνονται.       
Ζυγός 24/09-23/10: Τα οικονομικά και σήμερα στο προσκήνιο. Από τη μια νιώθετε την ανάγκη να δαπανήσετε χρήματα για την ικανοποίηση κάποιων επιθυμιών σας αλλά σε αρκετές περιπτώσεις η  ανασφάλεια δεν σας το επιτρέπει. Τα προβλήματα και οι αλλαγές σε οικογένεια και σπίτι μπορεί να συνεχίζονται αλλά σήμερα είναι καλή μέρα για να συζητήσετε με άτομα της οικογενείας και να διευθετήσετε διαφορές ή εκκρεμότητες. Οι ζυγοί των πρώτων ημερών μην ξεχνάτε ότι διανύετε μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες ή θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε παλαιότερες. Πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου επαναπροσδιορίζετε προσωπικές υποθέσεις και σχέσεις.   
Σκορπιός 24/10-22/11: Αν και φαίνετε να είστε συναισθηματικά φορτισμένοι, η επικοινωνία με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον γίνετε χωρίς προβλήματα. Οι σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου ή έχετε αλλάξει περιβάλλον, έχετε μετακομίσει ή ετοιμάζεστε να το κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα.  Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές μπορεί να βρείτε νέες εισοδηματικές πηγές. Βγείτε λοιπόν, μην αφήσετε καμία πρόσκληση ανεκμετάλλευτη. Γνωρίστε κόσμο και ακούστε τι έχουν να σας προτείνουν.  Στον εργασιακό τομέα υπάρχουν ευκαιρίες για τους σκορπιούς των πρώτον ημερών (μέχρι τον Ιούνιο σιγά- σιγά θα ευνοηθείτε όλοι). Μόνο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να  ταλαιπωρήστε ακόμη από σφάλματα του παρελθόντος.         
Τοξότης 23/11-21/12: «Αχ πόσο βαριέμαι!» είναι ο στοίχος που θα έλεγα ότι σας ταιριάζει σήμερα. Δεν φαίνετε να έχετε όρεξη για τίποτα περισσότερο από το να μείνετε κάπου μόνοι σας. Αν θέλετε να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα σήμερα θα μπορούσατε να το κάνετε με ευκολία. Συζητήστε με συνεργάτες ή τον εργοδότη σας για να βρείτε λύσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκετε για λίγες μέρες ακόμη στο ζώδιο σας δίνοντάς σας γοητεία και κάνοντας σας ελκυστικό. Ευκαιρίες για να προωθήσουν τα δημιουργικά τους σχέδια θα έχουν όσοι γεννήθηκαν τις πρώτες ημέρες. Ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σας ή αν το θέλετε, μπορείτε τώρα να προσπαθήσετε για έναν απόγονο.          
Αιγόκερος 22/12-20/01: στόχοι και ελπίδες σήμερα σας ευαισθητοποιούν και σας κάνουν πιο ευάλωτους. Ίσως δεν έχετε κατασταλάξει ακόμη και δεν είστε σίγουροι αν πραγματικά ε οι στόχοι σας  είναι παράλληλα και οι επιθυμίες σας. Σήμερα πάντως είστε σε θέση να το σκεφτείτε σοβαρά. Οι ευκαιρίες σε θέματα οικογενείας και ακίνητης περιουσίας συνεχίζουν για τους Αιγόκερους των πρώτων ημερών.  Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε ξεκινήσει μια διαδικασία εσωτερικής έρευνας,  σε ότι αφορά τις εξελίξεις στην καριέρα σας. Θα επανεξετάσετε τώρα θέματα που αφορούν την επαγγελματική και κοινωνική σας αποκατάσταση.
Υδροχόος 21/01-19/02: Η ζωή σας έρχεται στο επίκεντρο και υπάρχει η τάση ελέγχου για το τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Κάποιοι ρίχνετε τις ευθύνες για τις αποτυχίες σας στους άλλους και να  βγάζετε μια μικρή κακία. Κάποιοι άλλοι μπορεί να χαίρεστε γιατί τα έχετε καταφέρει. Τα επαγγελματικά κυρίως σας απασχολούν. Είναι και εκείνος ο Ποσειδώνας που  βρίσκετε στο ζώδιο σας και δεν σας έφερε και λίγα μπερδέματα. Τώρα επηρεάζει μόνο εσάς των τελευταίων ημερών που πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αποδέχεστε αμέσως ότι φαίνετε πάρα πολύ καλό. Παρασκηνιακές συζητήσεις ή συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ευνοούνται. Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ καλή και οι σχέσεις με τους φίλους βελτιώνονται. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία των υδροχόων του δευτέρου δεκαημέρου περιορίζετε. Τα σχέδια σας παγώνουν καθώς μπαίνετε στη διαδικασία να τα επανεξετάσετε.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Αν και οι ρυθμοί σας είναι σε γενικές γραμμές χαμηλοί  η αναζήτηση  ελευθερίας, σε όλα τα επίπεδα είναι το ζητούμενο της ημέρας. Θέλετε να ξεφύγετε απ’ οτιδήποτε σας βάζει φραγμούς και σας περιορίζει. Θα μπορούσατε λοιπόν σήμερα να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε αφήνοντας για λίγο πίσω ότι σας πιέζει. Κάποιοι μπορεί να αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας προσφέρει νέες εμπειρίες και συγκινήσεις. Οικονομικές ευκαιρίες προκύπτουν  στους Ιχθείς των πρώτων ημερών.  Ένα έντονο παρασκήνιο υπάρχει εδώ και καιρό. Κάτι γίνετε πίσω από την πλάτη σας  για το οποίο θα μάθετε μετά τα μέσα Φεβρουαρίου. Αν εσείς κινείται αυτό το παρασκήνιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην δίνεται αφορμές για σχόλια.
AstroMeleti