Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 2/2/2011

Αρκετά με τις υποχρεώσεις και τα πρέπει. Σήμερα νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε την επανάστασή μας. Θέλουμε να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα και να τολμήσουμε κάτι καινούργιο, διαφορετικό θέλοντας ίσως να αισθανθούμε για λίγο δεν είμαστε μέρος του συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι τα προγράμματα ανατρέπονται και το απρόοπτο καραδοκεί. Ένα κλίμα «τρέλας» μπορεί να είναι διάχυτο.   
Κριός 21/03-20/04: Αισιόδοξο και ευχάριστο το κλίμα σήμερα. Η ισχυρή διαίσθηση,  σας βοηθά να κάνετε νέα επαγγελματικά σχέδια. Καινούργιες πρωτότυπες ιδέες μπορεί να προκύψουν ενώ μια ξαφνική συνάντηση ή ένα μήνυμα  θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.  Οι φιλοδοξίες και τα σχέδια  που κάνετε τον τελευταίο καιρό  ίσως είναι πολύ μεγάλα και κινδυνεύουν να περάσουν τα όρια της πραγματικότητας παρασύροντας σας σε λάθει μιας και ο παρορμητισμός  δεν σας αφήνει συνήθως χρόνο για σκέψη. Προσέξτε γιατί μπορεί να απογοητευτείτε στο τέλος.  Μείνετε προσγειωμένοι και προχωρήστε με μικρά και σταθερά βήματα αξιολογώντας σωστά πράγματα και καταστάσεις...
     
Ταύρος 21/04-21/05: Η ανάγκη για αλλαγές στη ζωή σας σήμερα είναι έντονη. Νέα σχέδια και φιλοδοξίες βρίσκονται στο μυαλό σας εδώ και καιρό. Σήμερα μια ιδέα , κάτι καινούργιο μπορεί να προκύψει από το πουθενά. Μια απρόσμενη γνωριμία ή φίλοι μπορεί να γίνουν αφετηρία για αλλαγές.  Η βελτίωση ή η ύπαρξη στήριξης στον οικονομικό τομέα βοηθούν στη διέγερση τις φαντασίας και της έμπνευσης σ’  ότι αφορά την καριέρα αυτών κυρίως που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Ελέγξτε προσεκτικά όλα τα δεδομένα πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση. Αστάθεια και εκνευρισμοί μπορεί να υπάρξουν με φίλους ή γνωστούς.   
Δίδυμοι 22/05-21/06: Στα σχέδια σας επικεντρώνεστε σήμερα. Ταξίδια και σπουδές μπορεί να αποτελούν το κύριο μέλημα σας. Είστε ιδιαίτερα εύστροφοι σήμερα και θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Το μυαλό σας γεννά ιδέες που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε  και ν’ αλλάξετε τη ζωή σας. Ίσως ένα ταξίδι σας ανοίξει καινούργιους δρόμους. Η βελτίωση στον τομέα των σχέσεων σας έχει ανανεώσει ενώ σήμερα μπορείτε να ζήσετε έντονα ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. Κάποιοι μπορεί να απογοητευτείτε από μια επαγγελματική ή προσωπική σχέση.       
Καρκίνος 22/06-22/07: Οικονομικά αλλά και βαθύτερες επιθυμίες, θα αποτελέσουν το κύριο θέμα της ημέρας. Προσπαθείτε, να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας πιέζουν. Να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε άσκοπες δαπάνες.  Ένα μήνυμα ή μια συζήτηση με ένα συνεργάτη σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις και ν’ αλλάξετε ενδεχομένως τα σχέδια σας. Στη δουλειά τα πράγματα φαίνετε να πηγαίνουν όπως θέλετε αλλά παρόλα υπάρχουν απρόσμενες συναισθηματικές αλλαγές στη διάθεση σας.     
Λέων 23/07-23/08: Η προσοχή σας σήμερα στρέφετε σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις και καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στις επαφές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες.  Μια ερωτική σχέση, ενώ μπορεί να φαίνεται ιδανική, δεν θα έχει την έκβαση που θέλετε και αυτό σας απογοητεύει. Ευχάριστες οικονομικές εξελίξεις σας φτιάχνουν τη διάθεση.            
Παρθένος 24/08-23/09: Απρόβλεπτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα με τους τομείς της εργασία και της υγείας να πρωταγωνιστούν. Μια καινούργια συνεργασία η αλλαγές σε μια υπάρχουσα συνεργασία προκύπτουν ξαφνικά και σας χαροποιούν. Και ενώ η καθημερινότητα σας φαίνετε ιδανική και ένας έρωτας μπορεί να προκύπτει στο εργασιακό περιβάλλον από την άλλη μπορεί ξαφνικά  συναισθήματα και προσδοκίες να διαψευστούν βάζοντας σε κίνδυνο μια σχέση.  
Ζυγός 24/09-23/10: Έντονη δημιουργικότητα και ερωτισμός σας διέπει τον τελευταίο καιρό. Η συναισθηματική σας ζωή και θέματα που αφορούν τα παιδιά σήμερα τραβάνε την προσοχή σας. Στα  εργασιακά υπάρχει μια ρευστότητα και τίποτα δεν φαίνεται να σταθεροποιείτε. Μυστικές συζητήσεις και σχέδια αλλάζουν ευχάριστα το τοπίο στη δουλειά. Μια γνωριμία εύκολα σήμερα μπορεί να παρασύρει εσάς των τελευταίων ημερών σε μια ερωτική σχέση που φαίνετε σαν όνειρο. Ανατροπές καραδοκούν           
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά και θέματα ακίνητης περιουσίας αν και σας απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό, σήμερα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να προχωρήσετε στις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε για να τελειώνετε επιτέλους.  Αλλαγές επίκεινται στο οικογενειακό περιβάλλον. Άτομα μπορεί να φεύγουν ή να έρχονται στον οικογενειακό χώρο. Κάποιοι μπορεί να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή να αλλάζετε σπίτι. Η φαντασία σας είναι έντονη και μπορεί να ονειρεύεστε το ιδανικό σπίτι όμως μπορεί μετά από λίγο οι προσδοκίες σας ν’ αλλάζουν, με αφορμή τα οικονομικά.   
Τοξότης 23/11-21/12: Προβλήματα και πολλές ασάφειες υπάρχουν στην επικοινωνία σας με αδέλφια, φίλους και γενικότερα άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Οι συζητήσεις γύρω από  οικονομικά και μια επαγγελματική συνεργασία, ευνοούν στη γέννηση ιδεών που θα αλλάξουν τα δεδομένα.   Η Αφροδίτη  με τον Ποσειδώνα σας κάνουν πολύ ρομαντικούς και συναισθηματικούς φτιάχνοντας μια ιδανική ατμόσφαιρα  με το σύντροφο σας. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν και κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οφείλονται στη δουλειά.
Αιγόκερος 22/12-20/01: Περίοδος με αυξημένα έξοδα και μια κάπως τολμηρή διαχείριση των οικονομικών. Οι συζητήσεις γύρω από δουλειές και φιλόδοξα σχέδια βοηθούν στην παραγωγή πρωτότυπων ιδεών αλλά και σε  συμφωνίες που μπορεί να βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Μια μυστική σχέση ή συνεργασία ονειρεύεστε ότι θα σας δώσει την οικονομική ανεξαρτησία που επιθυμείτε όμως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές.
Υδροχόος 21/01-19/02: Περνάει και η σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας τονίζοντας την ενέργεια και τη ζωτικότητα που σας χαρίζουν  Άρης και  Ήλιος οι οποίοι  βρίσκονται επίσης στον Υδροχόο. Νιώθετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε προσωπικές αλλαγές π.χ. στην εμφάνισή σας. Μια απρόσμενα ευχάριστη αλλαγή μπορεί να προκύψει στα οικονομικά όσων έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Μια πρωτότυπη ιδέα ή μια απρόσμενη συνάντηση μπορεί να γίνουν η αφορμή γι αυτό.  Προσέξτε γιατί η έντονα κοινωνική ζωή σας μπορεί να σας κοστίσει οικονομικά. Μην μπλέξετε οικονομικά με φίλους γιατί μπορεί να απογοητευτείτε.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Ή εντείνετε το παρασκήνιο γύρω σας σήμερα ή θα γίνει ακόμη πιο έντονη η ανάγκη σας για ξεκούραση και ηρεμία. Παράλληλα υπάρχουν και ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι αλλαγές συνεχίζουν για τα ψάρια των δύο τελευταίων ημερών. Ο Ποσειδώνας (κυβερνήτης σας) σήμερα ενισχύσει τη φαντασία και την έμπνευση σας που σε συνδυασμό με το έντονο ένστικτο σας, σας οδηγούν σε πετυχημένες επαγγελματικές κινήσεις που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή.   
AstroMeleti