Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες Προβλέψεις 10/01/2011

Από αργά το μεσημέρι σήμερα η σελήνη θα αφήσει τον συναισθηματικό και ευαίσθητο Ιχθύ και θα περάσει στον δυναμικό Κριό. Με ενεργητικότητα, δυναμισμό και τόλμη θα αντιμετωπίσουμε τα θέματα της καθημερινότητας . Θα πρέπει να προσέξουμε την έντονη  παρορμητικότητα και να μην είμαστε εριστικοί και απότομοι γιατί και οι άλλοι γύρω μας θα είναι ευερέθιστοι.
Κριός 21/03-20/04: Από το απόγευμα η σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας βγάζοντας σας από την  τάση εσωστρέφειας των τελευταίων ημερών. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη και δεν θα σας επιτρέψει να εκφράσετε ιδέες και σχέδια που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας. από το απόγευμα και μετά θα σας είναι πιο εύκολο να διαχειριστείτε την κατάσταση. Οι κριοί των τελευταίων ημερών δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Μια βοήθεια από το πουθενά μπορεί να προκύψει σήμερα...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Οι ρυθμοί πέφτουνε από το απόγευμα και μετά. Οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες θα προωθήσετε με ευκολία οικονομικά ζητήματα σήμερα. Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών, έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε στόχους και θέματα που αφορούν συλλογική δουλειά ή ομαδικές δραστηριότητες. Φίλοι είναι στο πλευρό σας.  Προβλήματα θα συναντήσετε σε ότι αφορά τη διευθέτηση οικονομικών ή κληρονομικών ζητημάτων. Αντίθετα οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες θα προωθήσετε με ευκολία οικονομικά ζητήματα από το. Προσέξτε γιατί με αφορμή οικονομικά ή κάποιες επιθυμίες σας μπορεί να πέσετε θύματα εξαπάτησης ή αυταπάτης. Μην αναμίξετε φίλους με οικονομικά.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη από αργά το μεσημέρι. Οι σχέσεις έχουν αρχίσει και βελτιώνονται, για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες των Διδύμων ενώ αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε προβλήματα στην επικοινωνία  με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε θέματα πληρωμών και εισπράξεων. Μέχρι και το μεσημέρι είναι πολύ ευνοϊκή η μέρα για θέματα καριέρας. Μια ξαφνική πρόταση ή μια συνεργασία μπορεί να αποδειχθούν πολύ ευνοϊκές για την καριέρα σας.  Προσοχή μόνο να μην  παρασυρθείτε από μεγαλεπήβολα σχέδια. Προσπαθείστε να μείνετε προσγειωμένοι.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η καριέρα σας και γενικότερα σε τη φάση είναι η ζωή σας, θα αρχίσουν να σας απασχολούν από σήμερα το απόγευμα. Μπορεί να σκεφτείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εσείς των πρώτων ημερών θα έχετε κάποιες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο. Ένα προβληματάκι υγείας βελτιώνετε σήμερα. Ευχάριστη μέρα τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Αντίθετα οι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες ελέγξτε τα νευρά σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Από νευρικότητα ή βιασύνη μπορεί να δημιουργηθούν  ατυχήματα. Παρόλα αυτά ένα σχέδιο σας σήμερα μπορεί να προωθηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Πολύ ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από έξυπνες ιδέες που μπορεί να ειπωθούν σήμερα για οικονομικά ή κληρονομικά θέματα.        
 Λέων 23/07-23/08: Τα οικονομικά σας κούρασαν και από το απόγευμα σας πιάνει μια διάθεση απελευθέρωσης απ’ όλα όσα σας βάζουν φραγμούς και σας προβληματίζουν. Ευχάριστη μέρα, από αργά το μεσημέρι και μετά, για όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες. Θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά, αν είστε γονείς. Οι Λέοντες των τελευταίων ημερών θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Αν και το πρόγραμμα σας φαίνετε να είναι φορτωμένο και η δουλειά πολύ, παράλληλα η λίμπιντό σας είναι στα κόκκινα και θα περάσετε έντονες συναισθηματικά στιγμές με το σύντροφο σας.        
Παρθένος 24/08-23/09: Με το ξεκίνημα της εβδομάδας τα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν την προσοχή σας. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι πολύ ευχάριστη για τους παρθένους των πρώτων ημερών. Θέματα οικογενειακά ή αγοραπωλησίες ακινήτων σήμερα μπορείτε να τα διαχειριστείτε με ευκολία. Αντίθετα οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών, μπορεί να αντιμετωπίσετε εντάσεις και εκνευρισμούς σήμερα στο οικογενειακό περιβάλλον.  Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια ακινήτων. Στον τομέα των συνεργασιών θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στη δουλειά.     
Ζυγός 24/09-23/10: Θέματα που αφορούν στενέ προσωπικές ή επαγγελτικές σχέσεις  έρχονται στο προσκήνιο και θα επηρεάσουν τη διάθεση σας τις επόμενες ημέρες. Οι Ζυγοί των πρώτων ημερών από το μεσημέρι και μετά θα έχετε μια πιο ευχάριστη μέρα. Θα βρεθείτε με φίλους ή αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα και θα περάσετε πολύ καλά. Αντίθετα εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε προβλήματα σήμερα στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις. Καλή μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες σε οικογενειακά θέματα όπως επίσης και πολύ καλή μέρα για ότι αφορά την δουλειά ή την υγεία.
Σκορπιός 24/10-22/11: Πιο χαλαρή θα είναι η μέρα μέχρι το απόγευμα. Μετά θα χρειαστεί να οργανωθείτε και να βάλετε σε τάξη στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο ενώ και ένα μικρό προβληματάκι υγείας μπορεί να παρουσιαστεί. Οι σκορπιοί των πρώτων ημερών θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας σήμερα.  Μπορείτε να ψάξετε για τρόπους που θα τονώσουν το εισόδημα σας. Ίσως μια συμπληρωματική δουλειά. Εσείς των τελευταίων ημερών, μπορείτε να έχετε μια έντονα ερωτική μέρα, γι αυτό βγείτε έξω και ψάξτε για τον έρωτα σας. Και επειδή κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα σ’ αυτή τη  ζωή, ενώ στα ερωτικά όλα πάνε καλά, στα οικονομικά σήμερα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.
Τοξότης 23/11-21/12: Τα οικογενειακά ζητήματα αρχίζουν να σας απασχολούν λιγότερο από το μεσημέρι και οι επόμενες μέρες θα είναι πιο χαλαρές. Ειδικά εσείς των πρώτων ημερών θα πρέπει τώρα να εκμεταλλευτείτε τα δώρα της Αφροδίτης. Επιλέξτε να κάνετε μια έντονη κοινωνική ζωή. Δεχτείτε προσκλήσεις ή βγείτε έτσι χωρίς λόγο και κάντε γνωριμίες. Η θετική αύρα  και η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι. Ευκαιρίες σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων θα έχετε εσείς των τελευταίων ημερών. Μια πρωτοβουλία που θα πάρετε σήμερα μπορεί να φανεί ωφέλιμη για τα οικονομικά σας. Η επικοινωνία γίνεται μετ’ εμποδίων. Μην κάνετε συζητήσεις σήμερα με συνεργάτες ή ανωτέρους γιατί θα υπάρξουν εντάσεις.    
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Το σαββατοκύριακο πρέπει να ήταν πολύ κοινωνικό για εσάς, με πολλές επαφές και μετακινήσεις.  Από σήμερα το απόγευμα θα προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι. Θέματα που αφορούν ακίνητα ή την οικογένεια αρχίζουν να σας απασχολούν στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών ευνοήστε σήμερα από παρασκηνιακή διαχείριση σχέσεων. Οι γεννημένοι τελευταίες μέρες είστε πολύ δυναμικοί και ενεργητική και σήμερα παίρνεται πρωτοβουλίες για πού αφορούν τη θεμελίωση κάποιων σχεδίων. Ευκαιρίες για συμφωνίες που θα σας βγάλουν απ’ το άγχος και θα αλλάξουν τα οικονομικά σας . Προσέξτε τα νευρά σας γιατί μπορεί ν’ αποδειχθούν καταστροφικά σήμερα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Πολυάσχολοι αρχίζετε να γίνεστε από το  μεσημέρι και μετά. Συναντήσεις με φίλους, επαφές γενικότερα και μετακινήσεις θα είναι σε πρώτο πλάνο από σήμερα το απόγευμα. Ειδικά οι υδροχόοι των πρώτων ημερών, θα βρεθείτε με φίλους σήμερα και θα περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ. Το πιο πιθανό είναι να τους καλέσετε σε ένα δικό σας χώρο. Οικονομικές ευκαιρίες θα έχετε εσείς των τελευταίων 2-3 ημερών. Προσέξτε γιατί μπορεί να υπάρξουν και φούσκες. Η επικοινωνία με τους φίλους θα είναι δύσκολη σήμερα. Ελέγξτε τα νευρά σας και μην δημιουργείτε εντάσεις.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Η σελήνη φεύγει σιγά-σιγά από το ζώδιο σας οπότε τα προσωπικά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και θέματα οικονομικά ή συναισθηματικά έρχονται στο προσκήνιο για τις επόμενες μέρες. Προσέξτε τα οικονομικά σας και μην κάνετε .άσκοπα έξοδα. Οι Ιχθείς των πρώτων ημερών, θα συναντήσετε άτομα και θα κάνετε συζητήσεις που με κάποιο τρόπο θα ευνοήσουν την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Εσείς των τελευταίων ημερών για περίπου 10 ημέρες ακόμη θα έχετε το Δία να σας ευνοεί. Σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για να προωθήσετε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Πολλοί θα συναντήσετε φίλους ή θα παραβρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.   
AstroMeleti