Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 07/01/2011

Η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα στο Υδροχόο κανόνας μας πιο επαναστατικούς με τάσεις ανεξαρτησίας. Θέλει προσοχή σήμερα η επαναστατικότητα μας γιατί έχουμε και το τετράγωνο ήλιου Κρόνου που θα μας κάνει να νιώσουμε εγκλωβισμένοι από πράγματα και καταστάσεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα μας δυσκολέψουν τη ζωή...

Κριός 21/03-20/04: Και σήμερα  η κοινωνικότητα σας είναι έντονη και αυτό βοηθάει στο να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να αναπτύξετε σχέσεις και να συζητήσετε μαζί τους σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Από την άλλη δεν είναι καλή μέρα για την προώθηση των επαγγελματικών ή προσωπικών σας στόχων. Έρχεστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες και συνειδητοποιείτε ότι οι άλλοι σας δημιουργούν προβλήματα και δεν σας αφήνουν να προωθήσετε τα σχέδια σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια με ηρεμία.  
Ταύρος 21/04-21/05: Επαγγελματικά και θέματα κοινωνικής αποκατάστασης σας απασχολούν και σήμερα. Ίσως πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία σας. Θα μπορούσατε να βάλετε τις βάσεις σε ένα εργασιακό σχέδιο. Μην ξεχνάτε ότι η προχθεσινή έκλειψη ευνοούσε το ξεκίνημα ενός σχεδίου. Σήμερα βέβαια μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις ή αδυναμίες στο σχέδιο αυτό και θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά για να τις καλύψετε. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας. Νομικές διαδικασίες ή υποθέσεις που έχουν να κάνουν με σπουδές ή ταξίδια σήμερα συναντούν εμπόδια, οπότε θα υπάρξουν καθυστερήσεις.  Συζητήσεις ή συμφωνίες για οικονομικά ευνοούνται.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Κάνετε σχέδια που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Αυτό τονώνει τον ενθουσιασμό σας και σας κάνει να νιώθετε δυνατοί. Σήμερα όμως τη θέση του  ενθουσιασμού θα πάρει  η απογοήτευση. Δεν τα υπολογίσατε καλά, ή μάλλον υπολογίζατε χωρίς τον ξενοδόχο.  Η οικονομική στήριξη που υπολογίζατε να έχετε, είτε από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, είτε από άλλες πηγές π.χ. τράπεζα δεν είναι εφικτή.  Μην πάρετε κάποιο ρίσκο σήμερα. Εξελίξεις θα υπάρξουν στην ερωτική σας σχέση. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη.   
Καρκίνος 22/06-22/07:  Νιώθετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σας  αλλά δεν ξέρω αν τα οικονομικά σας,  σας το επιτρέπουν. Κάποιοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε ή να βάλετε τις βάσεις σε ένα θέμα που αφορά τις οικογενειακές σχέσεις  ή ένα ακίνητο. Η ατμόσφαιρα στη δουλειά και η επικοινωνία με τους συνεργάτες είναι πολύ καλή σήμερα.  Άτομα της οικογενείας σας σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή και να βάλουν εμπόδια σε μια σχέση ή συνεργασία που ξεκινήσατε πρόσφατα.   
 Λέων 23/07-23/08: Οι στενές προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να σας επηρεάζουν. Θα μπορούσατε να κλείσετε μια συμφωνία στη δουλειά. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται κατά πολύ και ο ελεύθερος σας χρόνος έχει μειωθεί δραματικά. Είναι φυσικό να νιώθετε κουρασμένοι και να μην χαίρεστε.
Παρθένος 24/08-23/09: Τα εργασιακά ή θέματα της καθημερινότητας σας έρχονται στο προσκήνιο. Το πρόγραμμα είναι φορτωμένο και εσείς προσπαθείτε να το οργανώσετε. Η δημιουργικότητα σας σήμερα περιορίζετε και ένα σχέδιο που πρόσφατα ξεκινήσατε ή θα ξεκινούσατε σήμερα φαίνετε να συναντάει εμπόδια. Βλέπετε καθαρά τώρα, ότι τα οικονομικά σας δεν μπορούν να το υποστηρίξουν και θα πρέπει να βρείτε λύσεις.  Είναι φυσικό να νιώθετε απογοήτευση.
Ζυγός 24/09-23/10: Προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες και να χαρείτε επιλέγοντας να κάνετε πράγματα που σας προσφέρουν απόλαυση. Δεν είναι η μέρα σας όμως σήμερα. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μπει σε μια διαδικασία αυτοπεριορισμού. Η κουλτούρα σας, οι αξίες που έχετε πάρει από τους γονείς σας σήμερα θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα και θα σας εμποδίσουν να πραγματοποιήσετε ένα στόχο, κάτι που ελπίζατε. Είναι πιθανό να παρουσιαστούν προβλήματα στην οικογένεια. Μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά μπορεί να ολοκληρωθεί. Προσέχετε ηλικιωμένα άτομα της οικογένεια σας.       
Σκορπιός 24/10-22/11: Οικογενειακά έρχονται στο προσκήνιο, ενώ και εσείς φαίνεται να έχετε μια τάση εσωστρέφειας και θα προτιμούσατε να μείνετε σπίτι.  Οικονομικές συμφωνίες ή συζητήσεις για οικονομικά και διακανονισμοί, σήμερα ευνοούνται. Να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί αν χρειαστεί να κάνετε κάτι κρυφά. Παρασκηνιακές καταστάσεις δεν ευνοούνται σήμερα και μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Κάποιοι κάνοντας τον απολογισμό σας θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα του παρελθόντος που με κάποιο τρόπο σας περιορίζουν.      
Τοξότης 23/11-21/12: Ατέλειωτες φαίνετε να είναι οι συζητήσεις και οι επαφές αυτές τις μέρες.  Πολύ από εσάς θέλοντας να ξεφύγετε από την καθημερινότητα αποφασίσατε να κάνετε ένα ταξιδάκι και φύγατε από εχτές. Οι τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε φιλικές σας σχέσεις με αφορμή τα οικονομικά. Αν έχετε μπλέξει οικονομικά με φίλους σήμερα οι σχέσεις αυτές θα περάσουν κρίση. Από την άλλη ένας στόχος, μια ομαδική δραστηριότητα ή συλλογική δουλειά θα μπορούσε  σήμερα να σταματήσει ή να μπλοκαριστεί λόγω οικονομικών προβλημάτων.        
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Οι οικονομικές αταξίες θα συνεχιστούν και σήμερα ενώ γενικότερα η κατάσταση στα οικονομικά είναι ρευστή. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνετε να είναι πολλές και δεν σας επιτρέπου να ασχοληθείτε με τα προσωπικά και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε θέματα καριέρας και αποκατάστασης. Η κοινωνική σας εικόνα μπορεί να δεχθεί ένα πλήγμα. Ίσως χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τα σχέδια σας.    
Υδροχόος 21/01-19/02: Άλλη μια μέρα δική σας αφού η σελήνη παραμένει και σήμερα στο ζώδιο σας χαρίζοντας σας γοητεία και εξωστρέφεια. Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί σήμερα να δείτε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας να σταματάει χωρίς να έχει καταφέρει να ολοκληρωθεί. Ένα παρασκήνιο ή προβλήματα άλλων που είχατε επωμιστεί εδώ και καιρό στάθηκαν εμπόδιο και δεν σας επέτρεψαν να το ολοκληρώσετε. Εσείς του τελευταίου δεκαημέρου είστε σε καλύτερη κατάσταση και θα βρεθείτε με φίλους για να διασκεδάσετε.             
Ιχθείς 20/02-20/03: Η τάση της απόσυρσης και σήμερα καλά κρατεί. Ξεκουραστείτε γιατί από αύριο η σελήνη στο ζώδιο σας, σας κάνει το επίκεντρο. Μια φιλική σχέση, όσον έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο σήμερα θα κινδυνέψει. Οικονομικοί είναι οι λόγοι που θα φέρουν τη ρήξη. Ή εσείς έχετε δανειστεί και αδυνατείτε να επιστρέψετε τα χρήματα ή έχετε δανείσει κάποιο φίλο ο οποίος δυσκολεύετε να σας τα επιστρέψει.  Οι του τελευταίου δεκαημέρου θα έχουν εποικοδομητικές συζητήσεις για θέματα καριέρας.       
AstroMeleti