Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 04/01/2011

Η σελήνη συνεχίζει να βρίσκετε στον αιγόκερο και όπως είπαμε τα επαγγελματικά με κάποιο τρόπο μας απασχολούν περισσότερο τώρα. Το σημαντικό φαινόμενο της ημέρας είναι η πρώτη έκλειψη ηλίου για το 2011. Γίνεται στον αιγόκερο και επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου. Ας δούμε τι σηματοδοτεί για το κάθε ζώδιο χωριστά.  
Κριός 21/03-20/04: Η έκλειψη ηλίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εξελίξεων και αλλαγών  στην καριέρα σας.  Μια σειρά εξελίξεων που παράλληλα θα σας αναγκάσουν, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, να πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις και συνεργασίες σας. ακόμη και ο γάμος σας μπορεί να περάσει μια κρίση αυτό το διάστημα. Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια σύντομα μπορεί να φτάσουν στο τέλος τους.   Τα οικονομικά βελτιώνονται κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί τελευταίες μέρες. Νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας τα οποία μπορεί να σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους. Φίλοι φαίνετε να σας στηρίζουν, αλλά μπορεί στο τέλος να σας απογοητεύσουν γι αυτό καλύτερα μη μπλέξετε οικονομικά με φίλους...
Ταύρος 21/04-21/05: Αυτή η έκλειψη δεν είναι άσχημη για εσάς και μπορεί να φέρει εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες. Θα χρειαστεί όμως να δουλέψετε πολύ για να τα καταφέρετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα ένα σχέδιο το οποίο σκεφτόσασταν εδώ και καιρό. Θα χρειαστεί πολύ και οργανωμένη δουλειά για να το πραγματοποιήσετε. Πολλοί και καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας ξαφνικά επεκτείνοντας έτσι τον κοινωνικό σας κύκλο και κάνοντας σας να νιώσετε πιο ασφαλείς.              
Δίδυμοι 22/05-21/06: Ο τομέας των οικονομικών είναι αυτός επηρεάζετε από την σημερινή έκλειψη. Αλλαγές μπορεί να γίνουν σε ότι αφορά κληρονομικά ή οικονομικά που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες κλπ.  Μπορεί σύντομα να αλλάξουν κάποιες πηγές εισοδήματος που έχετε. Θα πρέπει να είστε συνεπείς με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και προσεκτικοί σε επενδύσεις  και οικονομικά ρίσκα. Οικονομικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να διασκεδάσετε και να χαρείτε.  Ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις σε θέματα καριέρας, όπου θα παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες, κυρίως για τους Διδύμους των τελευταίων ημερών.
Καρκίνος 22/06-22/07: Μια νέα περίοδος ξεκινάει, με τη έκλειψη ηλίου σήμερα, στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, κυρίως για τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαημέρου. Προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε κάποια σχέση η συνεργασία,  έρχονται στην επιφάνια και εσείς καλείστε να πάρετε θέση. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Από την άλλη μια καινούργια συνεργασία μπορεί να ξεκινάει για εσάς αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείετε κάποιοι ακόμη και να αναλαμβάνετε οικογενειακές υποχρεώσεις. Ευκαιρίες για δημιουργικά σχέδια, έρωτες ή την απόκτηση ενός απογόνου θα έχουν οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών οι όποιοι θα δουν τώρα τα σχέδια τους να προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.      
 Λέων 23/07-23/08: Δεν είναι άσχημη η έκλειψη αυτή για εσάς τους λέοντες. Ο τομέας της εργασίας επηρεάζετε και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθείτε κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Αλλαγές μπορεί να γίνονται στο χώρο εργασίας ή εσείς αποφασίζετε να αλλάξετε δουλειά. Ένας καινούργιος κύκλος εξελίξεων στα εργασιακά ξεκινάει σήμερα. Το πρόγραμμα σας συνεχίζει να είναι φορτωμένο και  ίσως τώρα χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις περιορίζοντας κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας. Προσέξτε την υγεία σας. Από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή μέσω κάποιου ακινήτου θα τονωθούν τα οικονομικά σας. Θα έχετε ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.         
Παρθένος 24/08-23/09: Αυτή η έκλειψη δεν είναι καθόλου άσχημη για εσάς. Αντίθετα τώρα αρχίζει μια δημιουργική περίοδος για εσάς. Δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σχέδια μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα. Τα οικονομικά σας μόνο θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο αλλά μπορεί να το ξεπεράσετε.  Ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να προκύψει για τους αδέσμευτούς ενώ και ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα ανανεωθούν. Αν σκέφτεστε ν’ αποκτήσετε έναν απόγονο θα μπορούσατε να προσπαθήσετε τώρα.  Ευκαιρίες για συνεργασίες θα υπάρξουν για τους παρθένους των τελευταίων ημερών. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.
Ζυγός 24/09-23/10: Εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια θα ξεκινήσουν με τη σημερινή έκλειψη ηλίου.  Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι και χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές τόσο σε άψυχο όσο και σε έμψυχο υλικό π.χ. μπορεί κάποιο άτομο να πρέπει να φύγει για λίγο καιρό ή κάποιος που έλειπε εδώ και καιρό τώρα επιστρέφει. Θα χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις για τις εξελίξεις που θα παρουσιαστούν. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες, αυτό το διάστημα, έχετε ευκαιρίες σε εργασιακά ζητήματα ή θέματα υγείας.  
Σκορπιός 24/10-22/11: Η έκλειψη ηλίου σήμερα δεν είναι δυσαρμονική για εσάς και μπορεί να επιφέρει αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον. Η επαφή σας με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον (αδέλφια, συγγενείς, φίλοι) αλλάζει. Μια μετακόμιση μπορεί να πραγματοποιήσετε σ’ αυτό το διάστημα. Σε θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.  Η έντονη γοητεία και ο μαγνητισμός που εκπέμπουν αυτή τη περίοδο οι σκορπιοί των τελευταίων ημερών, τους κάνει πολύ ερωτικούς και ελκυστικούς στους γύρω τους.
Τοξότης 23/11-21/12: Τον τομέα των οικονομικών  θα επηρεάσει η έκλειψη ηλίου σήμερα και εκεί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Είναι πιθανό να νιώθετε ότι τα οικονομικά περιορίζουν την κοινωνική σας ζωή. Μην κάνετε αλόγιστες δαπάνες και περιττά έξοδα. Αντίθετα αξιοποιήστε αυτό το διάστημα για να βρείτε τρόπους να τονώσετε τα οικονομικά σας και να αισθανθείτε έτσι πιο ασφαλείς. Σε καμία περίπτωση μην μπλέξετε τα οικονομικά με τους φίλους γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση σας. Οι τοξότες των τελευταίων ημερών διανύεται ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα σε ότι αφορά οικογένεια, σπίτι και γενικότερα ακίνητη περιουσία. Μπορεί π.χ. να αγοράσετε ένα σπίτι ή να μετακομίσετε σε κάποιο καλύτερο. Στήριξη θα έχετε από την οικογένεια σας. 
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Στο ζώδιο σας γίνεται η πρώτη έκλειψη του χρόνου, σηματοδοτώντας μια περίοδο αλλαγών και νέων ξεκινημάτων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επηρεάζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που ίσως θα πρέπει τώρα να κάνετε κάποιες θυσίες στην προσωπική σας ζωή με σκοπό την προώθηση επαγγελματικών σας στόχων. Έντονη είναι η κοινωνικοί ζωή όσων έχουν γεννηθεί τελευταίες μέρες. Μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, συλλογική δουλειά ή ομαδικές δραστηριότητες, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες που θα σας στηρίξουν ηθικά και οικονομικά.             
Υδροχόος 21/01-19/02: Παρασκηνιακές κυρίως είναι οι εξελίξεις από την έκλειψη ηλίου που πραγματοποιείτε σήμερα και επηρεάζει κυρίως εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Εδώ και καιρό κινείται γύρω σας ένα παρασκήνιο αλλά πολύ σύντομα όλα έρχονται στην επιφάνεια. Αν  εσείς κινείται αυτό το παρασκήνιο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και μα μην δίνεται στους άλλους πληροφορίες που μπορεί να σας εκθέσουν.   Τυχόν φοβίες και ανασφάλειες από το παρελθόν, έρχονται τώρα στην επιφάνεια και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε. Κάποιοι ίσως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας. Μόνο όσοι έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες θα έχετε σήμερα την ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα και παράλληλα βελτιώνετε τα οικονομικά σας.    
Ιχθείς 20/02-20/03: Καθόλου άσχημη δεν είναι αυτή η έκλειψη για εσάς τους ιχθείς. Σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα σε συλλογική δουλειά ή μια ομαδική δραστηριότητα. Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο έντονη ενώ παλιοί φίλοι φεύγουν και καινούργιοι έρχονται στη ζωή σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η περίοδος για τα ψαράκια που έχουν γεννηθεί τελευταίες ημέρες. Ξαφνικά γεγονότα ή ευκαιρίες μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή. Φανείτε δεκτικοί και ανοικτοί σε όλα και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.
AstroMeleti