Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσια πρόβλεψη 25/01/2011

Η σελήνη παραμένει στο ζυγό κάνοντάς μας πιο κοινωνικούς, ευγενικούς και καλότροπους.   Η προσοχή μας τώρα στρέφετε σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανά προβλήματα σε σχέσεις θα μπορούσαμε να τα βελτιώσουμε τώρα. Πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε ή να πούμε πράγματα που δεν τα πιστεύουμε και δεν μας αρέσουν, μόνο και μόνο για να γίνουμε αρεστοί και να έρθουμε πιο κοντά με κάποιους που θέλουμε.
Κριός 21/03-20/04: Οι εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων συνεχίζονται. Ιδιαίτερα οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί σήμερα να αισθάνεστε βαριές στους ώμους σας τις ευθύνες που έχετε αναλάβει ή κάποιοι αναλαμβάνετε νέες ευθύνες σε μια σχέση ή συνεργασία. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αισθάνονται έντονη μοναξιά και έλλειψη υποστήριξης. Η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο είναι δύσκολη και καλύτερα να αποφεύγατε συζητήσεις με προϊσταμένους σήμερα. Επίσης η επικοινωνία με τους γονείς σας μπορεί να γίνεται μετ’ εμποδίων. Παρόλα αυτά τα σχέδια σας μπορούν να προωθηθούν σήμερα και ότι έχει σχέση με ταξίδια σπουδές και νομικές διαδικασίες. Είστε πιο γοητευτικοί και ελκυστικοί και καλό θα ήταν να  ασχοληθείτε με τις δημόσιες σχέσεις σας σήμερα...
       
Ταύρος 21/04-21/05: Θέματα δουλειάς ή υγείας συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας και σήμερα κάνοντας σας να νιώθετε πως οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει είναι περισσότερες από όσες αντέχετε τελικά. Το πρόγραμμα σας είναι πολύ φορτωμένο και προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σας δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα. Σχέδια για ένα ταξίδι ή θέματα σπουδών μπορεί ν’ αλλάξουν ή να αναβληθούν. Πολύ καλή μέρα για να τακτοποιήσετε ή να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα (με τράπεζες, εφορία κλπ.). Είστε πιο ευάλωτοι σήμερα σε εξωτερικές επιρροές και εύκολα μπορεί κάτι ή κάποιος να σας πείσει για πιθανούς τρόπους διεξόδου από τη ρουτίνα σας. Εξετάστε με κάθε λεπτομερή  όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Η μέρα ξεκινάει ευχάριστα και υποσχόμενη πολλά. Θα έχετε  τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας. Ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες βρίσκονται στο σημερινό σας πρόγραμμα. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βελτιώνονται. Δεν είναι καλή μέρα για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Γραφειοκρατία, έλλειψη επικοινωνίας και δυσλειτουργίες του συστήματος θα σας δυσκολέψουν τη ζωή και θα σας χαλάσουν το κέφι. Υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο σας κουράζουν. Πάντως το αίσθημα του ανικανοποίητου υποχωρεί και η αναζήτηση του τι πραγματικά θέλετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι έχει θετική έκβαση σήμερα. 
Καρκίνος 22/06-22/07:  Οι υποχρεώσεις σε σπίτι και οικογένεια είναι πολλές. Οικογενειακές σχέσεις είναι στο μικροσκόπιο και εξετάζονται εξονυχιστικά αφού έχετε μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης και αλλαγών στο σπίτι (τόσο σε έμψυχο όσο και σε άψυχο υλικό). Καλό θα ήταν να αποφύγετε σήμερα συζητήσεις με το έτερο σας ήμισυ ή συνεργάτες γιατί η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι από δύσκολη έως αδύνατη και τα λόγια σας μπορεί να διαστρεβλωθούν. Στο χώρο της δουλειάς η ατμόσφαιρα και η σχέση με τους υπόλοιπους είναι πολύ καλή και θα μπορούσατε, αν θέλετε να ζητήσετε βοήθεια από τον προϊστάμενο ή τους συνεργάτες.  
Λέων 23/07-23/08: Πολυάσχολη και με πολλές υποχρεώσεις η σημερινή μέρα. Προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε στις μετακινήσεις σας. Κάποιοι θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι που δεν θέλετε. Στο χώρο της δουλειάς η επικοινωνία γίνεται μετ’ εμποδίων. Όμορφες και ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με άτομα που αγαπάτε ή με τα παιδιά σας, όσοι είστε γονείς. Οι γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο κάνετε όνειρα για μια σχέση ή μια συνεργασία που επιθυμείτε πολύ. Όπως και να έχει ο Δίας από το ζώδιο του Κριού είναι στο πλευρό σας και στηρίζει τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.  
Παρθένος 24/08-23/09: Η διαχείριση των οικονομικών σας βρίσκετε και σήμερα στο προσκήνιο. Τα προβλήματα σ’ ότι αφορά το εισόδημα σας αλλά και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις είναι φυσικό να επηρεάζουν αρνητικά την διάθεσή σας. Παρόλα αυτά προσπαθείτε να βρείτε διεξόδους για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και ο Δίας από τη θέση του Κριού, σίγουρα θα σας προσφέρει κάποιες. Η επικοινωνία με τα παιδιά θα είναι δύσκολη σήμερα γι’ αυτό μην πιέσετε τα πράγματα.  Η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι πολύ ευχάριστη σήμερα και θα μπορούσατε να οργανώσετε μια συγκέντρωση φίλων για να περάσετε καλά. 
Ζυγός 24/09-23/10: Οι υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές αλλά εσείς ονειρεύεστε να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να  καταφέρετε να περάσετε μια ευχάριστη μέρα κάνοντας μόνο ότι σας ευχαριστεί.  Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και επαφές. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε  να πάτε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι. Η δθσκολία σήμερα θα βρίσκετε σε ότι αφορά την επικοινωνία με άτομα της οικογενείας ή τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν ακίνητα. Μην υπογράψετε χαρτιά που αφορούν ακίνητη περιουσία. Αν κάνετε αλλαγές στο σπίτι αποφύγετε τα ραντεβού με τεχνικούς σήμερα. Άλλα μπορεί να τους ζητήσετε να κάνουν και άλλα θα καταλάβουν.  Θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες υπόσχετε ο Δίας.     
Σκορπιός 24/10-22/11: Οι ρυθμοί έχουν πέσει σήμερα. Ιδιαίτερα οι σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, δεν σταματούν να σκέφτονται και να κάνουν απολογισμό της μέχρι τώρα ζωής τους. Προβλήματα και φαντάσματα από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα σας κάνουν  νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και να μην κάνετε τίποτα. Τα οικονομικά σας με κάποιο τρόπο βελτιώνονται. Αν θέλετε να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν το εισόδημα σας π.χ. να ζητήσετε αύξηση κλπ. Σήμερα είναι μια καλή μέρα. Η επικοινωνία με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον αντιμετωπίζει δυσκολίες. Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στις μετακινήσεις σας ή από απροσεξία να έχετε κάποιο μικρό ατύχημα.    
Τοξότης 23/11-21/12: Η μέρα, σας βρίσκει έντονα κοινωνικούς και ζητά από εσάς ν’ αντεπεξέλθετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Από την άλλη όμως κρύβει οικονομικούς κινδύνους. Θα πρέπει να διασφαλίσετε το εισόδημα σας και να αποφύγετε σήμερα την οποιαδήποτε συζήτηση ή συμφωνία που ν’ αφορά τα οικονομικά. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς γίνεται και το ίδιο ζητήστε και από τους άλλους. Διαβάστε προσεκτικά χαρτιά  ή συμφωνίες που θα χρειαστεί να υπογράψετε. Κάτι που ελπίζατε να καταφέρετε (ένας στόχος, μια συλλογική δουλεία ή η ένταξη σας σε κάποιο χώρο)σήμερα συναντά δυσκολίες καθώς δεν υπάρχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις.  Παρ’ όλα αυτά με τη Αφροδίτη στο ζώδιο σας δύσκολα θα σας ρίξει κάποιος. Παραμένετε γοητευτικοί  και στο επίκεντρο των πραγμάτων. 
Αιγόκερος 22/12-20/01: πολλές οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σήμερα αλλά θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Αυτά που πιστεύεται ότι είναι σωστά για τη δουλειά και τα σχέδια σας συγκρούονται με τη λογική. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις σήμερα. Ο Δίας υπόσχετε ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακά και θέματα ακινήτων για όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες. Θα .έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστες προσωπικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μακριά απ’ όλους και όλα. Μπορεί να προκύψουν κρυφές κοινωνικές ή ερωτικές επαφές.
Υδροχόος 21/01-19/02: Ψάχνετε τρόπους για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και οτιδήποτε σας βάζει φραγμούς. Θέλετε να κάνετε καινούργια σχέδια και να περπατήσετε καινούργιους δρόμους. Αυτό σήμερα δεν είναι εύκολο αφού προβλήματα και υποχρεώσεις που οφείλονται σε λάθει του παρελθόντος δεν σας το επιτρέπουν. Μην πιέζετε τα πράγματα. Καλύτερα να κανονίσετε να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας σας βοηθάει να πετύχετε σημαντικούς στόχους και να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας. Μυστικές επαφές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, δεν ευνοούνται σήμερα.   
Ιχθείς 20/02-20/03: Η τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων θα σας απασχολήσει σήμερα. Η επιπολαιότητα του παρελθόντος σας έχει φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά προβλήματα που σιγά-σιγά καταφέρνετε να τα βάλετε σε τάξη. Θέλετε να χαλαρώσετε λίγο αλλά δεν είναι ακόμη εύκολο. Ίσως εσείς του πρώτου δεκαημέρου να έχετε ξεπεράσει τα δύσκολα πια. Ευχάριστες εξελίξεις σε ότι αφορά την καριέρα σας θα υπάρξουν σήμερα. Μπορεί να πάρετε κάποιο ευχάριστο μήνυμα ή να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία. Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα βρεθείτε . άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά.  Η επικοινωνία με φίλους θα είναι δύσκολη.   
AstroMeleti