Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες Προβλέψεις 13/01/2011

Αίσθημα συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας είναι το ζητούμενο για τις επόμενες ημέρες που η σελήνη θα βρίσκετε στον Ταύρο. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγουμε κάθε είδους αλλαγή. Επίσης οτιδήποτε μπορεί να μας προσφέρει απόλαυση  είναι καλοδεχούμενο. Σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, περνάει στον Αιγόκερο κάνοντας μας πιο προσεκτικούς και μετρημένους στα λόγια και τη σκέψη μας.    
Κριός 21/03-20/04: Η προσοχή σας από σήμερα περνάει στον οικονομικό τομέα. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να διασφαλίσετε το εισόδημα σας. Η είσοδος του Ερμή στον αιγόκερο σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη συζητήσεις και επαφές που στρέφονται γύρω από θέματα καριέρας ή γενικότερης αποκατάστασης. Θα μείνει εκεί μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου και μέσα σ’ αυτό το διάστημα μπορεί να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες.  Αυτές τις μέρες επηρεάζονται μόνο όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μπορεί να υπάρξουν προβληματάκια στην επικοινωνία και μικροεκνευρισμοί...

Ταύρος 21/04-21/05: Στο επίκεντρο θα βρεθείτε σήμερα με τη σελήνη στο ζώδιο σας και θα επιλέξετε ν’ ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα. Μια διάθεση εξωτερικής αλλά και εσωτερικής  ανανέωσης είναι διάχυτη σήμερα. Με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερο μπαίνετε σε μια διαδικασία να εξετάσετε πιο πρακτικά και υπεύθυνα τις αλλαγές που έχετε δρομολογήσει, τουλάχιστον εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Οι υπόλοιποι μπορεί απλά να ξεκινήσετε σοβαρές συζητήσεις ή επαφές για κάποιο σχέδιο, ένα ταξίδι, θέματα σπουδών ή νομικές διαδικασίες. Ευνοούνται οι υπογραφές συμφωνιών γύρω από αυτά.    
Δίδυμοι 22/05-21/06: Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη θα είναι η σημερινή μέρα για κάποιους από εσάς. Άλλοι πάλι νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε. Ο κυβερνήτης σας σήμερα μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερο κάνοντας σας πιο συγκεντρωμένους και πειθαρχημένους στον τρόπο σκέψεις και έκφρασης. Ξεκινάει δε ένα διάστημα, έως τις αρχές Φεβρουαρίου, που θα έχετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από οικονομικά που έχουν να κάνουν με τρίτους (εφορίες, ασφάλειες, τράπεζες κλπ)  και κληρονομικά θέματα. Οι συναλλαγές που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα έχουν σοβαρό χαρακτήρα.
Καρκίνος 22/06-22/07:  κοινωνική φαίνετε η μέρα σήμερα και εσείς μάλλον απολαμβάνετε την παρέα των φίλων σας.  Συζητήσεις με συνεργάτες φαίνεται να ευνοούν τους στόχους σας. Ενώ και η είσοδος του Ερμή στον αιγόκερο δηλώνει την ύπαρξη σοβαρών συζητήσεων για συνεργάτες ή συνεργασίες. Αν η προσωπικές σας σχέσεις αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα τώρα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και οργανωμένη σκέψη και λόγο θα μπορούσατε να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.     
 Λέων 23/07-23/08: Τα εργασιακά  ή θέματα υγείας είναι αυτά στα οποία έχετε επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα. Τώρα μπαίνει και ο Ερμής στον τομέα αυτό οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιο υπεύθυνη και οργανωμένη σκέψη για να διευθετήσετε ανάλογα ζητήματα και να υλοποιήσετε επιθυμίες που αφορούν αυτούς τους τομείς. Θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα και ίσως τώρα σκεφτείτε ότι πρέπει να ξεκινήσετε διατροφή ή γυμναστήριο.
Παρθένος 24/08-23/09: Η προώθηση των σχεδίων σας ευνοείτε σήμερα. Νομίζω πως περνάτε από τις πιο δημιουργικές περιόδους. Σχέδια, έρωτες, παιδιά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Με την είσοδο και του Ερμή στον Αιγόκερο, αρχίζοντας από εσάς των πρώτων ημερών, σιγά – σιγά όλοι θα  μπείτε στη διαδικασία να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για σχέσεις, σχέδια ή θέματα που αφορούν  παιδιά.   Η αναγνώριση και η αποδοχή φαίνετε να σημαίνουν πολλά και ψάχνετε τον τρόπο για να την κερδίσετε.    
Ζυγός 24/09-23/10: Η διασφάλιση των οικονομικών σας και η κάλυψη κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ευνοϊκή μέρα για να ταχτοποιήσετε οικογενειακά η θέματα ακινήτων. Η επικοινωνία με άτομα της οικογενείας βελτιώνετε. Με την είσοδο του Ερμή στον αιγόκερο θα ενταθούν οι συζητήσεις για θέματα που αφορούν την οικογένεια ή ακίνητη περιουσία. Μπορεί τώρα να πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις γι αυτό μελετήστε όσο πιο αντικειμενικά γίνετε τα πράγματα (πέρα από ευθιξίες και εμμονές).         
Σκορπιός 24/10-22/11: προσωπικές ή  επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο και σας προβληματίζουν. Η επικοινωνία με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον βελτιώνετε. Θα βρεθείτε με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα και θα διασκεδάσετε. Η είσοδος του Ερμή στον αιγόκερο σηματοδοτεί μια περίοδο συζητήσεων και επαφών που αφορούν  συμφωνίες, ένα ταξίδι, μια μετακόμιση ή γενικότερα κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας.  Μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από τις συζητήσεις.
Τοξότης 23/11-21/12: Τα εργασιακά ή θέματα υγείας σε πρώτο πλάνο σήμερα. ενώ δεν θα λείψουν και συζητήσεις για οικονομικά. Μια πιθανή επαγγελματική συνεργασία μπορεί να είναι στα σκαριά και συζητάτε για τα οικονομικά ή επαναδιαπραγματεύεστε τα οικονομικά σε παλαιότερες συνεργασίες. Τώρα, με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερο ξεκινάει ένα διάστημα, μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου, που οι συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά θα ενταθούν και εσείς με πρακτικό και υπεύθυνο σκεπτικό, θα διαπραγματευτείτε με σοβαρότητα.     
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Ευχάριστη φαίνεται να είναι η σημερινή μέρα για εσάς τους Αιγόκερους και αντιμετωπίζετε τα πράγματα, με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο σας έχετε γίνει το επίκεντρο. Τώρα περνάει και ο Ερμής σε σας κάνοντας σας ικανότερους σε θέματα επικοινωνίας. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε με άνεση τα σχέδια σας και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.          
Υδροχόος 21/01-19/02: πιο εσωστρεφείς σας βρίσκουμε μάλλον σήμερα. Κάποια οικογενειακά θέματα φαίνετε να σας απασχολούν και ίσως σας κάνουν να θέλετε να απομονωθείτε. Η είσοδος του Ερμή στον αιγόκερο κάνει πιο έντονο το παρασκήνιο που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις ή συμφωνίες μπορεί να βοηθήσουν κάποιους από εσάς.  Από την άλλη, κάποιοι μπορεί τώρα να περάσουν ένα διάστημα που δεν θα μπορούν να εκφράσουν τα θέλω και τις επιθυμίες τους και θα νιώσουν αποξενωμένοι.     
Ιχθείς 20/02-20/03: Συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις θα αποτελέσουν το σημερινό σας πρόγραμμα. Θα βρεθείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Οι στόχοι σας φαίνετε να ευνοούνται. Η είσοδος του Ερμή στον αιγόκερο θα σημάνει για εσάς μια περίοδο έντονων κοινωνικών επαφών.  Οι συναντήσεις με φίλους και η διασκέδαση θα είναι σχεδόν καθημερινά στην ατζέντα σας.  Από την άλλη μπορεί τώρα  να σκεφτείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τους στόχους και πράγματα στα οποία ελπίζετε. Η ένταξή σε κάποιο οργανωμένο κοινωνικό (π.χ. σύλλογο, σωματείο) σύνολο αρχίζει να περνάει σοβαρά από το μυαλό σας.
AstroMeleti