Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 05/01/2011

Η σελήνη μέχρι και το απόγευμα σήμερα θα βρίσκετε στον Αιγόκερο. Τα κοινωνικά πρέπει γίνονται οδηγός σε κάθε λειτουργία μας ενώ τα θέματα καριέρας ή αποκατάστασης πρωτοστατούν. Από το απόγευμα και μετά θα περάσει στον Υδροχόο      βοηθώντας μας να ξεφύγουμε από όλα αυτά.  
Κριός 21/03-20/04:  Κάτω από την πίεση της χθεσινής έκλειψης, θέματα καριέρας και αποκατάστασης και σήμερα θα βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας δημιουργώντας σας έντονα συναισθήματα ευθύνης. Μπορείτε σήμερα να ζητήσετε οικονομική ή συναισθηματική βοήθεια. Θα υπάρξει ανταπόκριση. Οι κριοί των πρώτων ημερών, από το απόγευμα και μετά, γίνεστε πιο κοινωνικοί και νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινή πίεση...
    
Ταύρος 21/04-21/05: Βλέπετε τα σχέδια σας να μπαίνουν σε διαδικασία υλοποίησης. Κάποια επαγγελματικά ραντεβού μπορεί να κλείσετε σήμερα. Συνεργασίες και σχέσεις ευνοούνται.  Δεχτείτε προσκλήσεις από φίλους ή γνωστούς για κοινωνικές εκδηλώσεις, μέσα από τις οποίες μπορεί να εξελιχθεί η καριέρα σας και τα οικονομικά σας . Ευκαιρίες για συλλογική δουλειά ή μια ομαδική δραστηριότητα θα προκύψουν για τους ταύρους των τελευταίων ημερών κυρίως.
Δίδυμοι 22/05-21/06: Και σήμερα θα χειριστείτε με σοβαρότητα τα θέματα πληρωμών και εισπράξεων που μπορεί να εκκρεμούν. Ευχάριστο θα είναι το κλίμα στη δουλειά και όχι μόνο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες βελτιώνονται.  Το πρόγραμμά σας κυλάει ήρεμα ενώ αν είχατε κάποιο πρόβλημα υγείας σήμερα φαίνετε να βελτιώνετε. Ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής θα ξεκινήσουν κάποιοι από εσάς σήμερα και γενικότερα ζητήματα αισθητικής και ομορφιάς μπορεί να σας απασχολήσουν. Η τύχη είναι με το μέρος σας. εκμεταλλευτείτε το. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες, από το απόγευμα και μετά θα θελήσετε ν’ απεμπλακείτε συναισθηματικά από οικονομικές ανασφάλειες και να προωθήσετε τα σχέδια σας.
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η σελήνη και σήμερα στρέφει την προσοχή σας στο τι πρέπει να κάνετε στον τομέα των σχέσεων, τόσο προσωπικών, όσο και επαγγελματικών. Είστε πιο τυπικοί και πιο συνεσταλμένοι στις σχέσεις σας. Ερωτική θα είναι η μέρα για αρκετούς από εσάς (κυρίως των τελευταίων ημερών). Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα φλερτάρετε ενώ παράλληλα η τύχη σας δουλεύει. Τα σχέδια σας προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο και μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι, θέματα σπουδών ή ζητήματα νομικής φύσης. Οι καρκίνοι των πρώτων ημερών από το απόγευμα και μετά θα αρχίσουν ν’ ασχολούνται με θέματα οικονομικής φύσης και πιθανές εισοδηματικές πηγές.
 Λέων 23/07-23/08: Η αίσθηση του φορτωμένου καθημερινού προγράμματος και της πολύ δουλειάς δεν λένε ούτε σήμερα να σας αφήσουν.  Τα πρέπει, πολλά μέσα στη μέρα, πνίγουν τον ενθουσιασμό και τη φαντασία σας. Θα  πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας  γιατί κουράζεστε πολύ. Οι σχέσης στο σπίτι  βελτιώνονται ενώ σήμερα θα μπορούσατε να προωθήσετε και μια αγοραπωλησία ακινήτου. Θα υπάρξουν οικονομικές αλλά και ερωτικές ευκαιρίες κυρίως για τα λιοντάρια των τελευταίων ημερών.  Σχέσεις και συνεργασίες θα απασχολήσουν εσάς των πρώτων ημερών από το απόγευμα και μετά.
Παρθένος 24/08-23/09: Και σήμερα νιώθετε ικανοποιημένοι σε επαγγελματικά ζητήματα πράγμα που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει να ζητάτε την αναγνώριση και την  αποδοχή των άλλων. Ευνοϊκή μέρα για να προχωρήσετε στην υπογραφή μιας συμφωνίας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους ή συγγενείς. Μοναδικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν ξαφνικά, για τους παρθένους που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες.  Σιγά-σιγά έρχονται στο προσκήνιο εργασιακά θέματα από το απόγευμα και μετά.
Ζυγός 24/09-23/10: Για ακόμη μια μέρα οικογενειακές υποθέσεις σας ευαισθητοποιούν. Από το απόγευμα και μετά τα πράγματα χαλαρώνουν. Στα οικονομικά θα έχετε εύνοια σήμερα. Βρίσκονται τρόποι για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.  Οι ζυγοί των τελευταίων ημερών θα δείτε θεαματικές εξελίξεις σε εργασιακά ή θέματα υγείας. Αν είστε άνεργος, θα μπορούσατε τώρα, εντελώς ξαφνικά  να βρείτε μια δουλειά. Αν ήδη εργάζεστε κάπου οι συνθήκες εργασίας βελτιώνονται. 
Σκορπιός 24/10-22/11: Συζητήσεις και επαφές θα έχετε σήμερα, με φόντο τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σας. η γοητεία σας μαγνητίζει τους πάντες και σας βοηθάει σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένας μεγάλος έρωτας  περιμένει εσάς των τελευταίων ημερών. Με τη στήριξη της οικογενείας σας θα καταφέρετε να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν.  
Τοξότης 23/11-21/12: Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σας απασχολούν και σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα. Προφανώς ψάχνετε για εναλλακτικές για να τα βελτιώσετε ή να τα σταθεροποιήσετε και έτσι να  για να αισθανθείτε οικονομικά ασφαλείς. Έχετε ένα φύλακα άγγελο που σας στηρίζει κρυφά και θα τι συνειδητοποιήσετε σήμερα. Μια παρασκηνιακή σχέση ευνοείτε σήμερα. Ευνοϊκό διάστημα για το σπίτι και την οικογένεια, ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες μέρες. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ζεστή κι έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη στοργή της οικογένειας.  Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να σπάσουν την οικογενειακή ρουτίνα.     
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Η σελήνη θα παραμείνει και σήμερα , μέχρι το απόγευμα, στο ζώδιο σας και εσείς για ακόμη μια μέρα βρίσκεστε στο επίκεντρο των καταστάσεων. Με φίλους θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε  ή θα πρέπει να παραβρεθείτε σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις. Οικονομική στήριξη θα έχετε από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μια ξαφνική συνάντηση με έναν παλιό φίλο ή μια νέα γνωριμία θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.  
Υδροχόος 21/01-19/02: Για λίγο ακόμη θα σας χαίρετε η εσωστρέφεια σας. Σιγά – σιγά από σήμερα το απόγευμα η σελήνη περνάει στο ζώδιο σας και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα. Θα αφήσετε τον καναπέ και την κουβερτούλα σας και θα γίνεται το επίκεντρο τις επόμενες μέρες. Ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας θα υπάρξουν σήμερα κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί τελευταίες ημέρες ενώ και τα οικονομικά φαίνετε ξαφνικά να βελτιώνονται. Συλλογική δουλειά ή μια ομαδική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σας.      
Ιχθείς 20/02-20/03: Στόχοι και ελπίδες έρχονται στο προσκήνιο. Νιώθετε την ανάγκη να γίνεται μέλος μιας ομάδας και να αισθανθείτε ασφαλείς κοντά σε ομοϊδεάτες σας. άτομα Τα σχέδια σας προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο ενώ αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες η τύχη είναι με τι μέρος σας και οι ευκαιρίες για εξέλιξη είναι πολλές. 
AstroMeleti