Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προγνώσεις 12/01/2011

Η σελήνη παραμένει στο ζώδιο του  Κριού, γεμίζοντας μας τις μπαταρίες με ενεργητικότητα, δυναμισμό και τόλμη για να αντιμετωπίσουμε τα θέματα της καθημερινότητας . Θα πρέπει να προσέξουμε την έντονη  παρορμητικότητα και να μην είμαστε εριστικοί και απότομοι γιατί και οι άλλοι γύρω μας θα είναι ευερέθιστοι.
Κριός 21/03-20/04: Η έντονη παρόρμηση σας ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα.  Αν και έχετε ρίξει όλο το βάρος σας σε θέματα καριέρας σήμερα δεν θα καταφέρετε να είστε όσο παραγωγικοί θα έπρεπε ούτε θα πάρετε την αναγνώριση  που επιθυμείτε στα επαγγελματικά. Η βιασύνη και ο αυθορμητισμός δεν σας αφήνουν να κάνετε αυτό που πρέπει.  Μπορεί να προχωρήσετε σε ενέργειες εντελώς αντισυμβατικές ίσως και αυτοκαταστροφικές για κάποιους από εσάς. Κρατήστε χαμηλούς τόνους τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις...

Ταύρος 21/04-21/05: Αν και μπορεί από τη μια τα σχέδια σας να συναντήσουν κάποια εμπόδια, από την άλλη εκκεντρικές και πρωτοποριακές ιδέες που θα έχετε σήμερα θα τους δώσουν μια νέα ώθηση. Το κλίμα στη δουλειά θα είναι άσχημο, ή  μάλλον εσείς λόγω έντονου συναισθηματισμού καταγράφετε πιο έντονα τα προβλήματα στο χώρο της δουλειάς.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: έντονη η κοινωνικοποίηση σας και σήμερα. θέλετε να βγείτε με φίλους αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες. Νέοι στόχοι μπορεί να βρίσκονται στο προσκήνιο. Δεν θα είναι εύκολο να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα σήμερα.  Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε απρόσμενες καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε  απογοητεύσεις.  Διαφυλάξτε τη σχέση σας, με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά.  
Καρκίνος 22/06-22/07:  . Τα επαγγελματικά θα βρίσκονται και σήμερα στην κορυφή της ατζέντας σας και εσείς έχετε τη δυναμική για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση. Με αφορμή  θέματα σχέσεων σήμερα μπορεί να προκύψουν αλλαγές αλλά και προώθηση των σχεδίων σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τα άτομα της οικογενείας. Σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτων μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα. Ηλικιωμένα άτομα της οικογενείας ίσως χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή.
 Λέων 23/07-23/08: Σχέδια, ταξίδια, σπουδές ή νομικές διαδικασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Δύσκολη μέρα για τα εργασιακά ή θέματα υγείας. Δίνοντας όμως τον καλύτερο σας εαυτό θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα αλλά και να ωφελήσετε τα οικονομικά σας παράλληλα. Προβλήματα θα δημιουργηθούν με άτομα  του κοντινού σας περιβάλλοντος ή συνεργάτες.
Παρθένος 24/08-23/09: Τα οικονομικά παραμένουν στο προσκήνιο και  είναι πολύ πιθανό κάποιοι να αντιμετωπίσουν ή να αισθανθούν πιο έντονα τα  προβλήματα με το εισόδημα τους. Δεν είναι μέρα χαράς ή διασκέδασης. Μόνο στο τομέα των σχέσεων είναι θετικά σήμερα τα πράγματα. Μια συνεργασία, ο γάμος σας ή μια σοβαρή σχέση βελτιώνονται. Μπορεί κάτι ν’ αλλάξει ξαφνικά και να τις οδηγήσει σε άλλο επίπεδο.      
Ζυγός 24/09-23/10: τόσο οι προσωπικές, όσο και οι επαγγελματικές σας σχέσεις σας απασχολούν και σας θυμίζουν τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι τους. Οι αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον σήμερα, από τη μία  σας ρίχνουν και από την άλλη σας ωθούν να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας και τη δουλειά. Πράγματα που σας αρέσουν και σας ικανοποιούν αποφασίζετε να μπουν στην καθημερινότητα σας.        
Σκορπιός 24/10-22/11: η δουλειά κα η οργάνωση της καθημερινότητας σας θα κλέψει και σήμερα την ενέργεια σας. Οι μετακινήσεις και η επικοινωνία δεν φαίνετε να είναι εύκολη σήμερα. Ένα νέο δημιουργικό σχέδιο μπορεί τώρα να καταφέρετε να το ξεκινήσετε. Η έντονη επικοινωνιακή σας δράση ευνοεί γνωριμίες με ανθρώπους που μέχρι τώρα μπορεί να μην είχατε τολμήσει ποτέ να κάνετε παρέα. Οι σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου σήμερα θα νιώσετε πιο έντονα τα εμπόδια που σας βάζουν προβλήματα του παρελθόντος.  
Τοξότης 23/11-21/12: Αν και η μέρα αρχικά φαίνετε ευχάριστη και εσείς είστε σε καλή διάθεση, οικονομικά θέματα σας θα σας δημιουργήσουν προβληματάκια. Προσέξτε τα άσκοπα έξοδα γιατί δεν πρέπει να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας.  Φίλοι μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Ένα νέο οικονομικό σχέδιο ευνοήσει οικογενειακές καταστάσεις ή θέματα ακινήτων. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία ν’ αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε μια συμφωνία για ένα ακίνητο.    
Αιγόκερος 22/12-20/01:  Οικογενειακά και σπίτι θα βρίσκονται και σήμερα στην κορυφή της ατζέντας. Μια μέρα πολύ δυναμική για εσάς. Θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε κάποιες αλλαγές που παλιότερα ούτε είχατε σκεφτεί αλλά ούτε τολμούσατε να τις κάνετε. Οι αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσπαθήσετε  να βρήτε τις ισορροπίες μεταξύ καριέρας και οικογένειας.      
Υδροχόος 21/01-19/02: Τόσο το μυαλό, όσο και το σώμα σας βρίσκονται σε υπερένταση και θα πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια δημιουργικά.  Ένα σχέδιο σας (ένα ταξίδι, σπουδές, νομικά) μπορεί να κολλήσει σε κάποιο πρόβλημα από το παρελθόν, που θα πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί.  Τα οικονομικά όσων έχουν γεννηθεί τις 2-3 τελευταίες ημέρες βελτιώνονται με κάποιο τρόπο. 
Ιχθείς 20/02-20/03: προσέχετε τα οικονομικά σας γιατί ο παρορμητισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε άσκοπες ή υπερβολικές δαπάνες και να έρθετε σε δύσκολη θέσει όταν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις προς τρίτους. Οι ιχθείς των τελευταίων ημερών  θα έχετε την δυνατότητα  να πραγματοποιήσετε  προσωπικούς στόχους. Φίλοι θα σας στηρίξουν.   
AstroMeleti