Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 26/01/2011

Η σελήνη για τις επόμενες ημέρες θα βρίσκετε στο ζώδιο του σκορπιού κάνοντας μας έντονα συναισθηματικούς. Μπορεί τώρα, ότι μας λένε ή ότι γίνεται να το παίρνουμε πιο προσωπικά και να μας πληγώνει. Αλλά και εμείς από την άλλη έχουμε μια πιο επικριτική και «κουτσομπολίστικη» διάθεση. Το κλίμα είναι ερωτικό κατά τη διάρκεια αυτής της σελήνης αλλά χρειάζεται να ελέγξουμε το έντονο σε κάποιες περιπτώσεις, πάθος μας γιατί συναισθήματα ζήλιας, καχυποψίας και εμπάθειας μπορεί να μας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές.  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου από σήμερα έως και τις αρχές Ιουνίου μας στρέφει προς την κατανόηση των υποχρεώσεων μας και την  ολοκλήρωση ημιτελικών καταστάσεων του παρελθόντος.   
Κριός 21/03-20/04: Οικονομικά ή κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Συναισθηματικές εντάσεις θα υπάρξουν για τους κριούς του πρώτου δεκαημέρου. Άλλα νιώθετε ότι έχετε την ανάγκη να κάνετε και με άλλα θα χρειαστεί ν’ ασχοληθείτε.  Μην είστε προκλητικοί με τους άλλους. Από σήμερα ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα διαρκέσει έως και τον Ιούνιο. Σε αυτό το διάστημα, οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να σκεφτείτε όλες τις εξελίξεις μέχρι και σήμερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα πρέπει να επανεξετάσετε με υπευθυνότητα όλα τα δεδομένα και μετά να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση και το ξεκαθάρισμα καταστάσεων που έχουν μείνει στη μέση. Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο λόγο σας και να αποφύγετε υπογραφές εγγράφων. Ιδέες, συζητήσεις ή σκέψεις γύρω από επαγγελματικά δεν βρίσκουν την αναμενόμενη αντιμετώπιση από τους άλλους. Μια συνεργασία μπορεί ν’ αντιμετωπίσει πρόβλημα...
      
Ταύρος 21/04-21/05: Είστε ευάλωτη σήμερα στις σχέσεις σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Πολλοί έχετε το αίσθημα ότι οι άλλοι δεν σας υποστηρίζουν και γι’ αυτό μπορεί να γίνεστε προκλητικοί απέναντι τους. Θέματα καριέρας και αποκατάστασης σας προβληματίζουν έντονα. Μην παρασύρεστε από το πάθος σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εμπλακείτε σε καταστάσεις χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες και μετά θα το μετανιώσετε.  Οι ταύροι του δευτέρου δεκαημέρου από σήμερα και έως τον Ιούνιο θα έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τα πράγματα γύρω από εργασιακά σχέδια ή κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για τη δουλειά. Καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα σας δίνουν το χρόνο να επανεξετάσετε τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για ένα πρόβλημα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιοι από εσάς.  
Δίδυμοι 22/05-21/06: Εργασιακά ή θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιο. Συναισθηματικές εκρήξεις μπορεί να προκύψουν γιατί νιώθετε ότι οι απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς στη δουλειά δεν σας αφήνουν να προωθήσετε προσωπικά σας θέματα. Οικονομικά κυρίως ζητήματα ή ανησυχίες  δε σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε πράγματα που θα σας ευχαριστούσαν και θα σας ανανέωναν.  Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου που ξεκινάει από σήμερα θα σας βάλει στη διαδικασία να ξανασκεφτείτε ποιες είναι οι βαθύτερες επιθυμίες σας και τι είναι αυτό που πραγματικά θα θέλατε να κάνετε στη ζωή σας. Ένα θέμα που εδώ και καιρό σας προβληματίζει και θα πρέπει να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να  πάρετε τις αποφάσεις σας.      
Καρκίνος 22/06-22/07:  Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του σκορπιού σας κάνει πιο εξωστρεφείς τονίζοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση σας. Ο ενθουσιασμός σας καταβάλετε από ένα αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας. Οι καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου κυρίως, θα πρέπει να αποφύγετε τις συζητήσεις με το σύντροφο ή γενικότερα άτομα της οικογενείας γιατί η επικοινωνία προβλέπετε δύσκολη και μπορεί να ειπωθούν  λόγια που δε θα θέλατε. Υποχρεώσεις και δυσκολίες σε οικογενειακά ή ζητήματα ακινήτων επανέρχονται. Στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να σκεφτείτε με μεγάλη σοβαρότητα όλα όσα σας προβληματίζουν γύρω από την οικογένεια και το σπίτι και να αποφασίσετε πως θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση, πετώντας  από πάνω σας λάθει του παρελθόντος που μόνο κακό σας κάνουν.  
Λέων 23/07-23/08: Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, οι ρυθμοί σήμερα πέφτουν και  οικογένεια και σπίτι κερδίζουν την προσοχή σας. Μικρή ένταση μπορεί να υπάρξει με τον σύντροφό σας ο οποίος μπορεί να μην καταλαβαίνει την σημερινή σας εσωστρέφεια.  Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις ή να υπογράψετε συμφωνίες που αφορούν εργασιακά. Άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να σας δημιουργούν προβλήματα αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να τα διαχειριστείτε. Ούτως ή άλλως από σήμερα, με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου, επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα που είχατε με αδέλφια ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον και τα οποία νομίζατε ότι είχαν τελειώσει. Θα χρειαστεί να τα επανεξετάσετε πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Κάποιοι μπορεί να σκεφτόσασταν  να μετακομίσετε αλλά δεν είχατε πάρει οριστικές αποφάσεις. Ήρθε η ώρα ν’ αποφασίσετε.
Παρθένος 24/08-23/09: Πολύ κινητικότητα κρύβει η σημερινή μέρα. Συναισθηματικές εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν από θέματα εργασίας ή υγείας.  Δημιουργικά σχέδια και ιδέες που θα σας ικανοποιούσαν πραγματικά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο προσκρούουν στην έλλειψη κυρίως οικονομικών προϋποθέσεων και αυτό σας στενοχωρεί. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που αφορούν οικονομικά. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου που ξεκινάει από αφορά τα οικονομικά σας και επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Οικονομικά ζητήματα που δεν τα’ αντιμετωπίσατε με την ανάλογη σοβαρότητα επιστρέφουν, δίνοντας σας μια δεύτερη ευκαιρία για να φανείτε υπεύθυνος.  Θα χρειαστεί ίσως να επαναπροσδιορίσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, έτσι ώστε να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Φανείτε σοβαροί και υπεύθυνοι στην διαχείριση του εισοδήματος σας για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα αργότερα. Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα.
Ζυγός 24/09-23/10: Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες χαλάνε τη διάθεσή σας σήμερα  και δεν σας αφήνουν να προωθήσετε τα σχέδια σας και γενικότερα πράγματα που σας ευχαριστούν. Η επικοινωνία με άτομα της οικογενείας γίνεται με δυσκολία γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις μαζί τους σήμερα. Επίσης αποφύγετε να προχωρήσετε σε συμφωνίες ή να υπογράψετε χαρτιά που αφορούν ακίνητα. Οι ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, με τον Κρόνο ανάδρομο από σήμερα,  θα χρειαστεί να επανεξετάσετε προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό και νομίζατε ότι τα είχατε ολοκληρώσει.            
Σκορπιός 24/10-22/11: Στο επίκεντρο θα βρεθείτε σήμερα με τη σελήνη στο ζώδιο σας. Τα προσωπικά σας έρχονται στην κορυφή της ατζέντας. Απαιτήσεις της οικογένειας ή του σπιτιού σας δημιουργούν συναισθηματική πίεση και έναν εκνευρισμό αφού δεν σας αφήνουν να επικεντρωθείτε στα προσωπικά σας. Οι Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να δείτε σήμερα τα σχέδια σας να καθυστερούν ή μπορεί εσείς να εγκαταλείψετε ένα σχέδιο.  Ανάδρομη πορεία του Κρόνου από σήμερα σας φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις από το παρελθόν και απωθημένα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Σας δίνεται τώρα μια δεύτερη ευκαιρία να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος κάνοντας στη ουσία μια εσωτερική κάθαρση που είναι απαραίτητη για να προχωρήσετε.     
Τοξότης 23/11-21/12: Το τελευταίο διάστημα είστε πολύ κινητικοί, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Σήμερα όμως νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε. Επειδή αυτό θα είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατον μπορεί να σας δημιουργηθεί ένας εκνευρισμός. Οι τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου αποφύγετε σήμερα συζητήσεις που αφορούν οικονομικά. Μην μπλέξετε οικονομικά με φίλους γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου θα σας δώσει ακόμη μια ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε ποιοι πραγματικά είναι οι στόχοι σας. Επιπλέον θα μπορούσατε τώρα να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σας κύκλο και τους φίλους σας.        
Αιγόκερος 22/12-20/01: Πολλές οι οικονομικές υποχρεώσεις σήμερα, τόσο για το σπίτι, όσο και για να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας. Σε θέματα καριέρας μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια και να μπείτε σε διαδικασία αναθεωρήσεων. Καλύτερα να μην  προχωρήσετε σε αλλαγές  γιατί η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και μπορεί να κάνετε λάθει. Ούτως ή άλλως από σήμερα η ανάδρομη πορεία του Κρόνου θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα στην καριέρα σας αναγκάζοντάς σας να επανεξετάσετε τα δεδομένα στη ζωή σας πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Περισσότερο επηρεάζεστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.   
Υδροχόος 21/01-19/02: Αν και είστε σε μια πολύ δημιουργική και δραστήρια περίοδο, σήμερα επαγγελματικές ανασφάλειες ή εσωτερικές αναζητήσεις σας ρίχνουν. Αποφύγετε μυστικές επαφές και συζητήσεις. Οι υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεστε σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσετε αλλά και να σταθεροποιήσετε σχέδια και στόχους για το μέλλον σας.   Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου που ξεκινάει από σήμερα, με κάποιο τρόπο θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας και να διορθώσετε τυχόν λάθει.
Ιχθείς 20/02-20/03:  Η σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του σκορπιού σας κάνει να νιώθετε δυνατοί, αισιόδοξοι και έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Από την άλλη ο Ήλιος και ο Άρης στον  Υδροχόο δεν σας δίνουν την απαιτούμενη βιολογική ενέργεια για να αντεπεξέλθετε. Η ψυχή σας είναι πρόθυμη αλλά οι ρυθμοί είναι πολύ πεσμένοι και αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει. Οι Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, αποφύγετε σήμερα συζητήσεις και συμφωνίες που αφορούν οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου επαναφέρει οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσετε για να μην έχετε αργότερα κάποιο πρόβλημα. 
AstroMeleti