Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις 22 & 23/01/2011

Στο ζώδιο της Παρθένου θα βρίσκεται η σελήνη αυτό το Σαββατοκύριακο. Μια σελήνη , που κατά τη γνώμη μου δεν ταιριάζει σε όσους θέλουν να περάσουν ένα χαλαρό και ευχάριστο Σαββατοκύριακο. Αντίθετα όσοι περιμένατε αυτές τις δύο μέρες για να βάλετε μια τάξη σε οτιδήποτε( π.χ. στον εαυτό σας, στο χώρο σας, στο σπίτι σας κλπ) η σελήνη από αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να το κάνετε εύκολα. Θα υπάρχει μια αυξημένη διάθεση παροχής προς τους άλλους αλλά και γκρίνιας.  Την Κυριακή ο Δίας, αφήνει μετά από ένα χρόνο το ζώδιο των Ιχθύων και περνάει στον Κριό. Τι σημαίνει αυτό για τον καθένα από εμάς? 
Κριός 21/03-20/04: Μετά από δύο μέρες χαλάρωσης προφανώς έχετε αφήσει κάποια πράγματα πίσω. Τώρα θα πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε σε μια τάξη τα πράγματα. Με θέματα δουλειάς λοιπόν, οργάνωσης και υγείας θα ασχοληθείτε μέσα στο σαββατοκύριακο. Αρχικά οι κριοί του πρώτου δεκαημέρου, από την Κυριακή θα έχετε στο πλευρό σας τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης. Τολμήστε τώρα να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Αρπάξτε ή διεκδικήστε ευκαιρίες για την πραγματοποίηση προσωπικών και επαγγελματικών στόχων.  Ένα σχέδιο που μπορεί να ξεκίνησε το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά δεν προχώρησε, τώρα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια για να ολοκληρωθεί.  Το μόνο που πρέπει να προσέξετε  είναι ο παρορμητισμός σας, ο οποίος μπορεί να ενταθεί αυτή τη περίοδο. Η σιλουέτα σας επίσης θέλει μια προσοχή γιατί με το Δία όλο και κάτι παραπάνω θα φάτε. Όσοι έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να προχωρήσετε σε μια συνεργασία ή θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια σχέση. Ανατροπές και απρόσμενες καταστάσεις θα αντιμετωπίσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου...
  
Ταύρος 21/04-21/05: Ευχάριστα θα περάσει αυτό το σαββατοκύριακο για εσάς τους Ταύρους. Διασκέδαση έρωτες και παιδιά θα βρεθούν στο προσκήνιο. Με την είσοδο του Δία στον Κριό, θα αποκτήσετε ένα φύλακα άγγελο μέχρι και τον Ιούνιο που ο Δίας θα επισπευτεί το δικό σας ζώδιο. Αρχικά τώρα την εύνοια του θα δεχτείτε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ανανεώστε σώμα και πνεύμα και γεμίστε τις μπαταρίες για το 2ο εξάμηνο του 2011 και το 2012 που έρχονται τα καλύτερα. Κρατήστε κλειστά τα χαρτιά σας και μην κοινοποιείτε σχέδια και επιθυμίες σας. Η παρασκηνιακή δράση ευνοείτε ή κάποιοι σας στηρίζουν παρασκηνιακά. Οι καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου μπορείτε αυτές τις μέρες να σταθεροποιήσετε ένα οικονομικό σχέδιο ή μια πηγή εισοδήματος. Διαφωνίες και εντάσεις με φίλους θα έχουν οι ταύροι του τρίτου δεκαημέρου. κάτι που ελπίζατε, ένας στόχος κινδυνεύει να ανατραπεί.     
Δίδυμοι 22/05-21/06: Οικογενειακά η θέματα σπιτιού θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε αυτό το Σαββατοκύριακο.  Το πέρασμα του Δία στον κριό, επηρεάζει αρχικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου οι οποίοι θα έχετε τη δυνατότητα να ευνοηθείτε μέσα από την κοινωνική σας ζωή ή τους φίλους. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για σοβαρές και χρήσιμες συνεργασίες και σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα, δεχτείτε την οποιαδήποτε πρόσκληση και κάντε νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμοι. Επιστρέφοντας σε αυτό το σαββατοκύριακο οι Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Δεν  αποκλείεται κάποιοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα γάμο ή μια συνεργασία. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα συνειδητοποιείστε ότι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή μια απόφαση.          
Καρκίνος 22/06-22/07: Πολυάσχολο διήμερο. Επαφές , συζητήσεις, μετακινήσεις αποτελούν το σκηνικό αυτού του σαββατοκύριακου. Επαγγελματικές εξελίξεις θα φέρει η είσοδο του Δία στον Κριό. Επηρεάζοντας αρχικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου οι οποίοι θα έχετε ευκαιρίες επαγγελματική και κοινωνικής ανάπτυξης. Ευκαιρίες επαγγελματικής και κοινωνικής αποκατάστασης θα σας προκύψουν. Μην κινηθείτε παρορμητικά. Σκεφτείτε και εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα πριν προχωρήσετε. Εργασιακά και οικογενειακά θέματα σταθεροποιούνται μέσα στο Σαββατοκύριακο για τους καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου. Η βελτίωση του κλίματος στην δουλειά ή την  καθημερινότητα σας γίνεται αφορμή για την τακτοποίηση οικογενειακών σχέσεων. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να δείτε τα σχέδια σας να αλλάζουν ή να μην προχωρούν .
Λέων 23/07-23/08: Θέματα διαχείρισης, οργάνωσης και διασφάλισης των οικονομικών σας έρχονται στο προσκήνιο αυτό το σαββατοκύριακο. Με την είσοδο του Δία, την Κυριακή στο Κριό, ξεκινάει ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τους Λέοντες. Αρχικά θα το νιώσετε εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Θα σας δοθούν τώρα οι ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και να κερδίσετε το χειροκρότημα και την πολυπόθητη αποδοχή από τους άλλους. Νιώθετε πιο δυνατοί και αισιόδοξοι τώρα έτοιμοι να κάνετε ότι χρειαστεί για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας και θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Οι λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να κλείσετε μια συμφωνία η οποία θα σας ικανοποιήσει πολύ. Ανατροπές ή αλλαγές στα οικονομικά μπορεί να προκύψουν για τους λέοντες των τελευταίων ημερών.
Παρθένος 24/08-23/09: Η σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτό το Σαββατοκύριακο οπότε ήρθε ο καιρός να οργανώσετε  προσωπικά σας ζητήματα. Το πέρασμα του Δία στον Κριό σε εσάς υπόσχεται μια βελτίωση στα οικονομικά σας. Επηρεάζει αρχικά τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου αλλά σιγά- σιγά μέχρι αρχές Ιούνιου  θα έχετε επωφεληθεί όλοι λίγο πολύ. Νέες εισοδηματικές πηγές μπορεί να προκύψουν. Παλαιότερες επενδύσεις τώρα αποδίδουν ή θα κάνετε τώρα κάποια επένδυση. Από ένα ακίνητο θα προκύψει ένα κέρδος. Τα οικονομικά του ή της συζύγου βελτιώνονται.  Οι Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να σταθεροποιήσετε οικονομικά ζητήματα. Άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας στηρίξουν οικονομικά ή θα προβείτε σε αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου.  Ανατροπές και εντάσεις στις σχέσεις θα έχουν οι παρθένοι των τελευταίων ημερών.        
Ζυγός 24/09-23/10: Το πιο πιθανό είναι να θέλετε να μείνετε μόνοι σας αυτό το Σαββατοκύριακο για να προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη σκέψεις, συναισθήματα και βαθύτερες επιθυμίες. Γενικότερα το παρασκήνιο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις μέρες. Ο Δίας φεύγει την Κυριακή από τους ιχθείς και θα εγκατασταθεί, για το πρώτο εξάμηνο του 2011 απέναντί σας, στο ζώδιο του Κριού. Αρχικά την εύνοια του θα αισθανθούν  οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου. Ευκαιρίες και εξελίξεις θα παρουσιαστούν στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Νέες σχέσεις ή συνεργασίες θα προκύψουν. Επίσης, ήδη υπάρχουσες σχέσεις, που τον τελευταίο καιρό περνούσαν μια κρίση, τώρα αν θέλετε, θα υπάρξει το περιθώριο να τις βελτιώσετε. Μην είστε βιαστικοί στις επιλογές σας και προσέξτε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε κάποια άτομα. Οι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτό το σαββατοκύριακο καταφέρνετε να σταθεροποιήσετε σχέδια. Άτομα από το κοντινό περιβάλλον ή την οικογένεια μπορεί να χρειαστούν τη στήριξή σας. οι ζυγοί των τελευταίων ημερών θα έχετε ανατροπές στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας.      
Σκορπιός 24/10-22/11: Κοινωνικό προμηνύεται αυτό το Σαββατοκύριακο για τους σκορπιούς. Θα βγείτε με φίλους ή θα πρέπει να παραβρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, η είσοδος του Δία στο Κριό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου ευκαιριών σε εργασιακά ή θέματα υγείας. Αν ψάχνετε δουλειά, τώρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να τη βρείτε ή θα έχετε εξέλιξη στην δουλειά που ήδη βρίσκεστε. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες και να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινής σας διαβίωσης. Οι σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου έχοντας μάθει πια από λάθει του παρελθόντος θα καταφέρετε να οργανώσετε και να σταθεροποιήσετε οικονομικές υποθέσεις. Ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να προκύψει για εσάς των τελευταίων ημερών. Ξαφνικές αλλαγές σε συναισθηματικά και θέματα παιδιών.  
Τοξότης 23/11-21/12: Επαγγελματικά είναι τα θέματα που θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εσείς οι Τοξότες είστε ένα από τα ζώδια που ευνοείτε πάρα πολύ με την είσοδο του Δία στον Κριό ο οποίος προβλέπετε να σας φέρει ευκαιρίες στη συναισθηματική ζωή σας κυρίως. Αρχικά επηρεάζονται οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου που θα αρχίσετε σιγά- σιγά να αισθάνεστε περισσότερη αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Η αυτοπεποίθηση σας θα φτάσει πολύ ψηλά και η δημιουργικότητα σας θα είναι έντονη. Καλλιτεχνικά ή επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Επίσης, από αυτή τη θέση ο Δίας ευνοεί ερωτικά και ζητήματα που αφορούν παιδιά. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, σταθεροποιείτε μια φιλία μέσα σ’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Ανατροπές  ή αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια  θα αντιμετωπίσετε όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες.      
Αιγόκερος 22/12-20/01: Τα σχέδια σας φαίνετε να προχωράνε και εσείς νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε και να ξεφύγετε από τα καθημερινά προβλήματα χαλαρώνοντας λίγο αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, με την είσοδο του Δία την Κυριακή στον κριό θα έχετε ευκαιρίες που αφορούν  οικογένεια και κατοικία. Μπορεί να αγοράσετε ένα σπίτι ή να μετακομίσετε σε ένα καλύτερο. Οι σχέσεις με άτομα της οικογενείας βελτιώνονται ενώ  η οικογένεια σας με κάποιο τρόπο θα επεκταθεί. Μην είστε βιαστικοί στις επιλογές που θα κάνετε. Σκεφτείτε το και εξετάστε όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε σχετικό. Αυτό το σαββατοκύριακο οι αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου θα σταθεροποιήσετε ένα θέμα σχετικό με επαγγελματική ή προσωπική αποκατάσταση. Μια κρυφή ερωτική σχέση ή κάτι άλλο που χειριζόσασταν κρυφά τώρα μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Οι αιγόκεροι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε μετακινήσεις και επικοινωνία γιατί πιθανός εκνευρισμός θα σας προκαλέσει προβλήματα.        
Υδροχόος 21/01-19/02: Η οργάνωση και  τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων θα σας απασχολήσει αυτές τις δύο ημέρες. Συναισθηματικές και σεξουαλικές ανησυχίες θα υπάρξουν σε κάποιους από εσάς. Μια περίοδος έντονης ενεργητικότητας ξεκινάει από την Κυριακή, με την είσοδο του Δία στον Κριό. Αρχικά θα επηρεάσει εσάς του πρώτου δεκαημέρου που θα μπείτε σε μια πολυάσχολη καθημερινότητα. Μέσα από την επικοινωνία, τις επαφές που θα κάνετε αλλά και αρκετά ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε θα βρίσκετε στοιχεία ή ανθρώπους που θα σας κινητοποιούν και θα βοηθούν στην εξέλιξη σας.  Νέες και προοδευτικές ιδέες σας δίνουν ευκαιρίες εξέλιξης. Οι υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτό το σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με φίλους που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδια σας και να σας βοηθήσουν να τα πραγματοποιήσετε. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες.  
Ιχθείς 20/02-20/03: Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο και σας προβληματίζουν. Μην γίνεστε επικριτικοί και μην γκρινιάζετε. Για ένα χρόνο έμεινε ο Δίας στο ζώδιο σας, καιρός λοιπόν να πάει και κάπου αλλού. Από την Κυριακή περνάει στο ζώδιο του Κριού επηρεάζοντας τα οικονομικά αρχικά όσων έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ξεκινάει λοιπόν μια περίοδος ευνοϊκή θα λέγαμε για τα οικονομικά σας. Το εισόδημα σας μπορεί να βελτιωθεί, η θα βρείτε και νέες εισοδηματικές πηγές. Βέβαια με την ίδια ευκολία που μπορεί να κερδίσετε κάποια χρήματα μπορεί και να τα σπαταλήσετε γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Εξάλλου καλό είναι να οργανώσετε από τώρα τα οικονομικά σας γιατί από την Άνοιξη ξεκινάει μια περίοδο ρευστότητας σε ότι αφορά τα οικονομικά. Οι ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου θα καταφέρετε μέσα στο σαββατοκύριακο με κάποιο τρόπο να βελτιώσετε τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους. Ανατροπές σε προσωπικά ή κάποιο στόχο μπορεί να αντιμετωπίσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου. 
AstroMeleti